Салатиери - купи за салати

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: Regent
Размер:30х11.5 см. Материал: стъкло ..
24.99лв.
Производител: Regent
Размер: 23х12 см Материал:Стъкло Бамбукови прибори за разбъркване ..
15.99лв.
Производител: Regent
Салатиера с прибори-26см-Practical от електронен магазин Neostyle.bg Салатиера с прибори-26см-Practical Купа от огнеупорно стъкло, Ф=26см. Корпус, дръжки и прибори за сервиране от неръждаема стомана 18/10. ..
60.90лв. 73.90лв.
Производител: Regent
Салатиера с прибори-30см-Cadiz от електронен магазин Neostyle.bg Салатиера с прибори-30см-Cadiz Материал: Огнеупорно Стъкло и Неръждаема Стомана 18/10 Размер: Ф=30см. Съдържа: Купа от огнеупорно стъкло. Корпус и прибори за сервиране от неръжд..
116.90лв. 140.90лв.
Производител: Regent
Салатиера с прибори-30см.-Grigio от електронен магазин Neostyle.bg ​Салатиера с прибори-30см.-Grigio Купа от огнеупорно стъкло, Ф=30см. Корпус от Неръждаема Стомана 18/10 Прибори за сервиране от  Неръждаема Стомана 18/10 с покритие от дъ..
149.90лв. 181.90лв.
Производител: Regent
Салатиера-25см с прибори-Cadiz от електронен магазин Neostyle.bg Салатиера с прибори-Cadiz Купа от огнеупорно стъкло,  Ф=25см. Корпус и прибори за сервиране от неръждаема стомана с дръжки, обшити с естествена кожа.   ..
77.90лв. 93.99лв.
Производител: Regent
Салатиера-30см с прибори-Nappa от електронен магазин Neostyle.bg Салатиера-30см с прибори-Nappa Купа от огнеупорно стъкло, Ф=30см. Корпус и прибори за сервиране от неръждаема стомана с дръжки, обшити с естествена кожа.   ..
121.90лв. 147.90лв.

Купата за салата, по-известна под името салатиера, е изключително важна част от състава на домакинските съдове. Тя заема централно място на масата, поставяйки се в центъра, така че да бъде лесно достъпна за всички, които са се събрали около трапезата.

По тази причина, тя трябва да изглежда добре, тъй като дава основна насока за това как ще изглежда масата и какъв вид ще има тя. От друга страна, салатиерата трябва да бъде изработена и с точната големина.

Ако е твърде малка, тя няма да събере достатъчно за цялото семейство. Ако пък е твърде голяма, тогава ще заеме прекалено много място и ще ни лиши от и без това оскъдното пространство.

Какво ви предлагаме

При нас в Neostyle.bg можете да откриете огромно многообразие от купи за салата, които варират по форма и размери. Те са прецизно изработени, с усет към детайла, а в почти всички случаи са прозрачни.

Залага се на това да се вижда съдържанието вътре в тях, тъй като едва ли има по-красива украса от свежата салата в нейните многобройни и наситени багри и оттенъци.

Повечето салатиери, които ще намерите при нас, са по-скоро плитки и широки, но в основата се стесняват, така че да могат лесно да се поставят на по-ограничено пространство.

С дръжки или без, с крачета или без крачета, те неминуемо се отличават много една от друга. Въпреки това, общото е, че се използва изключително здраво и качествено стъкло, което е готово да посрещне интензитета, с който се използва салатената купа.

Практичен подарък

Това е не само нещо изключително ценно, което трябва да притежавате у дома си, но е и страхотна идея за подарък за ваши близки.. Без съмнение, това е един много ценен и полезен аксесоар, който може да намери своето място във всяко домакинство и който ще се използва при всеки възможен повод.

Независимо дали става дума за семейна вечеря, дали каните много приятели или подготвяте масата за себе си, салатиерата е един много полезен аксесоар, който е основата на здравословното и питателно хранене. Това е едно решение на много проблеми. Предимствата му са:

  • Ниска цена;
  • Практичност;
  • Здравина;
  • Атрактивен дизайн.

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт или Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди или Еконт при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×