Меню
Твоята количка

Чаша ракия овен

Чаша ракия овен
няма в наличност
Чаша ракия овен
28.99лв.
  • Наличност: няма в наличност
  • Производител: Freitas & Dores
  • Код на продукта:: 79100
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Neostyle.bg ви представя нов артикул към многобройната ни колекция – стилна чаша за ракия, украсена с изящен посребрен фундамент. Той е под формата на овен и е разположен в горната й част. Невероятна визия, която създава силно първоначално впечатление сред гостите ви и ще ги остави удивени от прекрасната визия на трапезата. Разбира се, чашата може да се използва единично, но ако предвиждате чести гощавания, ви съветваме да увеличите бройката им до 4-6. По този начин ще бъдете подготвени, а и всички посетители ще успеят да се насладят на алкохолните напитки по най-добрия възможен начин.

Разглеждайки чашата, още от основата й има с какво да започнем. Тя е ниска, значително по-тясна от средната част, но се характеризира с ненадмината стабилност и устойчивост, независимо от повърхността, върху която бива разположена. Чашата е най-широка в средата, което освен че я прави по-елегантна и различна, увеличава драстично обема и позволява сервиране на други питиета. Диаметърът й е 4,2 см., докато височината й достига 8,5 см. до връхната точка на фундамента.

Чудите се кога да подарите чашата за ракия?! Поводите могат да са най-различни. Като започнем от обикновени домашни събирания, преминем през рождени дни и достигнем до важни бизнес срещи. Да, чашата е подходяща за делови мъже, използващи естетически издържани предмети. Не забравяйте, че овенът е символ на мъдрост и сила, качества, които трябва да притежава всеки един успял бизнесмен.

Артикулът пристига до офис на ЕКОНТ или Speedy, в зависимост от вашите предпочитания. Имате възможност за преглед и тест, а при настъпили проблеми, се свържете с нас, посредством посочените имейл и телефон.


Производител: Freitas & Dores (Portugal)
Размери: Височина: 8.5 cm ; Диаметър: 4.2 cm
Комплект: 1 брой Чаша с посребрена фундамент, оформен като животинска глава.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър