Oткpийтe гoлям избop на Буренца

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: Roura Decoration
Луксозен сет Roura Decoration, включващ бутилка за ракия с чешмичка и четири елегантни чаши. Подходящ е за мъже, обичащи стилния и изтънчен вид на подаръците. В основата на бутилката е разположена чешмичка, чрез която бързо и удобно може да наливате ..
56.00лв.
Производител: ARTINA
Българинът е ценител на качествените алкохолни напитки, а какво по-хубаво от това да бъдат поднесени по-изящен начин. Представяме ви един напълно дизайнерски сет с бутилка и 2 чаши за ракия, намиращ широко приложение в ежедневието. Може да го използв..
59.00лв.
Изборът на подходящ подарък за мъжката половина от света не винаги е лесна задача.Понякога трябва да мислите по-креативно, друг път по-практично, а когато се налага да съчетаете и двете, възможно е съвсем да се объркате в избора. За щастие ние от Neo..
39.99лв.
Буренца на най-ниска цена

Буренца от Neostyle.bg

Ако искате да допълните дизайна на своя дом и да вложите малко усилие за да стане стаята по-уютна и нестандартна, тук можем да ви предложим нещо интересно. Ние от neostyle.bg предлагаме на вашето внимание малки и елегантни буренца, които са подходящи за съхранение на различни видове алкохол.

Изработени от стъкло, те наподобяват по оформление на онези бутилки, които сме свикнали да виждаме по филмите за корабокрушенци, където изолираният на самотен остров човек открива писмо в бутилка или пък стара карта на съкровище.

Основата на елегантния дизайн обаче е това, че буренцата се поставят върху стилна дървена поставка. Освен че те се закрепват стабилно за нея, тя им придава и онзи неповторим стил, за който вече споменахме.

Дървената поставка има и място за няколко чаши. Оформлението, разбира се, е много различно. То зависи от това дали чашите са специално създадени за уиски, ракия или вино. Всички чаши изглеждат по различен начин и съответната поставка, на която се поставят следва да изглежда различно.

За различни видове алкохол

Буренцата са подходящи за вино, за уиски или пък за толкова типичната за нашата страна ракия. Креативно създадени, те вършат работа за съхранение на различни видове алкохол. Те са една добра идея

Освен че притежават стилен и оригинален дизайн, те несъмнено носят и не малко настроение за дома. Те представляват един наистина свеж и нестандартен полъх. Все по-често се търсят подобни стъклени съдове за съхранение на алкохол.

Причината е, че те са не само много практични, но винаги представляват една интересна декорация, дори и когато са празни. Те са идеални за подарък, тъй като са неповторими и винаги се изработват различно.

Най-креативния подарък

Ние от Neostyle.bg и уверяваме, че те са най-креативия и практичен подарък. Причините за това са изключително много, като ние можем с най-голямо удоволствие да ви изтъкнем няколко:

  • Предлагат се за вас, потребителите, на една наистина чудесна цена;
  • Ако бъдат поддържани правилно, те представляват подарък за цял живот;
  • Те с чудесен сувенир, който да напомня на хората за вас;
  • Здрави са и няма какво да им се повреди;
  • Ще влизат в употреба много повече, отколкото предполагате.

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт или Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди или Еконт при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×