Меню
Твоята количка

Кутия за хляб Rosegold Collection Berlinger Haus

Кутия за хляб Rosegold Collection Berlinger Haus
Кутия за хляб Rosegold Collection Berlinger Haus
Кутия за хляб Rosegold Collection Berlinger Haus
Кутия за хляб Rosegold Collection Berlinger Haus
Кутия за хляб Rosegold Collection Berlinger Haus
79.99лв.
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Berlinger Haus
  • Код на продукта:: 30913
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Представяме на вашето внимание един важен аспект от домакинството и организираността у дома, а именно кутия за хляб от колекцията Rose Gold на Berilinger Haus. Един уникално полезен продукт, който ще внесе по-голям уют в дома и ще предотврати нежеланото изсъхване и втвърдяване на хляба.

Потърсете най-добрите и оптимални условия за правилното съхранение на хляба и ограничаването на нежеланите му реакции. Това е ключова роля за поддържането на семейния бюджет, тъй като голяма част от домакинствата купуват прекомерно количество хляб, което с времето губи вкусовите си качества. Истината е, че няма как да ви гарантираме седмична годност, но ще успеете максимално да увеличите давността му и да го предпазите от бързо стареене.

Кутията се грижи за хляба по няколко начина. На първо място го предпазва от проникване на прекомерно количество кислород и нежелани прахови частици. Освен това вътрешното пространство бива добре вентилирано и пречистено от натрупалите се миризми.

Благодарение на здравата неръждаема стомана ограничавате появата на драскотини и друг вид повърхностни наранявания. Предвид честата употреба на кутията, това са напълно нормални травми, които могат да се появят по всяко време. Покритието на кутията предпазва от корозия, а и остава лесна за почистване и хигиенизиране от потребителя.

Ние от Neostyle.bg ви гарантираме високо качество на продуктите, в съчетание с достъпна цена. Получавате високотехнологичен кухненски асортимент, който ще всее уют и спокойствие в битовите нужди. Освен това продуктът се превръща в удобен вариант за подарък, тъй като пристига в опаковъчен вид, а и доставката му не бива затруднена.

Обикновено пратките ги приготвяме в рамките на ден след направената заявка и ги изпращаме на посочения куриерски адрес.

Спецификации:

-Berlinger Haus е роден в сърцето на Европа, в Унгария
- Насладете се на Изящното изкуство за готвене
- Вдъхновен от великолепните кухни в Европа, Berlinger Haus започна да прави професионални съдове за готвене преди почти 10 години
- Изработени от най-добрите материали, които са на разположение, за да покриват перфектно всички класически техники за готвене.
- Нашият ангажимент за качество и иновации продължава с нашите кухненски съдове с мраморни покрития, предназначени да посрещнат нуждите на кулинарни готвачи навсякъде

Характеристика:

- Модерен метален цвят
- Лесно за отваряне и затваряне
- Първокласно качество
- Неръждаема стомана
- Материал: Алуминий
- Размер: 38,5 x 28 x 18,5 cm
- Цвят: Колекция "Черна роза"

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър