Меню
Твоята количка

Сет за бяло вино Bohemia

Сет за бяло вино Bohemia
няма в наличност
Сет за бяло вино Bohemia
49.99лв.
  • Наличност: няма в наличност
  • Производител: Bohemia
  • Код на продукта:: 46729
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Поканени сте на рожден ден и се чудите какво да изберете за подарък? Това е наболял проблем, който се оказва трудно решим за мнозина. Е, ние разполагаме с правилната формула, която ще ви представи по най-добър начин пред домакина и ще остави удивени присъстващите на събитието. Ако получателят е привърженик на елегантните предмети, алкохолните напитки и разполага със стилна визия, то този сет за бяло вино е правилният избор за подарък. Гарантираме ви, че той истински ще се зарадва на изненадата и ще ви благодари от сърце. Сервизът е предназначен за делови мъже, без значение от възрастта им. Освен за рожден ден, може да използвате подаръка и по други поводи, като имен ден, официална среща, семейно събиране и т.н.

Получавате стилни чаши, различаващи се от обикновените сервизи, които присъстват във всяко едно домакинство. Основата им е стабилна, не поддава на натиск и запазва цялостта им. Чашите се превръщат в специални, благодарение на изящнoтo оцветяване в черно. Вместимостта им е 350 мл., което ги прави практични и за сервиране на друг вид алкохолни напитки, не само на бяло вино. Това не бива да ви притеснява, вярваме, че чашите ще оставят приятно впечатление сред посетителите ви.

Ако се чудите с какво да комбинирате комплекта, може би правилният вариант е бутилка марково вино. Също така подобни сервизи допускат комбинация с шоколадови и захарни изделия. Може да спретнете приятна изненада, а конкретно сервиза за вино, той не се нуждае от допълнително опаковане. Пристига в елегантна кутия, готова за директен подарък. Вместимост: 3500 мл

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър