Меню
Your Cart

Сервиз за хранене 30 части

Сервиз за хранене 30 части
-50 % Предстоящо зареждане
Сервиз за хранене 30 части
199.90лв.
99.99лв.
  • Наличност: Предстоящо зареждане
  • Код на продукта:: 38425
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Ако обзавеждате кухнята и трапезарията си в ретро или Винтидж стил, то задължително е да използвате и класически и семпъл сервиз за хранене. Порцеланът е символ на здравина и качество от столетия. Този сериз за хранене е изключително пълен и богат. Състои се от 6 бр. порционни чинии за основни ястия, 6 бр. десертни плоски чинии, 6 бр. супени дълбоки чинии, 6 бр. чаши за кафе или чай, 6 бр. чаени чинийки. Формата е класически кръгла. Декорацията върху бялата основа е на масивни макове в жълто – оранжевата гама. Декорацията прави сервиза по-нестанартен и разчупен.

Класическата визия се допълва от огледалната повърхност на глазурата. Тя е устойчива на захабяване, напукване и не се ннадрасква лесно. Бързо се почиства във всички видове съдомиялни машини или на ръка. Притежава добра устойчивост на термичен шок. Внимание! Да не се оставя директно върху горещ котлон или във загрята фурна! Чиниите запазват здравината си при леки удари и не се нащърбват лесно в краищата си. Основата им е изрязана прецизно с диамант. Благодарение на равната си повърхност, те прилепват добре към всяка гладка повърхност. Без съдържание на олово, кадмий или други вредни за здравето елементи.

Класически, практичен и красив подарък за семейства с ново жилище, приятели или близки. Зарадвайте любимите хора, с този сервиз за хранене поднесен в луксозна картонена кутия.  


ПРЕДИМСТВАТА НА НАШИЯ ЗДРАВ ПОРЦЕЛАН

Огледална повърхност
Висока устойчивост на глазурата
Равна основа-идеално прилепва към вашата маса, без да се поклаща
Изрязана с диамант основа
Без съдържание на олово и кадмий
Годен за използване във всякакъв вид съдомиялни машини
Ние Ви поздравяваме за добре направения избор


Комплектът за хранене включва:

1. 6 броя десертни чинии

2. 6 броя дълбоки чинии

3. 6 броя основни чинии

4. 6 броя чаши за чай + 6 броя чинийки

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Обади се