Меню
Твоята количка

Чаша ракия елен

Чаша ракия елен
Чаша ракия елен
28.99лв.
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Freitas & Dores
  • Код на продукта:: 76694
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Поканени сте на важно събитие и се чудите кой е правилния подарък?! Ние от Neostyle.bg ви предлагаме един практичен вариант, който ще ви представи в най-добрата светлина. Луксозната чаша за ракия със сигурност ще намери своето приложение в ежедневието и ще зарадва привържениците на качествените алкохолни напитки и естетическите прибори. Създадена от Freitas & Dores, чашата комбинира две основни характеристики – здравина и изящност.

Използвано е устойчиво стъкло, което освен че издържа на удари и други повърхностни травми, предпазва течността от изветряване и намаляване на вкусовите й качества. Напитката запазва своята хладина и остава годна за пиене без да се влияе от времето, прекарано на открито. Най-отличителният й белег е посребреният фундамент под формата на еленска глава. Животното бива майсторски изваяно, като се включват и най-дребните детайли, включително рога, очи, уста и т.н. Ярък белег, който ще постави ловен акцент върху трапезата, а какво по-хубаво, ако домакинът е привърженик на лова и горския дивеч.

Еленът е животно, символизиращо плодородието, дневната светлина, възраждането, всичко, даващо ново начало. Подновяването на рогата превръща елена в символ на сътворението, като му дава пряка връзка със зората и огъня. Хора, ценящи подобни образи, ще бъдат удивени от вашата практичност. Гарантираме ви, че всяко едно посягане към чашата ще им навява положителни спомени за вас и вашата особа.

Както вече загатнахме, произведена е в сърцето на португалската култура, където обръщат съществено значение на качествения алкохол и начина, по който бива поднесен. Получавате издръжлив артикул, с нестандартна форма и дизайн, отличаващ се от останалите предмети, разположени у дома. Височината на чашата е 8,5 см., а диаметърът, който е най-широк в средната част, бива 4,2 см. Малко по-обемиста чаша от обикновеното, но това е с цел по-голяма вместимост и по-широко приложение. Освен ракия, може да гощавате посетителите ви с уиски, вино или друга алкохолна напитка.


Производител: Freitas & Dores (Portugal)
Размери: Височина: 8.5 cm ; Диаметър: 4.2 cm
Комплект: 1 брой Чаша с посребрена фундамент, оформен като животинска глава.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър