Актуално за дома

Видове кухненски ножове според предназначението
Видове кухненски ножове според предназначението Имате нужда от нов нож за своята кухня? Не искате да купувате първото нещо, което ви се изпречи, а желаете практично, трайно и същевременно красиво решение? Днес ще ви разкажем за видовете ножове, които се срещат най-масово в комплектите, продавани на пазара. Без значение дали сте решили да купувате комплект ножове или единичен такъв, то резонно следва да отговорите на един въпрос, а именно – за какво ще използвате ножа в кухнята. Това ваше решение може да ви помогне и да изберете най-подходящия комплект ножове с оглед ваши..
Ръководство - видове покрития за тигани
Ако ви предстои да купувате нов тиган за пържене за дома, то със сигурност бихте искали да научите нещо полезно и интересно за това изключително популярно в България кухненско пособие, без което нито едно родно домакинство не може. В настоящата публикация ще покрием няколко ключови въпроса при избор на подходящ тиган и ще изложим предимствата и недостатъците на отделните видове кухненски пособия от този тип. Редица експерти в безброй магазини ни убеждават колко е добър предлаганият от тях тиган. Какво обаче всъщност следва да знаем за него? Обективно ли ни се поднася информацията, която ..
6 съвета при избор на сервизи за храна
Сервизи за хранене Ако се чудите какъв сервиз за хранене да изберете за своя дом, тази статия с 6 полезни съвета е подходяща именно за вас. В нея ще се фокусираме върху някои лесни за осъзнаване, но често забравяни неща, когато пазаруваме такъв тип продукти. Преди да започнем с конкретните идеи, ще ви посъветваме винаги когато купувате нещо за домакинството и семейството, да си отговорите на няколко прости въпроса, които ще ви помогнат да направите най-добрия избор според конкретните си нужди: Къде ще ги използваме? Колко души ще ги използват? За ежедневна или за специа..
5 идеи при покупка на нови чинии за дома
5 идеи при покупка на нови чинии за дома Предстои ви да се обзаведете с нови чинии или сервиз за хранене за дома? Търсите малки трикчета и ефективни и добре структурирани съвети как да изберете най-подходящите? В тази публикация ще ви разкажем за 5 „тънки момента“, които да ви помогнат да направите най-добрия избор за вас и вашето семейство. сервизи за хранене   1. Размерът има значение Най-често, когато купуваме чинии за вкъщи не отчитаме къде ще ги държим, защото в повечето случаи те са със стандартен размер. Понякога обаче имаме нужда от по-големи съд..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
Как да изберем подходящите готварски съдове?

Пътеводител в света на домакинството

Готварските съдове и уреди са неща, за които не е редно човек да пести, тъй като с тях обработва храната, която консумира. Затова изберете онова, което можете да си позволите, но и онова, което най-добре ще ви съдейства в кухнята

 

Аксесоари за кухнята

Ние от Neostyle сме ви подготвили няколко лесни стъпки, с които да ви помогнем да вземете най-доброто решение за вас и вашата кухня

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт или Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди или Еконт при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×