Плата за сервиране - Бен Мари

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
За най-красивите и цветни кексчета или сладкиши, подредени в изящана форма. Най-Вълнуващия начин да ги поднесете. Сервирай с Любов!Платото на две нива, което е идеално за сервиране на мъфини и лакомства за рождени дни, коледни празници и най-обикнове..
34.99лв.
Производител: Barok
Двуетажна фруктиера Барок от електронен магазин Neostyle.bg За най-красивите и цветни кексчета или сладкиши, подредени в изящна форма. Най-Вълнуващия начин да ги поднесете. Сервирай с Любов!Платото на две нива, което е идеално за сервиране на мъфи..
35.99лв. 49.99лв.
Производител: Barok
Двуетажна Фруктиера Барок от електронен магазин Neostyle.bg За най-красивите и цветни кексчета или сладкиши, подредени в изящана форма. Най-Вълнуващия начин да ги поднесете. Сервирай с Любов!Платото на две нива, което е идеално за сервиране на м..
35.99лв. 49.90лв.
Плато на две нива Версаче от електронен магазин Neostyle.bg За най-красивите и цветни кексчета или сладкиши, подредени в изящана форма. Най-Вълнуващия начин да ги поднесете. Сервирай с Любов!Платото на две нива, което е идеално за сервиране на мъф..
23.99лв. 33.99лв.
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Луксозен комплект за слаки с мотиви от прочутата картина Густав Климт - Целувката. Продуктите са изработени от изящен  порцелан, поставени в елегантна подаръчна опаковка.Централна тема в картините на Климт е женската красота. Неприкритата еротик..
24.99лв.
Порцеланова чиния за торта с капак от електронен магазин Neostyle.bg Ако обичате да правите сладкиши и торти, задължително се възползвайте от нашето предложение - Порцеланова чиния  за торти с капак и шпатула за сервиране, с която ще запазите..
14.90лв. 24.90лв.
Купа за салата с прибори за разбъркване от електронен магазин Neostyle.bg Кажете ДА на здравословното хранене! Практичен комплект за салата от висококачествен  порцелан, който съчетава в себе си красота и практичност и придава изисканост при ..
12.90лв. 19.90лв.
Производител: Lancaster
Плато за сирена Lancaster от електронен магазин Neostyle.bg .Практичен поднос за сервиране на сирена.Комплектът се състои от 3 части и включва дървен поднос, нож за сирена и похлупак за запазване. Материал: висококачествено дърво..
24.90лв.
Производител: Lancaster
Плато за сирена 9 части Lancaster от електронен магазин Neostyle.bg Комплектът съдържа: порцеланово плато за сервиране , закалена дъска от акация , вилица, лъжица , 4 клечки за хапки ..
57.90лв.
Порцеланово плато за сладки на 2 нива Пеперуди от електронен магазин Neostyle.bg  Порцеланово плато за сладки на 2 нива от серията Пеперуди в луксозна опаковка за подарък. Платото включва 2 чинии от фин порцелан с различен диаметър и щампа на..
29.99лв.
Производител: New Wish Studio Porcelain
За най-красивите и цветни кексчета или сладкиши, подредени в изящна форма. Най-Вълнуващия начин да ги поднесете. Сервирай с Любов!Платото на две нива, което е идеално за сервиране на мъфини и лакомства за рождени дни, коледни празници и най-обикновен..
24.99лв.
Порцеланово плато за сладки на 2 нива от електронен магазин Neostyle.bg Порцеланово плато за сладки на 2 нива от серията Пеперуди в луксозна опаковка за подарък. Платото включва 2 чинии от фин порцелан с различен диаметър и нежен релеф, с мет..
29.90лв.
Порцеланово плато за сладки на 2 нива PARIS от електронен магазин Neostyle.bg Порцеланово плато за сладки на 2 нива от серията PARIS в луксозна опаковка за подарък. Платото включва 2 чинии от фин порцелан с различен диаметър и щампа на айфеловата ..
19.90лв. 29.90лв.
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Порцеланово плато за сладки на 2 нива Роза от електронен магазин Neostyle.bg Порцеланово плато за сладки на 2 нива от серията Роза в луксозна опаковка за подарък. Платото включва 2 чинии от фин порцелан с различен диаметър и щампа на едри цветя, с..
19.99лв.
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Плато на две нива от серята- Рози на електронен магазин Neostyle.bg Плато на две нива - Рози.Фруктиерата е изработена от висококачествен порцелан и украсена  с декорация едри рози. Размер: Долно ниво: 26.5 см; Горно ниво: 19 см ..
19.99лв.
Плата за сервиране на шок цена

Всяко едно домакинство в един или друг момент е изпитвало на гърба си ситуацията да посреща повече гости и да не знае как да събере всичко на трапезата. В такива моменти нужда от наличието на подноси, с които да сервира по-голямо количество хапки, сандвичи и други подобни се усеща особено остро.

Ето защо, ние от Neostyle.bg ви предлагаме някои интересни артикули, с които да решите проблема с пространството на масата, като едновременно с това ще допълните празничния вид и ще създадете една по-специална и тържествена обстановка.

Различни по стил, материал, цвят и предназначение, платата са изключително интересно решение, което ще ви изненада и със своята изключителна практичност. В същото време, те няма да останат незабелязани и от вашите гости, които несъмнено ще останат впечатлени.

Какво представляват

Платата за сервиране могат да изглеждат изключително различно, в зависимост дали са предназначени за хапки, сирене, торта или плодове. Те могат да бъдат на един или на два етажа, а в съответствие с предпочитанията на потребителя, могат да са изработени в различни стилове и цветове.

Материалите също могат да бъдат изключително различни. Те съответно могат да варират изключително много. Можете да откриете модели, които да са изработени от стъкло или метал, но също така и такива, които да са направени от порцелан. Съответно, за последните можете да очаквате и доста по-висока цена.

Елегантните порцеланови подноси са подходящи и за най-официалните поводи. Те са изработени изключително фино и елегантно, като е наблегнато на всеки един елемент от тяхната изработка, включително и на рисунките, които са изписани по порцелана.

Какви видове плата ви предлагаме

Според нуждите на повода и конкретния случай, един домакин може да изпита потребност от различни съдове, в които да поднесе храната, с която иска да почерпи своите гости.

Ние от Neostyle.bg предлагаме различни решения. Подносите и платата, които се предлагат в този раздел са създадени така, че да се намери подходящия артикул за всеки един повод. Предлагаме ви:

  • Фруктиери на един или два етажа;
  • Елегантни сервизи за хранене;
  • Едноетажни и двуетажни подноси за сандвичи и хапки;
  • Порцеланови подноси;
  • Плата за сирена;
  • Подноси за торта с капак.

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт или Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди или Еконт при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×