Меню
Your Cart

Сервиз за хранене 19 части

Сервиз за хранене 19 части на супер цена от Neostyle.bg
Сервиз за хранене 19 части на супер цена от Neostyle.bg
Безплатна доставка -24 %
Сервиз за хранене 19 части на супер цена от Neostyle.bg
Сервиз за хранене 19 части на супер цена от Neostyle.bg
Сервиз за хранене 19 части
безплатна доставка до офис на Еконт
326.99лв.
249.99лв.
  • Наличност:
  • Производител: HD Wisen GmbH Germany
  • Код на продукта:: 36353
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Често ли ви се случва да имате усещането, че не сте като обикновените хора? Стандартните възприятия и норми за света, поведение и начин на живот ви се струват скучни? Обичате разнообразието, постоянно търсите приключения и имате свободен дух. Пренесете вашата собствена уникалност на трапезата си с този нетипичен сервиз за хранене.  

Той се състои от 6 бр. квадратни чинии за основни ястия, 6 бр. триъгълни дълбоки чинии, 6 бр. квадратни чинии за десерти и 1 бр. триъгълна купа тип салатиера. Немският производител HD Wisen GmbH изненадва с тази нестандартна и различна визия. Дизайнът се отличава освен с уникалното си съчетание от форми и с деликатна декорация. Орнаментите са подбрани и щамповани така, че да освежат чиниите и да подчертаят красотата на белия порцелан. Дизайнът е вдъхновен от смелите интериорни предложения на модернизма – изчистен и балансиран.

Сервизът е устойчив на температурни влияния. Не се захабява или надрасква лесно. Благодарение на здравината му при леки удари ще се запази повече време без нащърбване на краищата. Подходящ за почистване в съдомиялни машини или на ръка. Да не се поставя в горещи фурни или директно върху котлон. Немските компании винаги са се отличавали с високо качество и сигурност на пазара. Производството на порцелан в Германия е световно известно от столетия. Това е доказана гаранция за здравината и прецизността в изработката.    


Характеристики:

6 бр. Квадратни порционни чинии

6 бр. Дълбоки триъгълни чинии за супа

6 бр. Десертни квадратни чинии

1 бр. Купа за салата (триъгълна)

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Обади се