Made in България|Neostyle.bg

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Дървена стойка за бутилка с 2 чаши от електронен магазин Neostyle.bg Съхранявайте бутилките вино в дома си с изящество и щипка очарование. Тези поставки за вино са нестандартни и са страхотен акцент за интериорите на всекидневната стая, трапезария..
19.90лв.
Дървена стойка за бутилка с 4 чаши от електронен магазин Neostyle.bg Съхранявайте бутилките вино в дома си с изящество и щипка очарование. Тези поставки за вино са нестандартни и са страхотен акцент за интериорите на всекидневната стая, трапезарията..
29.90лв.
Дървена стойка за бутилка с 6 чаши от електронен магазин Neostyle.bg Съхранявайте бутилките вино в дома си с изящество и щипка очарование. Тези поставки за вино са нестандартни и са страхотен акцент за интериорите на всекидневната стая, трапезария..
39.99лв.
Дървена кутия за вино ЛОВЕЦ № 1 от електронен магазин Neostyle.bg Комплект от оригинална дървена кутия за вино с весел надпис и цветна картинка + бутилка червено вино. Страхотна комбинация  от подарък и весело пожелание! Размери - 30х11,3х9.5..
19.99лв.
Дървена кутия за вино с надпис ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ от електронен магазин Neostyle.bg Комплект от оригинална дървена кутия за вино с искрено пожелание и цветна картинка + бутилка червено вино. Страхотна комбинация от подарък и хубаво пожелание! Завършен п..
13.90лв.
Made in България на най-ниски цени

Сувенири от България от Neostyle.bg

В раздела “Made in Bulgaria” ще можете да откриете различни интересни предложения, които могат да ви послужат за вдъхновение тогава, когато трябва да направите оригинален подарък, но сте празни откъм идеи.

Предложенията, които ще видите тук, със сигурност няма да ви оставят безразлични, защото те съчетават оригиналност, нестандартност и качество, като всичко това се предлага на много добра цена.

Качеството на българския продукт

Както може би е излишно да споменаваме, от дълги години качеството на българските стоки се е превърнало в символ на здравина и издръжливост. Продуктите, които са произведени по нашите земи, определено впечатляват с редица предимства, особено на фона на постоянно понижаващото се качество на всичко, което ни заобикаля.

Ние от neostyle.bg предлагаме на вашето внимание сувенири и артикули, самия контакт с които е удоволствие от допира с качествената изработка. Едва ли ще се изненадате и от това, че цените са повече от добри.

Дървените стойки за бутилки

Деървените стойки за бутилки, които ще намерите в раздела “Made in Bulgaria” на Neostyle.bg, представляват един традиционен български продукт, който непременно всеки трябва да има у дома си.

 Знаем колко често българинът консумира вино, ето защо не бива да се пропуска възможността да се закупи, и то на неустоима цена, нещо подобно, с което да красим дома си, придавайки му нотка артистократизъм.

Всяка дървена стойка предлага място за една бутилка, а около нея има специални приспособления за захващане на чаши. Това е един доста елегантен начин за поднасяне на виното, в случаи, че очаквате гости.

Освен всичко останало, подобна покупка е и много практична, защото ще позволи на масата да се освободи допълнително място, което на свой ред да се оползотвори по друг начин.

Идеална за подарък

Поставката за вино е добър избор за подарък, в случай, че желаете да изненадате свой близък, за който знаете, че има изискан дом и не слага какво да е там. Изработката от дърво е много качествена и масивна, така че подаръкът ви ще краси дома на човека за дълго време.

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт или Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди или Еконт при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×