Меню
Твоята количка

Луксозен комплект за червено вино

Луксозен комплект за червено вино
Луксозен комплект за червено вино
49.99лв.
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Bohemia
  • Код на продукта:: 45356
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Представяме на вашето внимание комплект за червено вино, внесен директно от сърцето на чешката мода – Прага. От Bohemia са създали неустоим сервиз, който ще смае гостите ви и разбира се, ще остави приятно впечатление сред тях. Чашите са перфектно изваяни, като разполагат с вместимост от 570 мл. Характеризират се със здрави и стабилни основи, по-тънка дръжка и интересни мотиви. Окраската е разположена по цялата повърхност на чашата. По този начин сетът придобива далеч по-стойностен и специален вид.

Чехите са майстори в изработката на елегантни предмети, но тук са заложили и на нещо още по-важно, а именно устойчивостта на сервиза. Чашите са изработени от кристално стъкло, което издържа на по-силни удари, не допуска надрасквания и запазва блестящия си вид. Добре ще е да се грижите за чашите, като ги почиствате редовно и използвате единствено доказани марки препарати. Позволено е почистването им в съдомиялна, но ако имате възможност, добре ще е да го направите ръчно.

Комплектът изглежда скъпоценен и малцина биха се усъмнили в реалната му стойност. Това го превръща в удачен вариант за подарък, особено, ако получателят цени подобни предмети и обича качествените алкохолни напитки. Ще оставите приятно впечатление както на него, така и на останалите гости. Гарантираме ви, че подобен сервиз намира място в бита на хората, така че едва ли ще остане неизползваем.

Сложете край на скучните подаръци и зарадвайте любимите си хора с майсторски изработения сервиз на Bohenia.

Вместимост: 570 мл

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър