Duralex сервизи

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
VERMEIL Дълбока Чиния ф.190 mm Комплект : 6 броя   Произход:Франция Duralex – един от най-големите производители на стъкло. Лидер в производството на темперирано стъкло – с много по-висока термо-..
13.90лв.
VERMEIL Купа - 23 см ф. 230  mm 1бр. Произход-Франция   Duralex – един от най-големите производители на стъкло. Лидер в производството на темперирано стъкло – с много по-висока термо- и уда..
4.90лв.
VERMEIL Купа 300 ml. ф.136 mm Комплект : 6 бр.   Duralex – един от най-големите производители на стъкло. Лидер в производството на темперирано стъкло – с много по-висока термо- и удароустойчивост о..
11.90лв.
VERMEIL Плитка Чиния ф. 190 mm Комплект: 6 броя   Произход:Франция Duralex – един от най-големите производители на стъкло. Лидер в производството на темперирано стъкло – с много по-висока термо- ..
11.90лв.
VERMEIL Плитка Порционна Чиния  ф. 230 mm Комплект: 6 броя  Произход:Франция   Duralex – един от най-големите производители на стъкло. Лидер в производството на темперирано стъкло – с много..
13.90лв.
VERMEIL Чаша - 160 мл. Обем: 160 ml Комплект: 6 броя   Duralex – един от най-големите производители на стъкло. Лидер в производството на темперирано стъкло – с много по-висока термо- и удароустой..
7.80лв.
VERMEIL Чаша  Обем : 280 ml Комплект: 6 броя Duralex – един от най-големите производители на стъкло. Лидер в производството на темперирано стъкло – с много по-висока термо- и удароустойчивост о..
0.00лв.
Дуралекс е добре позната френска марка с традиции и утвърден стандарт за качество в производството на серзиви. Уникална технология при обработката на стъклото, го прави много здраво и трудно за чупене. От самата компания се правят тестове на всяка па..
104.99лв.
Комплектът Дуралекс Vermel съдържа 44 части, с помощта на които ще направите ежедневието си по-приятно и практично. Сервизът е подходящ за ежедневна употреба. Темперираното стъкло е здраво, устойчиво на удари и висока температура. Това е удачен избор..
104.99лв.
Duralex на най-ниска цена

Duralex сервизи от Neostyle.bg

Кой не се е изправял поне веднъж срещу толкова баналния проблем да отвори шкафа и да се осъзнае, че в него липсват две напълно еднакви чаши и чинии? Кой не се е изнервял поне един път, че когато постави трапезата гостите пият и се хранят от различни съдове?

Действително, днес всичко, което се предлага на пазара е доста скъпо, но не за сметка на здравината си. Всичко се чупи само с леко почукване, а цените са възмутително високи. Ето защо ние искаме да ви помогнем.

Какво представляват

Комплектите на Duralex ви дават възможност с една покупка да се сдобиете с цял комплект от чаши, чинии, както и с купи в различни размери. Това неизменно е голямо облекчение, както на бюджета, така и от гледна точка на обикалянето по магазините в опит да се намери нещо, което да се “върже” по стил и изработка с онова, което вече имаме.

Тъй като комплектите са Duralex, те притежават и още една характерна черта - изключително здрави са, което е с цел да се адаптират по-добре към интензивния съвременен начин на живот. Дори и по невнимание да чукнете или ударите артикул от комплекта, той най-вероятно няма да пострада ни най-малко.

За какво са подходящи

Когато поканите гости у дома или просто когато искате да се съберете с цялото си семейство, наличието на качествени съдове за хранене ще подобри усещането на трапезата. Когато всички се съберат заедно, този на пръв поглед малък елемент ще допълни усещането за завършеност, с което ще се постигне изключително благоприятен ефект върху цялостната атмосфера.

Техният вид е подходящ за всякаква обстановка у дома. Обикновено чиниите, чашите и купите от комплекта са в приятен меден цвят. Преливащ между златисто, кафяво и жълто, той събужда апетита, подобрява настроението и кара всички да се чувстват малко по-добре. По този начин Neostyle подобрява усещането за качество от преживяването със семейството.

Какво точно ви предлагаме

При нас в Neostyle.bg ще откриете огромно разнообразие от продукти, които да намерят своето специално място на вашата трапеза. Тук ще намерите най-различни артикули Duralex, включително:

  • Чаши;
  • Чинии;
  • Малки купички;
  • Големи купи за плодове и салати;
  • Много други.

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт или Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди или Еконт при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×