Меню
Твоята количка

Сет бутилка с чешмичка + 2 чаши за ракия

Сет бутилка с чешмичка + 2 чаши за ракия
няма в наличност
Сет бутилка с чешмичка + 2 чаши за ракия
59.00лв.
  • Наличност: няма в наличност
  • Производител: ARTINA
  • Код на продукта:: 29810
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Българинът е ценител на качествените алкохолни напитки, а какво по-хубаво от това да бъдат поднесени по-изящен начин. Представяме ви един напълно дизайнерски сет с бутилка и 2 чаши за ракия, намиращ широко приложение в ежедневието. Може да го използвате за лични цели или да зарадвате любим човек. Ако той е привърженик на изкусно изработените предмети, ще остане удивен от стойността на продукта и ще ви бъде благодарен. Препоръчваме го за мъже, които демонстрират стил и не се свенят да разнообразяват асортимента на холната секция или визията на офиса.

Бутилката е в основата на целия комплект, като му придава луксозен вид и го прави лесно различим от евтините китайски продукти. Тя има правоъгълен вид, с откроими детайли. Капачката й е изработена от дърво, като изпълнява функцията на предпазител от изпаряване на аромата на алкохола. В централната й част е поместена и чешмичка, чрез която бързо и удобно може да сервирате питиета на своите гости. Оставено е достатъчно разстояние до основата на бутилката, за да не се налага накланяне или да се допусне разливане на течността. Двете чаши, които биват включени към сервиза, са дълги, с ниски основи и елегантни дръжки.

Комплектът пристига при вас в стилен вид, благодарение на дървения поднос. В двата края на бутилката са разположени трупчета с дръжки, към които се закачат чашите. Несъмнено тази изработка ще привлече вниманието на вашите посетители, а и ще ги накара да се чувстват далеч по-комфортно в домашната обстановка. Видът на сервиза позволява добавяне и на други чаши към него, ако ви предстои вечеря с повече гости, а такива ще откриете в богатия каталог на Neostyle.bg.

Материал: Дърво и Стъкло

Вместимост: 950 мл.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър