Меню
Your Cart

Сервиз за хранене Flower LANCASTER EVERY DAY COLLECTION

Сервиз за хранене Flower LANCASTER EVERY DAY COLLECTION
Предстоящо зареждане
Сервиз за хранене Flower LANCASTER EVERY DAY COLLECTION
69.00лв.
  • Наличност: Предстоящо зареждане
  • Производител: Lancaster
  • Код на продукта:: 42129
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Насладете се на приятната комбинация от черно и бяло с порцелановия сервиз за хранене FLOWER LANCASTER EVERY DAY COLLECTION. Изключително деликатен, красив и елегантен, той е подходящ както за ежедневна употреба, така и за празнични поводи. Дизайнът е интересен и непринуден. Формата на елементите е квадратна и правоъгълна, но с меки заоблени ъгли. Фонът е бял с декоративни флорални елементи, разположени асиметрично. За постигане на здравина и високо качество, белият порцелан се изпича при температура от 1450 градуса.

Сервизът се състои от 20 части и включва едно плато, една салатиера, шест порционни чинии, шест дълбоки чинии, както и шест малки чинии за десерти. Всички те са с огледална повърхност и изрязана с диамант основа, като носят логото на английската компания LANCASTER. Това само по себе си е гаранция за най-високо качество. Не съдържат отровни вещества като олово и кадмий. Могат да се почистват във всички видове съдомиялни машини. Лъскавата глазура на порцелана предпазва съдовете от бърза амортизация, захабяване и надраскване. Допълнителен бонус е устойчивостта към леки удари, който намалява възможността за нащърбване на чиниите.

Ако ви предстои празник или искате да зарадвате любим човек, поднесете му красивата визия на сервиз за хранене FLOWER LANCASTER EVERY DAY COLLECTION. Ще разнообразите трапезата с визия, като запазите уютната обстановка и допринесете за приятното настроение на всички. Спокойно един комплект е достатъчен за семейства с до четири души. Може също да се използва от семейства с малки деца заради здравината и сигурността си.        

''LANCASTER'' порцелан - Наслаждавайсе на вашето хранене!

Нашите продукти се грижат за уюта на вашият дом, отличават се с високо качество и прецизност на изработка.
Порцелан ''LANCASTER EVERY DAY COLLECTION'' е предназначен за всекидневна употреба.За да бъде порцеланът здрав и устойчив, са използвани висококачествени материали и глазури.Всяка част от сервиза се изпича при температура 1450 градуса.

ПРЕДИМСТВАТА НА НАШИЯ ЗДРАВ ПОРЦЕЛАН

  • Огледална повърхност
  • Висока устойчивост на глазурата
  • Равна основа-идеално прилепва към вашата маса, без да се поклаща
  • Изрязана с диамант основа
  • Без съдържание на олово и кадмий
  • Годен за използване във всякакъв вид съдомиялни машини
  • Всяка чаша или чиния имат фирмено лого ''LANCASTER''

Ние Ви поздравяваме за добре направения избор и Ви пожелаваме хубави моменти с порцелан ''LANCASTER''

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Обади се