Меню
Твоята количка

Кутия за хляб Rosegold Collection Berlinger Haus

Кутия за хляб Rosegold Collection Berlinger Haus
Кутия за хляб Rosegold Collection Berlinger Haus
няма в наличност
Кутия за хляб Rosegold Collection Berlinger Haus
Кутия за хляб Rosegold Collection Berlinger Haus
Кутия за хляб Rosegold Collection Berlinger Haus
79.99лв.
  • Наличност: няма в наличност
  • Производител: Berlinger Haus
  • Код на продукта:: 30913
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Представяме на вашето внимание един важен аспект от домакинството и организираността у дома, а именно кутия за хляб от колекцията Rose Gold на Berilinger Haus. Един уникално полезен продукт, който ще внесе по-голям уют в дома и ще предотврати нежеланото изсъхване и втвърдяване на хляба.

Потърсете най-добрите и оптимални условия за правилното съхранение на хляба и ограничаването на нежеланите му реакции. Това е ключова роля за поддържането на семейния бюджет, тъй като голяма част от домакинствата купуват прекомерно количество хляб, което с времето губи вкусовите си качества. Истината е, че няма как да ви гарантираме седмична годност, но ще успеете максимално да увеличите давността му и да го предпазите от бързо стареене.

Кутията се грижи за хляба по няколко начина. На първо място го предпазва от проникване на прекомерно количество кислород и нежелани прахови частици. Освен това вътрешното пространство бива добре вентилирано и пречистено от натрупалите се миризми.

Благодарение на здравата неръждаема стомана ограничавате появата на драскотини и друг вид повърхностни наранявания. Предвид честата употреба на кутията, това са напълно нормални травми, които могат да се появят по всяко време. Покритието на кутията предпазва от корозия, а и остава лесна за почистване и хигиенизиране от потребителя.

Ние от Neostyle.bg ви гарантираме високо качество на продуктите, в съчетание с достъпна цена. Получавате високотехнологичен кухненски асортимент, който ще всее уют и спокойствие в битовите нужди. Освен това продуктът се превръща в удобен вариант за подарък, тъй като пристига в опаковъчен вид, а и доставката му не бива затруднена.

Обикновено пратките ги приготвяме в рамките на ден след направената заявка и ги изпращаме на посочения куриерски адрес.

Спецификации:

-Berlinger Haus е роден в сърцето на Европа, в Унгария
- Насладете се на Изящното изкуство за готвене
- Вдъхновен от великолепните кухни в Европа, Berlinger Haus започна да прави професионални съдове за готвене преди почти 10 години
- Изработени от най-добрите материали, които са на разположение, за да покриват перфектно всички класически техники за готвене.
- Нашият ангажимент за качество и иновации продължава с нашите кухненски съдове с мраморни покрития, предназначени да посрещнат нуждите на кулинарни готвачи навсякъде

Характеристика:

- Модерен метален цвят
- Лесно за отваряне и затваряне
- Първокласно качество
- Неръждаема стомана
- Материал: Алуминий
- Размер: 38,5 x 28 x 18,5 cm
- Цвят: Колекция "Черна роза"

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър