Касероли-топ качество на супер цени

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: Berlinger Haus
Ако нямате достатъчно място в кухнята, обърнете внимание на касеролата Berlinger Haus. Тя е компактна и не заема много място на печката. В същото време, тя е доста висока, така че да побира достатъчно. Касеролата ще ви служи много години, тъй като е ..
31.99лв.
Производител: Berlinger Haus
Ако нямате достатъчно място в кухнята, обърнете внимание на касеролата Berlinger Haus BH-1660. Тя е компактан и не заема много място на печката. В същото време, тя е доста висока, така че можете да приготвите достатъчно ястия.Касеролата ще ви служи м..
31.99лв.
Производител: Berlinger Haus
Мраморно, три слойно незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Спестява 35% от енергията. Капак от закалено стъкло с отвор за пара. Ергономично..
31.99лв.
Производител: Zephyr
Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Капак от закалено стъкло с отвор за пара. Дръжка с меко покритие за защита на ръцете. Подх..
34.99лв.
Касерола с капак керамично мраморно покритие КЕРЕМИДА от електронен магазин Neostyle.bg   Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене..
24.90лв. 31.90лв.
Производител: Zephyr
Тенджера от висококачествен алуминий. Керамично незалепващо покритие против залепване и прегаряне на храната. Без PTFE и PFOA химикали за здравословно готвене. Капак от закалено стъкло с отвор за пара. Ненагряващи се бакелитени дръжки за з..
26.99лв.
Касероли на ниски цени

Огромен избор на Касероли от Neostyle.bg

Ако имате кулинарни заложби, които желаете да развиете в домашна обстановка или ако просто държите на това да се храните с качествена и приготвена в домашна обстановка храна, касеролите са едно чудесно решение за вашия дом.

Тези луксозни готварски съдове са създадени са изработени с изключително внимателно подбрани и качествени материали. Начинът, по който са направени, предполага, че храната няма да залепва на тяхната повърхност, а почистването ще се осъществява изключително лесно.

Как изглеждат

Ще познаете касеролите, които се предлагат на страниците на Neostyle.bg по това, че те винаги се изработват по един специфичен модел, доминиран от топли тонове. Залага се на червените тонове и нюанси, макар че това не е съвсем задължително.

Традиционно, в повечето случаи касеролите са с прозрачен капак, който ви дава представа за състоянието на храната, без да се налага да отваряте съда и да проверявате състоянието на съдържанието под капака.

За какви случаи са подходящи

Касеролите са чудесен избор за подарък за ваши близки, които имат слабост към кулинарството. Те са истинско удоволствие за любителите на това изкуство, тъй като дават възможност да подготвите ястието по най-добрия възможен начин, без да се налага да полагате специални усилия за това.

Почитателите на здравословната храна, дори и да не са любители на готвенето, също ще оценят този подарък. Причината е, че качественото покритие ще позволи да подготвите храната по начин, който да изисква по-малко мазнина. Това ще ви позволи да се придържате към един много по-здравословен начин на хранене.

Не на последно място, това е чудесно решение и за вас самите. Притежавайки висококачествена касерола у дома, вие ще можете да се отдадете на един много по-полезен и здравословен начин на хранене. Това неизменно ще окаже влияние на начина, по който се чувствате в ежедневието.

Съотношение цена и качество

Обикновено, готварските принадлежности се отличават с това, че се предлагат на доста висока цена, а когато качеството е по-високо, съответно и цената може да излети до небесата. В този случай имате уникалната възможност да получите изключително високо качество на неустоима цена.

  • Удобни;
  • Мултифункционални;
  • Практични;
  • Изгодни.

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт или Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди или Еконт при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×