Меню
Your Cart

Сет за бяло вино Версаче

Сет за бяло вино Версаче
Сет за бяло вино Версаче
Сет за бяло вино Версаче
Сет за бяло вино Версаче
Сет за бяло вино Версаче
69.99лв.
  • Наличност:
  • Код на продукта:: 46729
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Поканени сте на рожден ден и се чудите какво да изберете за подарък? Това е наболял проблем, който се оказва трудно решим за мнозина. Е, ние разполагаме с правилната формула, която ще ви представи по най-добър начин пред домакина и ще остави удивени присъстващите на събитието. Ако получателят е привърженик на елегантните предмети, алкохолните напитки и разполага със стилна визия, то този сет за бяло вино е правилният избор за подарък. Гарантираме ви, че той истински ще се зарадва на изненадата и ще ви благодари от сърце. Сервизът е предназначен за делови мъже, без значение от възрастта им. Освен за рожден ден, може да използвате подаръка и по други поводи, като имен ден, официална среща, семейно събиране и т.н.

Получавате стилни чаши, различаващи се от обикновените сервизи, които присъстват във всяко едно домакинство. Основата им е стабилна, не поддава на натиск и запазва цялостта им. Чашите се превръщат в специални, благодарение на изящните мотиви, разположени както на върха на чашата, така и в основата й. Вместимостта им е 220 мл., което ги прави практични и за сервиране на друг вид алкохолни напитки, не само на бяло вино. Това не бива да ви притеснява, вярваме, че чашите ще оставят приятно впечатление сред посетителите ви.

Ако се чудите с какво да комбинирате комплекта, може би правилният вариант е бутилка марково вино. Също така подобни сервизи допускат комбинация с шоколадови и захарни изделия. Може да спретнете приятна изненада, а конкретно сервиза за вино, той не се нуждае от допълнително опаковане. Пристига в елегантна кутия, готова за директен подарък. Вместимост: 220 мл

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Обади се