Меню
Твоята количка

Сервиз за хранене 19 части

Сервиз за хранене 19 части
Сервиз за хранене 19 части
Безплатна доставка -24 % няма в наличност
Сервиз за хранене 19 части
Сервиз за хранене 19 части
Сервиз за хранене 19 части
безплатна доставка до офис на Еконт
326.99лв.
249.99лв.
  • Наличност: няма в наличност
  • Производител: HD Wisen GmbH Germany
  • Код на продукта:: 36353
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Често ли ви се случва да имате усещането, че не сте като обикновените хора? Стандартните възприятия и норми за света, поведение и начин на живот ви се струват скучни? Обичате разнообразието, постоянно търсите приключения и имате свободен дух. Пренесете вашата собствена уникалност на трапезата си с този нетипичен сервиз за хранене.  

Той се състои от 6 бр. квадратни чинии за основни ястия, 6 бр. триъгълни дълбоки чинии, 6 бр. квадратни чинии за десерти и 1 бр. триъгълна купа тип салатиера. Немският производител HD Wisen GmbH изненадва с тази нестандартна и различна визия. Дизайнът се отличава освен с уникалното си съчетание от форми и с деликатна декорация. Орнаментите са подбрани и щамповани така, че да освежат чиниите и да подчертаят красотата на белия порцелан. Дизайнът е вдъхновен от смелите интериорни предложения на модернизма – изчистен и балансиран.

Сервизът е устойчив на температурни влияния. Не се захабява или надрасква лесно. Благодарение на здравината му при леки удари ще се запази повече време без нащърбване на краищата. Подходящ за почистване в съдомиялни машини или на ръка. Да не се поставя в горещи фурни или директно върху котлон. Немските компании винаги са се отличавали с високо качество и сигурност на пазара. Производството на порцелан в Германия е световно известно от столетия. Това е доказана гаранция за здравината и прецизността в изработката.    


Характеристики:

6 бр. Квадратни порционни чинии

6 бр. Дълбоки триъгълни чинии за супа

6 бр. Десертни квадратни чинии

1 бр. Купа за салата (триъгълна)

Сервизи за хранене
МатериалПорцелан
ЦвятБежов
ФормаКвадрат
Брой хора6 човека
Брой/комплект19 части
Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър