Oткpийтe гoлям избop на аксесоари за вино

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Елегантен комплект за вино на дървена поставка.Със своя елегантен дизайн този подарък е идеален за любителите на виното. Освен това, тирбушонът  е много удобен и практичен за отваряне на бутилки с вино. Характеристики: аксесоари за вино ..
22.99лв.
Елегантен комплект за вино в кожена кутия.Със своя елегантен дизайн този подарък е идеален за любителите на виното. Освен това, тирбушонът  е много удобен и практичен за отваряне на бутилки с вино. Характеристики: Черна кожена кутия вклю..
25.99лв.
Елегантен комплект за вино в кожена кутия.Със своя елегантен дизайн този подарък е идеален за любителите на виното. Освен това, тирбушонът  е много удобен и практичен за отваряне на бутилки с вино. Характеристики: аксесоари за вино на дървен..
21.99лв.
Аксесоари за вино на хит цена от Neostyle.bg

Аксесоари за вино от Neostyle.bg

Божествената напитка, както още наричат виното, е една от най-ценените в света. Предпочита се от хората с по-тънък усет към вкус и аромат, които могат да оценят нейните многобройни достойнства.

Ето защо и аксесоарите за вино винаги са съобразени с този факт. Те традиционно се изработват с повече вкус и внимание към детайлите, така че да допаднат на по-придирчивите потребители.

Какво ви предлагаме

Комплектът за ценители на виното на neostyle.bg представлява една компилация от елегантен тирбушон, с който лесно ще се отварят и най-упоритите шишета. Към него се предлага специална тапа, с която да затваряте внимателно вече отворените бутилки.

Комплектът е изработен не само с вкус, но притежава и изключителна здравина, така ч всяко вино да бъде възможно най-лесно за отваряне. Правилно отворената бутилка е след това и лесна за повторно затваряне.

Така можете да осигурите съхранение на напитката за дълго, което го прави отличен избор за подарък от гледна точка на практичността, която предлага на запалените потребители.

Освен инструментите з отваряне на бутилката, този комплект предлага и всички необходими инструменти, с които да осигурите дегустация на малки количества от напитката. Това се прави по начин, по който го правят най-големите професионалисти в областта.

Това като цяло е нещо наистина задължително за всеки дом, но с особено внимание към случаите, в които срещу вас стои истински почитател на гроздовата напитка. Един подобен аксесоар винаги ще намери добър повод, в който да се използва.

Защо да го изберем

Този елегантен комплект за вино е чудесен избор за подарък. За да изглежда още по-стилен и изпипан във всеки един елемент, той притежава елегантна дървена поставка.

Със своя неповторим стил и прецизна изработка, той е идеален избор ако сте поканени на рожден ден или по друг повод в дома на истински любител и ценител на виното.

С подобен подарък ще знаете, че истинският ценител ще използва това, което сте избрали за него в моментите, в които се наслаждава на своето любимо питие. Избирайки го вие  залагате на:

  • Елегантна изработка;
  • Внимание към детайла;
  • Качество;
  • Емоция;
  • Добра цена;
  • Практичност.

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт или Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди или Еконт при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×