Меню
Your Cart

Сервиз за хранене

Сервиз за хранене
Сервиз за хранене
-40 %
Сервиз за хранене
Сервиз за хранене
Сервиз за хранене
149.90лв.
89.99лв.
  • Наличност: 1
  • Производител: Art of Luxury Ware
  • Код на продукта:: 36819
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Ако сте артистична натура, обичате цветовете и винаги търсите как да оставите своя почерк във всеки детайл, то тогава, този сервиз е Ваш помощник. Сервирайки в него ще изненадате гостите си, ще зарадвате семейството си и ще внасете цвят, настроение и красота в ежедневието си.

Всеки елемент е с мека квадратна форма със заоблени ръбове. Това създава усещане за баланс, уют и хармоничност. Същевременно квадратната форма осигурява повече пространство на храната и прави ястието да изглежда много стилно. Белият порцелан е класика, а съчетанието му с едрите червени макове, го прави уникално и елегантно. Огледалната повърхност на всяка чиния я прави наистина бляскава. Високото качество на порцелана гарантира добрата и висока устойчивост на глазурата при надраскване. Сервизът не съдържа олово или кадмий. Основата на всяка част е изрязана с диамант, което гарантира прецизното ѝ прилепване към всяка маса. Чиниите стоят стабилни и не се поклащат. Могат да се почистват добре в съдомиялни машини или на ръка.

Подходящ е също като подарък за новодомци, млади семейства, студенти или малки домакинства от двама или трима души. Макът е древен и тайнствен символ. Наричат го още „цветето на радостта“. В различните култури се възприема по различен начин, но винаги носи в себе си силата на любовта, разбирателството, победата и спокойствието. Маковите семена са се смятали за чудотворни още по времето на древните египтяни. В някои гробници са намерени семена от преди повече от 3 000 години. С този сервиз за хранене ще поднесете любов и разбирателство на всяка трапеза.           


ПРЕДИМСТВАТА НА НАШИЯ ЗДРАВ ПОРЦЕЛАН

Огледална повърхност
Висока устойчивост на глазурата
Равна основа-идеално прилепва към вашата маса, без да се поклаща
Изрязана с диамант основа
Без съдържание на олово и кадмий
Годен за използване във всякакъв вид съдомиялни машини
Ние Ви поздравяваме за добре направения избор


Комплектът за хранене включва:

1. 6 броя десертни чинии

2. 6 броя дълбоки чинии

3. 6 броя основни чинии


 Характеристики:

Форма: Квадрат
. Материал: порцелан
. Цвят: бял с цветна щампа.
Сервизът се предлага в картонена кутия.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Обади се