Меню
Твоята количка

Чаша ракия бик

Чаша ракия бик
Чаша ракия бик
28.99лв.
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Freitas & Dores
  • Код на продукта:: 78926
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Бъдете различни, демонстрирайте стил и се отличете с тази луксозна чаша, изработена от португалския бранд Freitas & Dores. Сребро и стъкло биват успешно комбинирани, за да се постигне зашеметяващ краен резултат. Чашата включва посребрена украса под формата на животинска глава.

Бикът е здраво животно, символ на царската воля, мъжкото начало и силата. Среща се в различните митологии, но във всеки един от случаите всява страх и почит. Подходящ е за подарък на мъже, които вярват в себе си, имат високо самочувствие и са отдадени на семейството и работата си. Може да подарите чашата по различни поводи, като най-подходящите са рожден ден, имен ден, делова среща или семейно събиране. Всеки домакин, ценящ изкуството и качествения алкохол, ще остане впечатлен и удовлетворен от вашата идея. А още по-добре, ако е страстен почитател на лова. В такъв случай подаръкът ще отиде на правилното място!

Чашата е с височина от 8,5 см., но обемът й е значително по-голям от обикновените размери. За това допринася диаметърът от 4,2 см., който е най-широк в средната част на чашата. Използваното стъкло е допълнително подсилено, за да придаде устойчивост на продукта и да го превърне във всекидневно използваем. Както вече споменахме, главата на бика е посребрена, като е обърнато сериозно внимание и на най-малките детайли. 

Разбира се, чашата е практична и за лична употреба. Благодарение на нея, ще разнообразите асортимента от прибори и ще внесете малко по-различен стил. Ако по-рядко попада на трапезата, може да я поставите на секцията, за да впечатлява отдалеч посетителите ви.

 Характеристики:

Производител: Freitas & Dores
Размери: Височина: 8.5 cm ; Диаметър: 4.2 cm
Комплект: 1 брой Чаша с посребрена фундамент, оформен като животинска глава.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър