Сетове за подправки

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Комплект порцеланови буркани за подправки на бамбукова поставка от електронен магазин Neostyle.bg Големият проблем на всички домакини е къде да поберат необходимите си пособия, аксесоари и консумативи. Как да ги подредят, така че хем да са лесно д..
29.99лв.
Производител: Luigi Ferrero
Иноксов комплект за подправки на стойка с магнит Luigi Ferrero от електронен магазин Neostyle.bg Комплектът съдържа: - 3 броя бурканчета за подправки с магнитно закрепване - метална стойка - вместимост на бурканчето: 100 мл Капаче с винтово за..
12.90лв.
Комплект стъклени бурканчета за подправки на стойка Luigi Ferrero от електрронен магазин Neostyle.bg Комплектът съдържа: - 6 броя бурканчета за подправки - дървена стойка  - вместимост на бурканчето: 85 мл - Бамбуково Капаче с приставка з..
29.99лв.
Комплект за подправки на стойка Luigi Ferrero от електронен магазин Neostyle.bg Комплект за подправки с магнит на стойка Luigi Ferrero - Комплектът съдържа 4 броя бурканчета за подправки с магнитно закрепване - метална стойка - вместимост..
15.99лв.
Производител: Luigi Ferrero
Иноксов комплект за подправки на стойка Luigi Ferrero от електронен магазин Neostyle.bg Комплектът съдържа: - 6 броя бурканчета за подправки  - бамбукова стойка с магнитни легла за бурканчетата - вместимост на бурканчето: 100 мл Капаче с ..
24.90лв.
Комплект порцеланови буркани за подправки на бамбукова поставка от електронен магазин Neostyle.bg Големият проблем на всички домакини е къде да поберат необходимите си пособия, аксесоари и консумативи. Как да ги подредят, така че хем да са лесно д..
29.99лв.
Комплект стъклени съдове за подправки на стойка Luigi Ferrero от електронен магазин Neostyle.bg Комплектът съдържа: - 8 броя бурканчета за подправки - пластмасова въртяща се стойка - вместимост на бурканчето: 85 мл Капаче с винтово зат..
32.90лв.
Производител: KingHoff
Големият проблем на всички домакини е къде да поберат необходимите си пособия, аксесоари и консумативи. Как да ги подредят, така че хем да са лесно достъпни, хем да не затрупват плотовете и шкафчетата си. Ние Ви предлагаме решение- Характеристик..
49.99лв.
Производител: KingHoff
Големият проблем на всички домакини е къде да поберат необходимите си пособия, аксесоари и консумативи. Как да ги подредят, така че хем да са лесно достъпни, хем да не затрупват плотовете и шкафчетата си. Ние Ви предлагаме решение - поставка за подпр..
44.90лв.
Производител: Lancaster
Сет за подправки лукс 7 части Lancaster от електронен магазин Neostyle.bg Комплектът включва: 6 бурканчета от прозрачно стъкло, 1 поставка. Лесно почистване, като металните части са от неръждаема стомана. Стъклените елементи са от специално хиг..
49.90лв.
Стойки за подправки от електронен магазин Neostyle.bg  Бамбукова поставка за подправки 3 нива, 12 бурканчета с хромирани капачки Въртяща се основа Размери: 18*18*29 см ..
28.80лв. 39.90лв.
Комплекти за подправки на ниски цени

Може би и вие, както е в почти всяко домакинство, съхранявате подправките в техните оригинални опаковки, дори и след като вече сте ги отворили. За да избегнете защипването с щипки и кламери и за да не се налага да изсипвате благоуханните билки в буркани или кутии за сладолед, ние ви предлагаме един много полезен и практичен аксесоар - комплект бурканчета за подправки.

Какво представляват

В зависимост от това какъв е стилът на вашата кухня, комплектите могат да изглеждат по различен начин или да са изработени в различни цветове. Прозрачни, бели или бежови, те идват при вас в различни разцветки и стилове, което позволява да се слеят с интериора когато ги поднесете на масата.

В зависимост от това какво предпочитате, при различните комплекти бурканчетата винаги се подреждат върху поставката по различен начин. В едни модели те се нареждат в кръг, при други - се подреждат във височина, а при трети - един до друг в една линия.

От какво се състоят

Комплектите могат да са съставени от различни на брой бурканчета за подправки. Някои предлагат три, други - четири, а трети дори шест или повече артикула в един комплект. По този начин можете дами да изберете големината на комплекта, така че да отговаря той на вашите конкретни потребности към момента.

Когато имате гости

Когато на гости ви дойдат приятели и роднини, това винаги изисква масата да бъде отрупана с цял куп различни прибори, сосиери, купи и какви ли не други принадлежности.

Причината е съвсем тривиална - всички хора имат различни вкусове и харесват различни неща. Това включва и подправките. Ето защо, при приготвянето на салата при посрещане на гости основно правило е да не се добавят подправки.

Те се поставят на масата за да може всеки сам да прецени от какво точно се нуждае. Това изисква твърде много площ от и без това отрупаната маса. Именно в този случай комплектите за подправки ни спасяват от неприятното положение. Те имат цял куп предимства, сред които:

  • Заемат малко място на масата;
  • Удобни са за използване;
  • Изглеждат стилно;
  • Лесни са за почистване.

 

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт или Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди или Еконт при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×