Меню
Твоята количка

Сервиз за хранене Luminarc Hevea

Сервиз за хранене Luminarc Hevea
Сервиз за хранене Luminarc Hevea
няма в наличност
Сервиз за хранене Luminarc Hevea
Сервиз за хранене Luminarc Hevea
Сервиз за хранене Luminarc Hevea
81.99лв.
  • Наличност: няма в наличност
  • Производител: LUMINARC
  • Код на продукта:: 24578
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

За да си добър дизайнер, е важно да очароваш другите и да предизвикваш себе си с всяка визия. Трябва да мислиш извън утвърдените стандарти, да разчупваш нормите, внасяйки творчески елементи и категоричен собствен почерк. Затова и френската компания Луминарк вече 70 години е лидер в производството на съдове за хранене. Уникалните решения, съчетани със здравина и качество, са изборът на потребителите в 160 държави.

Сервизът за хранене HEVEA е задължителна част към всяка дизайнерска кухня или трапезария. Състои се от 18 функционални части. Това са шест чинии за основно хранене, шест дълбоки чинии за супа, шест десертни чинии. Всички те са изключително красиви и интересни. Дизайнерите на Луминарк са запазили класическата кръгла форма на чиниите, за да си поиграят с цветовете. Основата на чиниите е имитация на дърво. Забележителни са както преминаването на нюансите от един в друг, така и детайлите, в които ти се струва, че виждаш наистина линиите, характерни за дървения материал. Върху основата се преливат цветове. Чиниите за основно хранене са в наситено тъмно синьо, дълбоките чинии за супа са в жълто, а десертните чинии са в много светъл блед син цвят.

Освен красиви, чиниите в сервиза за хранене HEVEA са здрави и практични. Те са изработени от закалено стъкло аркопал, три пъти по-устойчиво от порцелана и до шест пъти по-устойчиво в сравнение с обикновените стъклени съдове. Удобно и лесно се почистват на ръка или в съдомиялна. Защитени са от захабяване, надраскване и нащърбване на краищата. Могат спокойно да се използват за претопляне на храна в микровълнова фурна. Важно е да се внимава и да не се поставят директно върху котлон или фурна.         


Комплектът съдържа:

десертна чиния - 6 броя
супена чиния - 6 броя
чиния за основно ястие - 6 броя


Характеристики:

Цвят - шарен
Материал -стъкло, три пъти по- устойчив от порцелана  
Подходящо за микровълнова и съдомиялна
За повече информация тел. 0897 62 84 00
Тегло 7кг

Сервизи за хранене
МатериалОпал
ЦвятСин
ФормаКръг
Брой хора6 човека
Брой/комплект18 части
Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър