Меню
Твоята количка

Сервиз за хранене New York 20 части

Сервиз за хранене New York 20 части
Сервиз за хранене New York 20 части
109.99лв.
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта:: 90570
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Интересна, модерна визия и дръзко изпълнение. Така най-кратко може да се опише сервизът за хранене NEW YORK. Комплектът е изработен от висококачествена керамика. Той е с бяла основа и цветна щампа в червено, сиво и черно. Щампата е с надписи и символи от Ню Йорк. Това са общо 20 части, а именно шест чинии за основно хранене, шест дълбоки чинии, шест плоски чинии за десерти, една купа за салата и едно голямо плато. Формата е квадратна, с артистични заоблени краища.

Белият порцелан е устойчив на напукване, износване и захабяване. Подходящ е за ежедневна употреба, както и за специални поводи. Той е предпочитан материал за производството на съдове за хранене от столетия. Може да се почиства в съдомиялни машини, както и на ръка. Не съдържа вредни съставки и е напълно безопасен за употреба.

Със сервиза за хранене NEW YORK може да изненадате приятно свои близки. Направете подарък на любимите хора, които току що са се нанесли в ново жилище. Визията е подходяща за подарък на самостоятелни младежи или студенти. Може да разнообразите и интериора на собствения си дом. Един комплект е напълно достатъчен да отговори на всекидневните потребности на семейство, състоящо се от двама, трима или четирима души. Създайте смела артистична и модерна визия на вашата трапеза със сервиза за хранене NEW YORK.        

Сервизи за хранене
МатериалПорцелан
ЦвятШарен
ФормаКвадрат
Брой хора6 човека
Брой/комплект20 части
Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър