Меню
Твоята количка

Аксесоари за вино

Аксесоари за вино
Аксесоари за вино
Аксесоари за вино
Аксесоари за вино
Аксесоари за вино
19.99лв.
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта:: 25894
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Вманиачените любители на алкохолните напитки ще останат приятно изненадани, ако ги дарите с елегантен комплект за вино, съдържащ важни инструменти за лесно отваряне на бутилките. Представяме точно това на вашето внимание – сет с аксесоари, в който биват добавени тирбушон, дозатор, ринг и запушалка.

Комплектът е подходящ за подарък, тъй като е стилистично опакован в кожена кутия. За красотата му се грижат още перфектно оформените шевове, както и катинарът за отваряне и затваряне. Кутията е изцяло в черен вид, както отвън, така и отвътре. Отделните инструменти биват прикрепени в специално изваяни форми и затегнати с предпазни дръжки.

Характеристики на продукта:

  • Уникално красив външен вид, който го превръща в идеален вариант за подарък.
  • Подходящ е за различни възрасти, като основното изискване е получателят да има афинитет към виното и стилната изработка.
  • Кутията е изработена от твърда хартия.
  • В нея биват включени тирбушон, ринг, запушалка и дозатор.
  • Размерите на кутията са 15х16х4 см.

Бъдете уверени в правилния избор за подарък. Ще оставите траен спомен в съзнанието на получателя, а и ще се откроите от останалите гости. Подходящ за различни поводи (рожден ден, бизнес среща, обикновено гощаване) и не се влияе от възрастта на домакина.

Neostyle.bg ви удостоява с ниска цена на продукта, съчетана с високо качество и издръжливост. Получавате аксесоара в рамките на няколко работни дни до избран от вас куриерски офис.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър