Oгpoмeн Избop на Дървени шахове

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Шахматът е стара игра, чийто произход се свързва с Индия, Персия и дори Китай. Това е игра за двама, която се базира на логиката и стратегията. Ако сте ценители на тази игра или вашите приятели са, този шах е чудесен избор както за вас така и под фор..
44.99лв.
Шахът е класическа игра, започнала съществуването си преди поне 15 века. Фигурките са дървени в красива кутия. Играта на шах спомага за развиването на логиката, стратегията, паметта и концентрацията. Чудесна идея за подарък! Характеристики: ..
59.99лв.
Изборът на стилен подарък често е трудна задача, която отнема време и усилия. Силният пол също обича подаръците,затова ние от Neostyle.bg Ви предлагаме адекватно решение-стилен комплект шах  и табла.Шахматът е стара игра, чийто произход се свърз..
44.99лв.
Изборът на стилен подарък често е трудна задача, която отнема време и усилия. Силният пол също обича подаръците,затова ние от Neostyle.bg Ви предлагаме адекватно решение-стилен комплект шах с аксесоари за вино.Шахматът е стара игра, чийто произход се..
19.99лв.
Изборът на стилен подарък често е трудна задача, която отнема време и усилия. Силният пол също обича подаръците,затова ние от Neostyle.bg Ви предлагаме адекватно решение-стилен комплект шах с аксесоари за вино.Шахматът е стара игра, чийто произход се..
34.99лв.
Изборът на стилен подарък често е трудна задача, която отнема време и усилия. Силният пол също обича подаръците,затова ние от Neostyle.bg Ви предлагаме атрактивно решение-луксозен дървен шах с полирезинови фигури.Шахматът е стара игра, чийто произход..
149.99лв. 249.99лв.
Изборът на подходящ подарък за мъжката половина от света не винаги е лесна задача.Понякога трябва да мислите по-креативно, друг път по-практично, а когато се налага да съчетаете и двете, възможно е съвсем да се объркате в избора. За щастие ние от Neo..
29.99лв.
Дървен шах на шок цени

Дървен шах от Neostyle.bg

Една от най-старите и уважавани игри е шахът. Тя е уникална всеки път, отразявайки индивидуалните особености на играчите, които в момента я упражняват. Подлагат се на изпитание тяхната находчивост и способност да измислят уникални и неповторими решения, да развиват своите стратегии и в зависимост от тяхната успешност - да спечелят или да загубят.

Прекрасен начин за прекарване на времето

Шахът е един чудесен начин за прекарване на времето, който е изключително подходящ за зимните дни, в които не можем да се покажем на вън от студ, както и за скучните и сиви есенни следобеди, в които не спира да вали.

Една игра на шах, в зависимост от играчите, може да продължи с часове, а съревноваващите се страни няма да усетят как са отлетели часовете и как е преминал деня, докато се мъчат да се надхитрят над шахматната дъска.

Развива ума

Шахът е известен с това, че развива ума, тъй като кара участниците да измислят сложни ходове и стратегии, като по този начин да поставят съперника в безизходица. Играта е изключително добра за придобиването на по-пъргав и гъвкав ум, което е и основната причина, поради която той бива наричан спорт.

Чудесен за украса на жилището

Дървеният шах е чудесно решение за украса на жилището. Както ще можете да видите, всички модели на Neostyle.bg са изработени от материали, които се отличават с изключително високо качество. Те са направени от дърво, което е лакирано в различни нюанси.

Освен това, самата дъска изглежда различно като нейните квадрати могат да варират като най-различни съчетания - бяло и черно, бяло и кафяво, бяло и бежово, бежово и кафяво или бежово и черно. Всичко зависи от дизайна на вашия дом и от това кое ще стои красиво вътре.

Фигурите също могат да са твърде различни, като при някои модели те дори са изработени от стъкло, като черните фигури са направени от матирано, а белите - от прозрачно стъкло.

Заради стилния си вид, шахматните дъски на Neostyle.bg са чудесен избор и за подарък на близък приятел или роднина. Почитателите на мисловната игра ще останат възхитени от това, което им подарявате, тъй като то съчетава накуп множество предимства. Изборът на шах за подарък показва:

  • Интелигентност;
  • Добър вкус;
  • Практичност;
  • Желание да подарите нещо трайно на отсрещната страна.

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт или Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди или Еконт при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×