Меню
Твоята количка

Чаша ракия козел

Чаша ракия козел
Чаша ракия козел
28.99лв.
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Freitas & Dores
  • Код на продукта:: 78699
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Мнозина смятат, че козелът носи неимоверен успех както в дома, така и в работата. Предоставя нови възможности, открива нови светове и покачва драстично семейния бюджет. Ако сте убедени в тази символика и вярвате, че притежаването на подобен предмет ще ви донесе бъдещи позитиви, може да си поръчате елегантна чаша за алкохол, имаща посребрен фундамент под формата на козел.

Нестандартна е, а и се отличава от обикновените чаши, които стоят неизползваеми на къщния рафт. Получавате атрактивен артикул, който служи както за домашна украса, така и за ежедневно ползване. В него се крият няколко ценни характеристики, различаващи го от евтините китайски предмети. За разлика от тях, тази чаша е далеч по-здрава и устойчива, благодарение на подсиленото стъкло и стабилната основа. Фундаментът е посребрен, като биват отчетени и най-малките детайли на животното. Виждате на изображението как биват изобразени рогата, очите, ушите и други части от главата на козела, които го правят далеч по-реален и гостите ви лесно ще го разпознаят.

Разбира се, може да се използва за лична употреба, особено, ако чашите са в няколко бройки. Тогава ще получите стилен сет, състоящ се от дизайнерски предмети. Но друга практична възможност, е подаряването му по специални поводи, визираме семейни гощавания, делови срещи или рождени дни. Подходящ е за мъже, любители на алкохолните напитки, които имат класа и стилна особа. Вярваме, че тази чаша ще намери значимо място на бюрото в офиса или ще бъде отведена за ежедневно ползване у дома. Дотолкова качествена е, че се нуждае от масивни удари, за да бъде счупена. Устойчива е на травми, охлузвания и пукнатини. 


Производител: Freitas & Dores (Portugal)
Размери: Височина: 8.5 cm ; Диаметър: 4.2 cm
Комплект: 1 брой Чаша с посребрена фундамент, оформен като животинска глава.

 

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър