Чаши за уиски

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Сервиз за уиски Diamante  от електронен магазин Neostyle.bg Красив и елегантен сервиз за уиски, състоящ се от 6 броя стилни чаши и 1 брой гарафа, изработени от кристалин с,45% плътност. Производител -DaVinci   ..
79.90лв.
Производител: Freitas & Dores
Луксозен Комплект Чаши за Уиски Freitas & Dores от електронен магазин Neostyle.bg Луксозен Комплект Кристални Чаши за Уиски на Португалската фирма Freitas & Dores (Portugal). Комплектът съдържа 2 броя стилни кристални чаши за Уиски. Чаш..
78.99лв.
Комплект за уиски с гарафа от елетронен магазин Neostyle.bg Луксозен Комплект Чаши за Уиски на италианската фирма DECOVER. Комплектът съдържа 6 броя стилни чаши за Уиски и едина стъклена гарафа. Чашите са декорирани с надписи на известни марки уис..
25.90лв.
Комплект за уиски със ледарник от електронен магазин Neostyle.bg  Луксозен Комплект Чаши за Уиски на италианската фирма DECOVER. Комплектът съдържа 6 броя стилни чаши за Уиски и един стъклен ледарник с пластмасова щипка за лед. Чашите са деко..
25.90лв. 29.90лв.
Производител: Freitas & Dores
Луксозен комплект чаши за уиски Freitas Dores от електронен магазин Neostyle.bg Луксозен Комплект Кристални Чаши за Уиски на Португалската фирма Freitas Dores(Portugal). Комплектът съдържа 6 броя стилни кристални чаши за Уиски.Чашите са декор..
119.90лв.
Производител: Bohemia
Вечерта трябва да започва добре. С усмивка, с хубава музика, с питие и леко раздвижване.Ние от Neostyle.bg Ви предлагаме комплект от 6 стъклени чаши с обла форма,за весели компании и развлечение на гости. Опаковани в подаръчна кутия.Изключително инте..
89.99лв. 149.99лв.
Производител: Bohemia
Вечерта трябва да започва добре. С усмивка, с хубава музика, с питие и леко раздвижване.Ние от Neostyle.bg Ви предлагаме комплект от 6 стъклени чаши с обла форма и стилна гарафа,за весели компании и развлечение на гости. Опаковани в подаръчна кутия.И..
109.99лв. 149.99лв.
Производител: Bohemia
Сервиз за уиски с гарафа -  Nemo Bohemia от електронен магазин Neostyle.bg Кристала винаги е на мода с Bohemia Crystal ще се насладите на питието си така както с никоя друга чаша Комплектът съдържа: 6 бр. чаши за уиски 1 бр. гарафа ..
99.90лв.
Производител: Bohemia
Сервиз за уиски с гарафа - Laguna Bohemia от електронен магазин Neostyle.bg Кристала винаги е на мода с Bohemia Crystal ще се насладите на питието си така както с никоя друга чаша Комплектът съдържа: 6 бр. чаши за уиски 1 бр. гарафа Ма..
135.00лв.
Производител: Bohemia
6 бр. чаши за уиски - 340 мл. 1 бр. гарафа - 0,500 мл. Материал:Стъкло(кристалекс) Кристала винаги е на мода с Bohemia Crystal ще се насладите на питието си така както с никоя друга чаша ..
94.99лв. 149.90лв.
Производител: Freitas & Dores
Луксозен Комплект Кристални Чаши за Уиски на италианската фирма RCR Crystal. Комплектът съдържа 6 броя стилни кристални чаши за Уиски и бутилка с изчистена посребрена плочка.Всяка от чашите е декорирана с посребрен кант и изящни посребрени орнаменти ..
139.00лв.
Чаши за уиски 290 ml. - Ideal Bohemia от електронен магазин Neostyle.bg Кристала винаги е на мода с Bohemia Crystal ще се насладите на питието си така както с никоя друга чаша Материал:Стъкло Произход:Чехия Производител:Bohemia Crystal ..
19.90лв.
Производител: Bormioli Rocco
За да бъде масата ви уютна, тя се нуждае от малко въображение и подръчни материали, с които да превърнете вашите фантазии в истинско произведение на изкуството.Аранжировката на масата е важна част от цялата атмосфера при хранене.От значение са сервиз..
23.99лв.
Луксозен сет за уиски Версаче от електронен магазин Neostyle.bg  Вечерта трябва да започва добре. С усмивка, с хубава музика, с питие и леко раздвижване.Ние от Neostyle.bg Ви предлагаме комплект от 6 стъклени чаши с обла форма,за весели компа..
69.99лв.
Чаши за уиски Карат 6 бр Материал:Стъкло ..
9.95лв.
Чаши за уиски Куадро Bohemia от електронен магазин Neostyle.bg Обем:50мл Материал:Стъкло Произход:Чехия Производител:Bohemia Crystal Кристала винаги е на мода с Bohemia Crystal ще се насладите на питието си така както с никоя друг..
39.90лв. 59.90лв.
Производител: Freitas & Dores
Луксозен комплект чаши за уиски Freitas Dores от електронен магазин Neostyle.bg Луксозен Комплект Кристални Чаши за Уиски на Португалската фирма Freitas Dores(Portugal). Комплектът съдържа 2 броя стилни кристални чаши за Уиски.Чашите са декорирани..
68.99лв.
Чаши за уиски на ниска цена

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×