Комплекти прибори порцелан

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
За най-красивите и цветни кексчета или сладкиши, подредени в изящана форма. Най-Вълнуващия начин да ги поднесете. Сервирай с Любов!Платото на две нива, което е идеално за сервиране на мъфини и лакомства за рождени дни, коледни празници и най-обикнове..
34.99лв.
Производител: Barok
Двуетажна фруктиера Барок от електронен магазин Neostyle.bg За най-красивите и цветни кексчета или сладкиши, подредени в изящна форма. Най-Вълнуващия начин да ги поднесете. Сервирай с Любов!Платото на две нива, което е идеално за сервиране на мъфини..
35.99лв. 49.99лв.
Производител: Barok
Двуетажна Фруктиера Барок от електронен магазин Neostyle.bg За най-красивите и цветни кексчета или сладкиши, подредени в изящана форма. Най-Вълнуващия начин да ги поднесете. Сервирай с Любов!Платото на две нива, което е идеално за сервиране на мъфи..
35.99лв. 49.90лв.
Плато на две нива Версаче от електронен магазин Neostyle.bg За най-красивите и цветни кексчета или сладкиши, подредени в изящана форма. Най-Вълнуващия начин да ги поднесете. Сервирай с Любов!Платото на две нива, което е идеално за сервиране на мъф..
23.99лв. 33.99лв.
Производител: HD Wisen GmbH Germany
 Луксозна двуетажна чиния  ''Целувката'' от електронен магазин Neostyle.bg Луксозен комплект за слаки с мотиви от прочутата картина Густав Климт - Целувката. Продуктите са изработени от изящен  порцелан, поставе..
24.99лв.
Порцеланова чиния за торта с капак от електронен магазин Neostyle.bg Ако обичате да правите сладкиши и торти, задължително се възползвайте от нашето предложение - Порцеланова чиния  за торти с капак и шпатула за сервиране, с която ще запазите с..
14.90лв. 24.90лв.
Купа за салата с прибори за разбъркване от електронен магазин Neostyle.bg Кажете ДА на здравословното хранене! Практичен комплект за салата от висококачествен  порцелан, който съчетава в себе си красота и практичност и придава изисканост при се..
12.90лв. 19.90лв.
Кухненски комплект на бамбукова стойка от електронен магазин Neostyle.bg Големият проблем на всички домакини е къде да поберат необходимите си пособия, аксесоари и консумативи. Как да ги подредят, така че хем да са лесно достъпни, хем да не затрупва..
29.99лв.
Плата за сервиране Пеперуди от електронен магазин Neostyle.bg За да бъде масата ви уютна, тя се нуждае от малко въображение и подръчни материали, с които да превърнете вашите фантазии в истинско произведение на изкуството.Аранжировката на масата е в..
32.99лв.
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Плато на две нива ''Коледен Пейзаж'' от електронен магазин Neostyle.bg За най-красивите и цветни кексчета или сладкиши, подредени в изящана форма. Най-Вълнуващия начин да ги поднесете. Сервирай с Любов!Платото на две нива, което е ид..
19.99лв.
Порцеланово плато за сладки на 2 нива Пеперуди от електронен магазин Neostyle.bg  Порцеланово плато за сладки на 2 нива от серията Пеперуди в луксозна опаковка за подарък. Платото включва 2 чинии от фин порцелан с различен диаметър и щампа на п..
29.99лв.
Производител: New Wish Studio Porcelain
За най-красивите и цветни кексчета или сладкиши, подредени в изящна форма. Най-Вълнуващия начин да ги поднесете. Сервирай с Любов!Платото на две нива, което е идеално за сервиране на мъфини и лакомства за рождени дни, коледни празници и най-обикновен..
24.99лв.
Порцеланов оливерник на дървена стойка​ от електронен магазин Neostyle.bg Комплектът включва: Дървена поставка, метална дръжка,комплект за сол и пипер , 2 бутилки за олио и оцет и бурканчета за червен пипер и шарена сол..
33.99лв.
 Оливерник 6 части от електронен Lancaster магазин Neostyle.bg Комплектът включва: дървена подложка, метална дръжка, 2 солнички за подправки, 2 бутилки за олио и оцет ..
19.99лв.
Порцеланов оливерник Макове от електронен магазин Neostyle.bg Оливерник на метална поставка - Мак от серията Червени макове. Оливерникът е изработен от порцелан и включва Съдове за олио, оцет, сол и пипер на метална поставка с дръжка, декорирани с ч..
18.99лв.
Комплект за сервиране от порцелан и бамбук - оливерник  Комплект за сервиране - оливерник с декоративна поставка. Оливерникът включва бутилки за олио и оцет и солници за сол и пипер от висококачествен бял порцелан върху поставка от бамбук и не..
18.90лв.
Изделията от серия TOP съчетават в себе си елегантен дизайн и високо качество.Практичен комплект за олио и оцет от висококачествен бял порцелан, който съчетава в себе си красота и практичност и придава изисканост при сервиране.Кажете ДА на здравослов..
13.99лв. 18.90лв.
Порцеланова тенджера за сервиране на топли ястия. Ако обичате да изпипвате внимателно всички детайли и да демонстрирате кулинарните си умения в приятна атмосфера, чудесната порцеланова тенджера за сервиране на топли ястия със сигурност ще ..
49.90лв. 69.90лв.
Порцеланова тенджера за сервиране на топли ястия от електронен магазин Neostyle.bg Ако обичате да изпипвате внимателно всички детайли и да демонстрирате кулинарните си умения в приятна атмосфера, чудесната порцеланова тенджера за сервиране на топли ..
36.99лв.
Порцеланово плато за сладки на 2 нива от електронен магазин Neostyle.bg Порцеланово плато за сладки на 2 нива от серията Пеперуди в луксозна опаковка за подарък. Платото включва 2 чинии от фин порцелан с различен диаметър и нежен релеф, с мет..
29.90лв.
Порцеланово плато за сладки на 2 нива PARIS от електронен магазин Neostyle.bg Порцеланово плато за сладки на 2 нива от серията PARIS в луксозна опаковка за подарък. Платото включва 2 чинии от фин порцелан с различен диаметър и щампа на айфеловата ку..
19.90лв. 29.90лв.
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Порцеланово плато за сладки на 2 нива Роза от електронен магазин Neostyle.bg Порцеланово плато за сладки на 2 нива от серията Роза в луксозна опаковка за подарък. Платото включва 2 чинии от фин порцелан с различен диаметър и щампа на едри цветя, с..
19.99лв.
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Плато на две нива от серята- Рози на електронен магазин Neostyle.bg Плато на две нива - Рози.Фруктиерата е изработена от висококачествен порцелан и украсена  с декорация едри рози. Размер: Долно ниво: 26.5 см; Горно ниво: 19 см ..
19.99лв.
Производител: New Wish Studio Porcelain
Красив комплект захарница с каничка с ефективна щампа Лавандула от електронен магазин Neostyle.bg..
29.90лв.
Комплекти прибори порцелан на страхотни цени

Комплекти прибори порцелан

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди при покупка над 49.99 лв.

Тест и Преглед

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×