Меню
Your Cart

Сервиз за хранене New York 20 части

Сервиз за хранене New York 20 части
Безплатна доставка
Сервиз за хранене New York 20 части
безплатна доставка до офис на Еконт
109.99лв.
  • Наличност: 2
  • Производител: keramikaseramik
  • Код на продукта:: 90570
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Интересна, модерна визия и дръзко изпълнение. Така най-кратко може да се опише сервизът за хранене NEW YORK. Комплектът е изработен от висококачествена керамика. Той е с бяла основа и цветна щампа в червено, сиво и черно. Щампата е с надписи и символи от Ню Йорк. Това са общо 20 части, а именно шест чинии за основно хранене, шест дълбоки чинии, шест плоски чинии за десерти, една купа за салата и едно голямо плато. Формата е квадратна, с артистични заоблени краища.

Белият порцелан е устойчив на напукване, износване и захабяване. Подходящ е за ежедневна употреба, както и за специални поводи. Той е предпочитан материал за производството на съдове за хранене от столетия. Може да се почиства в съдомиялни машини, както и на ръка. Не съдържа вредни съставки и е напълно безопасен за употреба.

Със сервиза за хранене NEW YORK може да изненадате приятно свои близки. Направете подарък на любимите хора, които току що са се нанесли в ново жилище. Визията е подходяща за подарък на самостоятелни младежи или студенти. Може да разнообразите и интериора на собствения си дом. Един комплект е напълно достатъчен да отговори на всекидневните потребности на семейство, състоящо се от двама, трима или четирима души. Създайте смела артистична и модерна визия на вашата трапеза със сервиза за хранене NEW YORK.        

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Обади се