Луксозни Комплекти Тенджери

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: Luigi Ferrero
Италианската марка Oliver Brown е символ на отлично качество и изгодни цени в кухненското оборудване. Превърнете ежедневния ангажамент в удоволстие и наслада. Комплектът тенджжери се състои от 4 части. Той включва два тигана (Ø20 x 3,5 cm, &Os..
169.99лв.
Производител: Zephyr
Керамичните съдове приготвят храната равномерно, тъй като самите те се затоплят равномерно. Те са подходящи за бавно готвене, което гарантира сочността на храната. Комплектът тенджери с мраморно покритие е изработен от висококачествен кован алуминий ..
249.99лв.
Производител: Zephyr
Този комплект от тенджери е изработен от висококачествен лят алуминий. Вътрешната му част е покрита с незалепващо покритие Granite. Това го прави подходящ за бавно готвене без мазнина. Съдовете с мраморно покритие за по-устойчиви на надраскване в сра..
149.99лв.
Производител: Zephyr
Комплектът за готвене от 6 части Zephyr съдържа 1 бр. тиган (Ø24 x 5cm), 1 бр. грил тиган (Ø28 x 4,3cm), 1 бр. тенджера със стъклен капак (Ø20 x 8,5cm), 1 бр. тенджера със стъклен капак (Ø24 x 10cm). Всички те са изработен..
99.99лв.
Производител: klausberg
Немското качество е всеизвестно доказано в световен мащаб. Производителите от KLAUSBERG доказват това с комплекта тенджери от 7 части. Той е изработен от висококачествен кован алуминий. Трислойното мраморно покритие прави съдовете устойчиви на надрас..
124.99лв. 169.99лв.
Комплекти тенджери на ниска цена

Качествено изработената тенджера е определяща за вкуса, на който ще се насладим при приготвянето на дадено ястие. Високото качество на повърхностите ще спомогне за това да използваме по-малко мазнина, но без риск храната да залепне по съдовете докато са още на котлона.

Освен по-лесно почистване след гответе и без да броим положителните ефекти върху здравето, трябва да отбележим и разликата във вкуса. Излишно е да се споменава, че съдовете изиграват огромна роля за аромата и вкусовите качества на дадена гозба. Все пак, храната силно се влияе от това в какво преминава топлинна обработка.

Високо качество на ниска цена

В Neostyle.bg можете да намерите едни от най-висококачествените съдове, които изобщо можете да си представите. Те притежават незалепващи покрития от най-висок клас, което позволява храната да бъде максимално здравословна.

В допълнение към това, тенджерите в този раздел на Neostyle са изработени с вкус и естетика, така че те по никакъв начин да не нарушават добрия вкус във вашата кухня. Тъкмо обратното - те ще са онзи допълващ елемент, който ще направи атмосферата в стаята още по-завършена.

Различни размери според повода

Не винаги се нуждаем от съдове за готвене с една и съща големина. Понякога приготвяме храна за цялото семейство и за приятели или роднини, които ще ни идват на гости. В друг случай просто се налага да сварим два картофа за да си направим руска салата например.

Ето защо е препоръчително да разполагате с цял комплект съдове, които да оптимизират времето, което ви е необходимо за да приготвите храната, а също така и разходът на електроенергия.

С помощта на допълнителните приставки, които вървят заедно с някои от комплектите, вие ще можете лесно и бързо да задушавате зеленчуци на пара, приготвяйки храната по най-здравословния възможен начин.

Защо е толкова важно от къде пазаруваме

Тъй като при некачествена изработка съдовете за готвене започват да се лющят и белят, това може да създаде риск за здравето на цялото семейство. Възможно е частици от повърхностния материал да попаднат в храната, при което след това да бъдат погълнати с нея. По този начин може да се достигне до много сериозни последствия за здравето, тъй като не рядко използваните материали са токсични. За да избегнем това ние ви предлагаме комплекти, които:

  • Не се белят;
  • Не са направени от вредни за здравето материали;
  • Не се издраскват;
  • Не се повреждат от висока температура;
  • Не изискват стъргане и търкане при миене.

 

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт или Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди или Еконт при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×