Меню
Твоята количка

Diamante уиски сет

Diamante уиски сет
няма в наличност
Diamante уиски сет
79.90лв.
  • Наличност: няма в наличност
  • Код на продукта:: 54374
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Внесете разнообразие, а и придайте по-уютен вид на дома, с този сет за уиски, съдържащ 6 чаши и 1 гарафа. Различен дизайн, създаден от DaVinci, ще доукраси холната секция и ще превърне следващото ви домакинство в далеч по-специално. Гостите ви със сигурност ще ахнат от дизайнерския вид на комплекта, а въпросите, относно стойността и качеството му, ще ви залеят мигновено. Напълно нормална реакция, предвид блестящо изваяните и нестандартни форми, които ще бъдат положително оценени, дори и от най-върлия критик на изкуството.

Чашите за уиски са напълно стандартни, но разбира се, в зависимост от личните предпочитания, може да сервирате ракия или водка. Видът им позволява подобна употреба. Те са с по-ниски основи, но гарантират стабилност. По цялото протежение на чашата има различни форми и мотиви, с цел окраска и по-специална визия. Чашата увеличава диаметъра си от основата към отвора.

Впечатление прави и гарафата, която има сходен дизайн. Отличава се с висока плътност, тъй като е изработена от кристално стъкло. То е изключително здраво и не позволява наранявания. Сервизът бива защитен от пукнатини, охлузвания и друг вид стандартни травми, присъщи за по-обикновените комплекти. Гарафата разполага с капачка, с цел предпазване от изпарение и запазване аромата на напитката. Трябва да отчетем и използвания калай, който не е топлопроводим и запазва хладината на течността

Сервизът е добър вариант за мъжки подарък, особено, ако получателят е любител на алкохолните напитки и цени качеството им. Комплектът със сигурност ще намери приложение, а и ще бъдете по-различни от останалите гости. Подаряването на козметика е отживелица, а и са малко мъжете, които биха се зарадвали истински на нея. Бъдете идейни и оставете траен отпечатък в съзнанието на човека!


Вместимост чаши: 320 мл. 
Вместимост бутилка: 800 мл. 
Материал : кристалин 2,45 % плътност.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър