Стоки за дома

Филтрирай по категория

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Сервиз за уиски Fusion от електронен магазин Neostyle.bg Красив и елегантен сервиз за уиски, състоящ се от 6 броя стилни чаши и 1 брой гарафа, изработени от кристалин с,45% плътност. Производител -DaVinci   ..
69.00лв.
VERMEIL Дълбока Чиния ф.190 mm Комплект : 6 броя   Произход:Франция Duralex – един от най-големите производители на стъкло. Лидер в производството на темперирано стъкло – с много по-висока термо- и удароустойчивост..
13.90лв.
VERMEIL Купа - 23 см ф. 230  mm 1бр. Произход-Франция   Duralex – един от най-големите производители на стъкло. Лидер в производството на темперирано стъкло – с много по-висока термо- и удароустойчивост от обикн..
4.90лв.
VERMEIL Купа 300 ml. ф.136 mm Комплект : 6 бр.   Duralex – един от най-големите производители на стъкло. Лидер в производството на темперирано стъкло – с много по-висока термо- и удароустойчивост от обикновените стъкл..
11.90лв.
VERMEIL Плитка Чиния ф. 190 mm Комплект: 6 броя   Произход:Франция Duralex – един от най-големите производители на стъкло. Лидер в производството на темперирано стъкло – с много по-висока термо- и удароустойчивост от об..
11.90лв.
VERMEIL Плитка Порционна Чиния  ф. 230 mm Комплект: 6 броя  Произход:Франция   Duralex – един от най-големите производители на стъкло. Лидер в производството на темперирано стъкло – с много по-висока термо- ..
13.90лв.
VERMEIL Чаша - 160 мл. Обем: 160 ml Комплект: 6 броя   Duralex – един от най-големите производители на стъкло. Лидер в производството на темперирано стъкло – с много по-висока термо- и удароустойчивост от обикновенит..
7.80лв.
VERMEIL Чаша  Обем : 280 ml Комплект: 6 броя Duralex – един от най-големите производители на стъкло. Лидер в производството на темперирано стъкло – с много по-висока термо- и удароустойчивост от обикновените стък..
0.00лв.
Елегантен комплект за вино на дървена поставка.Със своя елегантен дизайн този подарък е идеален за любителите на виното. Освен това, тирбушонът  е много удобен и практичен за отваряне на бутилки с вино. Характеристики: аксесоари за вино ..
22.99лв.
Елегантен комплект за вино на дървена поставка.Със своя елегантен дизайн този подарък е идеален за любителите на виното. Освен това, тирбушонът  е много удобен и практичен за отваряне на бутилки с вино. Характеристики: аксесоари за вино ..
14.99лв.
Алуминиева тава за печене с керамично, незалепващо покритие. Без никакви PFOA химикали за здравословно готвене. Лесна за почистване и удобна за употреба. Спестява енергия и екологично чиста. Подходяща за съдомиялни машини. Цветове:Рези..
13.90лв.
Стъклен буркан за подправки  Вавилон голям от електронен магазин Neostyle.bg Големият проблем на всички домакини е къде да поберат необходимите си пособия, аксесоари и консумативи. Как да ги подредят, така че хем да са лесно достъпни, хем ..
4.95лв.
Стъклен буркан за подправки с дървена, вакуумна капачка от електронен магазин Neostyle.bg  Големият проблем на всички домакини е къде да поберат необходимите си пособия, аксесоари и консумативи. Как да ги подредят, така че хем да са лесно ..
4.50лв.
Производител: ARTINA
Neostyle.bg представя луксозна бутилка за алкохол с празнична юбилейна метална гравюра „50“, изработена от сребро и калай.. Тя е със семпъл дизайн и класическа плоска форма. Има интересна класическа капачка, която служи за затватяне на бу..
29.99лв.
Производител: Freitas & Dores
Луксозна бутилка за Алкохол Freitas Dores от електронен магазин Neostyle.bg Neostyle.bg представя луксозна бутилка за Алкохол. Тя е полупрозрачна и кръгла в основата си. Има интересна кръгла капачка, която служи за затватяне на бутилката, за да не с..
89.00лв.
Производител: Freitas & Dores
Луксозна бутилка за Уиски Freitas Dores от електронен магазин Neostyle.bg Neostyle.bg представя луксозна Бутилка за ракия с чешмичка на дървена поставка и четири чаши. Тя е прозрачна и четириъгълна и в основата си има кранче за наливане. Невероятн..
56.00лв.
Производител: Freitas & Dores
 Луксозна бутилка за Уиски Freitas & Dores от електронен магазин Neostyle.bg Neostyle.bg представя луксозна бутилка за уиски Freitas & Dores. Тя е полупрозрачна и четириъгълна в основата си. Невероятно изискан подарък за елегантни ..
81.00лв.
Производител: Freitas & Dores
Neostyle представя луксозна бутилка за Алкохол Freitas & Dores (Portugal). Тя е полупрозрачна с интересна кръгла капачка, която служи за затватяне на бутилката, за да не се изпари аромата на питието. Невероятно изискан подарък за елегантни мъже, ..
77.00лв.
Производител: Lancaster
Цветена Порцеланова Чаша от серията „Fine Porcelain” на фирма Lancaster. Изработена от висококачествен английски костен порцелан и украсен с невероятно нежни и изящни цветове. Внесете жизнерадостно настроение и топлина при всяко пиене на ..
8.99лв.
Вилица за Основно Ястие  модел Елегант от електронен магазин Neostyle.bg..
1.30лв.
Висококачествена, стоманена тенджера с емайлно покритие от електронен магазин Neostyle.bg Макар да не притежават външния и вътрешен, често помпозен блясък и гръмко рекламираните по медии и в какви ли не рекламни брошури фирмени наименования, по-ск..
19.90лв.
Висококачествена, стоманена тенджера с емайлно покритие. Подходяща за широка гама котлони: газови, халогенни, електрически, стъкло-керамични и индукционни. Обем: 4 литра. Подходяща за съдомиялни машини. ..
23.99лв.
Макар да не притежават външния и вътрешен, често помпозен блясък и гръмко рекламираните по медии и в какви ли не рекламни брошури фирмени наименования, по-скромно изглеждащите емайлирани тенджери, тави, тигани и други техни събратя-артикули, имат сво..
13.90лв.
Производител: Bohemia
Вечерта трябва да започва добре. С усмивка, с хубава музика, с питие и леко раздвижване.Ние от Neostyle.bg Ви предлагаме стилна гарафа с квадратна форма,за весели компании и развлечение на гости. Опакована в подаръчна кутия.Изключително интересна и е..
74.99лв.
Производител: Bohemia
Кристала винаги е на мода.С Bohemia Crystal ще се насладите на питието си така както с никоя друга чаша. Характеристики: - Комплектът съдържа: - гарафа Bar - 1500 ml - 1 брой - чаши за вино Martina - 450 ml - 2 броя  - Фина машинна из..
29.99лв.
Производител: RONA
Гарафа и чаши 6 бр. Rona Home Sets от електронен магазин Neostyle.bg - Серия Home Sets - Sommelier - Комплектът съдържа: 1 брой гарафа 6 броя чаши за вино - Вместимост на гарафата: 1500ml - Вместимост на чашите: 340ml - Допълнителна защита при терми..
42.90лв.
Производител: Freitas & Dores
Freitas & Dores Луксозен Комплект Гарафа и Чаши за Вино от електронен магазин Neostyle.bg Луксозен Комплект Гарафа и Чаши за Вино на Португалската фирма Freitas & Dores (Portugal). Комплектът съдържа 6 броя стилни чаши за Вино в комбинация с..
188.99лв.
24x24см грил тиган от висококачествен лят алуминий от електронен магазин Neostyle.bg Специално 2-слойно незалепващо покритие. Топлоустойчива сгъваема дръжка от дърво за защита на ръцете. Задържа топлината дори и след готвене. Подходящ за готвене ..
24.90лв.
Производител: Zephyr
Мраморно покритие против залепване и загаряне на храната. Без никакви PFOA химикали за здравословно готвене. Мека, ненагряваща се дръжка за защита на ръцете. Подходящ за широка гама котлони: газови, халогенни, електрически, стъкло-керамични и инду..
34.99лв.
28x28см грил тиган от висококачествен лят алуминий от електронен магазин Neostyle.bg Специално 2-слойно незалепващо покритие. Топлоустойчива сгъваема дръжка от дърво за защита на ръцете. Задържа топлината дори и след готвене. Подходящ за готвене ..
27.90лв.
Подаръчен Комплект за Кафе/чай - Божури от електронен магазин Neostyle.bg Комплектът съдръжа 2 броя Порцеланова Чаша в изящна подаръчна кутия. Чашата за Кафе/чай  е изработена от висококачествен бял порцелан и украсен с невероятно нежни и изящн..
10.90лв.
За най-красивите и цветни кексчета или сладкиши, подредени в изящана форма. Най-Вълнуващия начин да ги поднесете. Сервирай с Любов!Платото на две нива, което е идеално за сервиране на мъфини и лакомства за рождени дни, коледни празници и най-обикнове..
34.99лв.
Производител: Barok
Двуетажна фруктиера Барок от електронен магазин Neostyle.bg За най-красивите и цветни кексчета или сладкиши, подредени в изящна форма. Най-Вълнуващия начин да ги поднесете. Сервирай с Любов!Платото на две нива, което е идеално за сервиране на мъфини..
35.99лв. 49.99лв.
Производител: Barok
Двуетажна Фруктиера Барок от електронен магазин Neostyle.bg За най-красивите и цветни кексчета или сладкиши, подредени в изящана форма. Най-Вълнуващия начин да ги поднесете. Сервирай с Любов!Платото на две нива, което е идеално за сервиране на мъфи..
35.99лв. 49.90лв.
Плато на две нива Версаче от електронен магазин Neostyle.bg За най-красивите и цветни кексчета или сладкиши, подредени в изящана форма. Най-Вълнуващия начин да ги поднесете. Сервирай с Любов!Платото на две нива, което е идеално за сервиране на мъф..
23.99лв. 33.99лв.
Производител: HD Wisen GmbH Germany
 Луксозна двуетажна чиния  ''Целувката'' от електронен магазин Neostyle.bg Луксозен комплект за слаки с мотиви от прочутата картина Густав Климт - Целувката. Продуктите са изработени от изящен  порцелан, поставе..
24.99лв.
Производител: Freitas & Dores
Луксозен Декантер за Вино Freitas & Dores от електронен магазин Neostyle.bg Луксозен Декантер на Freitas & Dores - уникален подарък за ценители на виното.Ако искате да направите практичен подарък на свои близки, колеги или приятели, Декантер..
191.99лв.

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди при покупка над 49.99 лв.

Тест и Преглед

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×