Чаши с надписи

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Чаша за чай Чашата на идеалната жена е забавна и перфектна за подарък на половинката. Моделът е произведен от висококачествен порцелан в бял цвят, който е идеална основа за забавната щампа с жена в червена рокля, която носи в едната си ръка халба с б..
7.99лв.
Чаша за чай Чашата на идеалния мъж е забавна и перфектна за подарък на половинката. Моделът е произведен от висококачествен порцелан в бял цвят, който е идеална основа за забавната щампа с мъж по престилка, който мие чинии. Всичко това се допълва от ..
7.99лв.
Чаша за чай Чашата на ловеца е забавна и перфектна за подарък на мъжката половина. Моделът е произведен от висококачествен порцелан в бял цвят, който е идеална основа за забавната щампа с ошашавен мъж с пушка и заек запушил цевта на пушката. Всичко т..
7.99лв.
Чаша за чай Чашата на най-готината тъща е забавна и перфектна за подарък на любимата тъща. Моделът е произведен от висококачествен порцелан в бял цвят, който е идеална основа за забавната щампа на готвеща вечерята тъща. Всичко това се допълва от надп..
7.99лв.
Чаша за чай Чашата на най-готиния свекър е забавна и перфектна за подарък на любимя свекър. Моделът е произведен от висококачествен порцелан в бял цвят, който е идеална основа за забавната щампа на сипващия питиета свекър. Всичко това се допълва от н..
7.99лв.
Чаша за чай Чашата на полицая е забавна и перфектна за подарък. Моделът е произведен от висококачествен порцелан в бял цвят, който е идеална основа за забавната щампа с полицай вдигнал стоп палка. Всичко това се допълва от надписа „Чашата на по..
7.99лв.
Чаша за чай Чашата на рибаря е забавна и перфектна за подарък на мъжката половина. Моделът е произведен от висококачествен порцелан в бял цвят, който е идеална основа за забавната щампа с рибар. Всичко това се допълва от надписа „Чашата на риба..
7.99лв.
Чаша за чай Чашата на студента е забавна и перфектна за подарък на половинката. Моделът е произведен от висококачествен порцелан в бял цвят, който е идеална основа за забавната щампа на студент седнал върху учебници и хванал в ръка заветната диплома...
7.99лв.
Чаша за чай Чашата на супер бабата е забавна и перфектна за подарък на любимата баба. Моделът е произведен от висококачествен порцелан в бял цвят, който е идеална основа за забавната щампа с баба с наметало-наподобяваща супермрн. Всичко това се допъл..
7.99лв.
Чаша за чай Чашата на супер дядото е забавна и перфектна за подарък на любимия дядо. Моделът е произведен от висококачествен порцелан в бял цвят, който е идеална основа за забавната щампа с дядо с перелина, който наподобява супермен. Всичко това се д..
7.99лв.
Чаша за чай Чашата на супер колегата е забавна и перфектна за подарък на мъжката половина. Моделът е произведен от висококачествен порцелан в бял цвят, който е идеална основа за забавната щампа с мъж по перелина, който разхвърля документи. Всичко тов..
7.99лв.
Чаша за чай Чашата на успешната жена е забавна и перфектна за подарък на нежната половинка. Моделът е произведен от висококачествен порцелан в бял цвят, който е идеална основа за забавната щампа на прибиращата се от шопинг успяла жена. Всичко това се..
7.99лв.
Чаша за чай Чашата на Фризьорката е забавна и перфектна за подарък на нежната половинка. Моделът е произведен от висококачествен порцелан в бял цвят, който е идеална основа за забавната щампа с фризьорка със силно изрязано деколте подстригваща мъж . ..
7.99лв.
Чаша за чай Чашата на футболиста е забавна и перфектна за подарък на половинката. Моделът е произведен от висококачествен порцелан в бял цвят, който е идеална основа за забавната щампа на футболист. Всичко това се допълва от надписа „Чашата на ..
7.99лв.
Чаши с надписи на супер цена

Порцеланови Чаши с надписи

Създадени в сходен стил, но носещи различни послания, чашите с надписи са един изключителен избор, в случай, че искате да изненадате някой. Подходящи са за подарък за близки и приятели, но също така са чудесен избор и за колегите в офиса.

Идеални са като избор за подарък за рожден ден, независимо дали ги подарявате като основна изненада на съседа по бюро в службата или пък сте намислили да ги използвате като допълващи основния подарък на някой, когото обичате много и искате наистина да изненадате.

Настроение в офиса с Neostyle.bg

Чашите с надписи на Neostyle.bg са един наистина чудесен избор, с който да изненадате колегите. Тези артикули не са скъпи, но за сметка на това са доста оригинални като идея и решение.

Носят настроение и забавление, което се дължи на забавните картинки и веселите послания, а някои от тях могат да са наистина доста лични. Забавата е гарантирана, като можете да сте спокойни и за още нещо - бедете сигурни, че няма да стоят неизползвани на някой шкаф и няма да събират прах там.

Тъй като са изключително удобни и практични, чашите със сигурност ще влязат в употреба. Те са подходящи за приготвяне на чай или кафе, а защо не и за чаша топло мляко, която да ви осигури тих, спокоен и релаксиращ нощен сън.

Какво представляват

Бели на цвят, чашите имат класически дизайн и оформление. Те са декорирани с надписи, които са издържани предимно в червено и черно. Предлагат послания на различни тематики. Основно изработени в червено и черно, чашите имат сходен дизайн. Ето защо, можете да си оформите цяла една колекция, която ще изглежда оригинално и неповторимо.

Освен добре замислен дизайн, тези чаши могат да се похвалят и с това, че са наистина изключително практични. Те ще ви бъдат полезни, без значение дали ги купувате за вас за да има от къде да пиете сутрешното си кафе или пък ги поръчвате за да се насладите на кафето със съседката в неделя сутрин. Те имат следните предимства:

  • Могат да се поставят в микровълновата;
  • Издържат на висока температура;
  • Лесни са за миене;
  • Могат да се поставят в миялна машина;
  • Ще бъдат част от декорацията на вашата кухня, тъй като са красиви.

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт или Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди или Еконт при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×