Меню
Твоята количка

Чаши ракия 6 броя Freitas & Dores

Чаши ракия 6 броя Freitas & Dores
няма в наличност
Чаши ракия 6 броя Freitas & Dores
148.99лв.
  • Наличност: няма в наличност
  • Производител: Freitas & Dores
  • Код на продукта:: 61672
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Комплект от чаши за аператив, произведени от португалската фирма Freitas & Dores. Съдържащ 6 броя уникални дизайнерски чаши, сетът е удачен вариант за подарък или лична употреба. Ако ви предстои важно посещение или сте поканени на празненство, може да зарадвате домакина с този сервиз. Гарантираме ви, че той ще остане трогнат от жеста, а и вие ще се отличите от останалите стандартни подаръци, като парфюми, козметика и т.н. Подходящ избор за делови мъже, които имат високо самочувствие, увереност и разчитат на естетическото, без значение от възрастта им.

Основите на чашите са най-впечатляващи, тъй като биват декорирани с посребрена инкрустация. Използвани са гроздови мотиви, типични за португалската култура, а и съвпадат с приложението на сервиза, все пак той ще се използва за алкохолни напитки. Елегантна е и дръжката на чашите, която е сравнително дебела и стабилна. Не препоръчваме, обаче, да се нанасят силни удари в тази зона, тъй като логично се оказва най-ранима.

Сервизът пристига при вас в подаръчен вид, т.е. комплектът бива опакован в специална кутия, като чашите остават разположени върху мека повърхност. Тя ги предпазва от евентуални наранявания при пренасяне, а и по този начин сетът придобива далеч по-стойностен вид. Чашите могат да се използват ежедневно. Устойчиви са, благодарение на подсиленото стъкло и стабилната основа. Позволяват сервиране на различни твърди алкохолни напитки, като водка, уиски и ракия, но също така в експресни случаи сервизът може да се експлоатира за вино, спокойно, няма да се изложите. Видът му е толкова елегантен, че ще остави в шемет вашите гости. Те ще бъдат още по-впечатлени, ако демонстрирате разопаковане на чашите от подаръчната кутия. Пазете я, тя наистина придава завършеност на целия комплект.

Производител:Freitas Dores (Portugal)

Комплект: 6 броя чаши с посребрен обков в луксозна подаръчна курия

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър