Тигани

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: Berlinger Haus
Характеристики: Тиган от висококачествен лят алуминий. Специално незалепващо,3-слойно мраморно покритие (метод “Preseason”) за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Топлоустойчива ергономчна  дръжка за защита ..
43.99лв.
24x24см грил тиган от висококачествен лят алуминий от електронен магазин Neostyle.bg Специално 2-слойно незалепващо покритие. Топлоустойчива сгъваема дръжка от дърво за защита на ръцете. Задържа топлината дори и след готвене. Подходящ за готвене ..
24.90лв.
Грил тиганът Berlinger Haus "Burgundi Metalic Line " е изработен от лят алуминий и покрит от висококачествен незалепващ мраморен гранит на 3 слоя. Това покритие предпазва храната от залепване и загаряне. Той е абсолютно безопасен за здравет..
40.99лв.
Производител: Zephyr
Мраморно покритие против залепване и загаряне на храната. Без никакви PFOA химикали за здравословно готвене. Мека, ненагряваща се дръжка за защита на ръцете. Подходящ за широка гама котлони: газови, халогенни, електрически, стъкло-керамични и инду..
34.99лв.
Производител: Berlinger Haus
Мраморно, три слойно незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Спестява 35% от енергията. Капак от закалено стъкло с отвор за пара. Ергономично удобна..
42.99лв.
Производител: Berlinger Haus
Флип-Тиганът  от 26 см от "Berlinger haus" е  изработен от лят алуминий и покрит с трислойно мраморно покритие с много висока топлопроводимост. Индукционното дъно, създадено от технологията Turbo induction, разпределя топлинната е..
35.99лв.
Производител: Berlinger Haus
Серията Mettalic Line CARBON са елегантни и практични съдове, които са идеални за ежедневно готвене. Най-висококачественият лят алуминий с тройно мраморно покритие,което осигурява дълготрайност и елегантност. ECO FRIENDLY - не съдържат PFOA, оловни и..
29.99лв.
Производител: Berlinger Haus
3-слойно,мраморно незалепващо покритие против залепване и прегаряне на храната. Без PTFE и PFOA химикали за здравословно готвене. Ненагряваща сеергономична дръжка за защита на ръцете. Подходящ за широка гама котлони: газови, халогенни, електрическ..
28.99лв.
Тиган за палачинки с тефлоново покритие черен 23 см от електронен магазин Neostyle.bg Тефлоново незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Дръжка с меко покритие за защита на ръцете. Подходящ з..
13.99лв.
Производител: Berlinger Haus
Мраморно незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Дръжка с меко покритие за защита на ръцете. Подходящ за широка гама котлони: газови, халогенни..
28.99лв.
Производител: Berlinger Haus
Тиганът за печене на палачинки 25см е полезно и практично допълнение към кухнята на всяка една домакиня, защото съчетава отлично качество и оригинален дизайн. Такива съдове за печене ще бъдат незаменими в кухнята. Тиганът е изработена от кован алумин..
28.99лв.
Производител: Zephyr
  През последните няколко години у нас неимоверна популярност придобиха т.нар. тигани с незалепващо покритие, които обещават значително по-лесно почистване. Характеристики: Мраморно незалепващо покритие за най-добра защита против залепв..
39.99лв.
Производител: Berlinger Haus
Отървете се от стария износен тиган, който вече не прави вашите ястия толкова вкусни и не запазва полезни свойства в продуктите.Опитайте се да приготвите обичайното си ястие в тиган от серията "Carbon Metallic Line" и ще разберете, че през ..
49.99лв.
Тиган с керамично мраморно покритие Кафяв 26 см от електронен магазин Neostyle.bg Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Д..
38.99лв.
Тиган с керамично мраморно покритие КЕРЕМИДА 24 см от електронен магазин Neostyle.bg Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Капак от..
34.99лв.
Тиган с керамично мраморно покритие КЕРЕМИДА 26 см от електронен магазин Neostyle.bg Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Кап..
38.99лв.
Производител: Hascefher
Тиган с керамично покритие GRANITE от електронен магазин Neostyle.bg Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Дръжка с меко покритие з..
21.90лв.
Производител: Hascefher
Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Дръжка с меко покритие за защита на ръцете. Подходящ за широка гама котлони: газови, халогенн..
27.99лв.
Производител: Berlinger Haus
Дълбокият тиган Berlinger Haus е изработен от кован алуминий с много висока топлопроводимост,който ще издържи много години и винаги ще изглежда като нов. Комплектът включва капак, който приляга плътно към тялото. Той е изработен от закалено стъкло и ..
49.99лв.
Тиган с незалепващо керамично покритие Grammy от електронен магазин Neostyle.bg   Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Дръ..
22.90лв.
Тиган с незалепващо керамично покритие Grammy от електронен магазин Neostyle.bg   Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Дръ..
26.90лв.
Производител: Zephyr
Тиган скара с мраморно керамично покритие от електронен магазин Neostyle.bg Грил тиган от лят алуминий 24x24см. Мраморно керамично незалепващо покритие с повишена твърдост и здравина. Подходящ за готвене без мазнина и лесен за почистване. Дръжк..
28.99лв.
Производител: Zephyr
Тиган скара с мраморно керамично покритие от електронен магазин Neostyle.bg Характеристики:   Грил тиган от лят алуминий 28x28см. Мраморно керамично незалепващо покритие с повишена твърдост и здравина. Подходящ за готвене без мазнина и ле..
33.99лв.
Производител: Hascefher
Тиган уок с керамично покритие GRANITE от електронен магазин Neostyle.bg   Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Дръжка с м..
39.99лв.
Производител: Berlinger Haus
Съдовете са изработени от кован алуминий  Подходящ за всички видове котлони включително индукционни  Трислойно мраморно покритие.  Ергономична, нежна на докосване ръкохватка.  Турбо индукционна основа, спестяваща до 35% енерги..
29.99лв.
Производител: Berlinger Haus
Основният профил на фирмата са висококачествени прибори, които ще внесат удобство за готвене във всеки дом и ще улеснят живота на съвременните домакини. Високите производствени технологии правят съдовете красиви и практични. Всяка домакиня трябва ..
29.99лв.
Производител: Berlinger Haus
Най-важният и незаменим атрибут за приготвяне на разнообразие от ястия е уок тиганът!Ако искате да реализирате много шедьоври не само в европейската, но и в азиатската кухня, трябва да обърнете внимание на подобен продукт от марката Berlinger Haus. ..
43.99лв.
Производител: Berlinger Haus
Berlinger Haus wok тиганът ще бъде не само практично, но и елегантнo допълнение във вашата кухня. Диаметърът на тигана е 28 см, което ви позволява да готвите голямо количество наведнъж.Произведен е от лят алуминий с 3-слойно мраморно покритие. Уок т..
43.99лв.
Тигани на хит цени

Изборът на съд за готвене винаги е от голямо значение, особено ако сте запален кулинар. Нека не си кривим душата - именно с този артикул се приготвят някои от най-големите вкусотии, за които можем да се сетим. За съжаление, цените често са високи, а ние самите не знаем какво точно да търсим. Дали се нуждаем от грил тиган, такъв за палачинки, уок тиган или нещо друго, често не можем да определим дори и самите ние.

На какво трябва да се обърне внимание при покупка на тиган

При покупка има няколко неща, на които задължително трябва да се обърне внимание, поне доколкото искаме да останем доволни от своя собствен избор. Ето за какво иде реч:

  • Добра цена

Цената е първото, което повечето хора гледат. Обърнете внимание на изработката, както и на материалите, като се фокусирате по-малко върху самата марка. Имайте предвид, че точно тя понякога сериозно оскъпява покупките, и то без да има основание за това;

  • От какво е направен

Материалът на изработка е от значение и не всичко ще бъде подходящо за вас. Така например, ако имате у дома магнитен котлон с керамичен плот, много често той има основното изискване да поставяте върху него единствено съдове от метал. Ако поставеният на котлона тиган е от друг материал, твърде е вероятно този “смарт” уред изобщо да не проработи. Междувременно, добрият стар чугунен тиган е нещо, което винаги трябва да имаме на ум като идея;

  • За какво ще го ползваме

От значение, заедно с куп други неща, е това, за какво ще използвате своето готварско приспособление. Той може да има различна форма, в зависимост от това какво ще готвите в него. Така например, онези приспособления, в които се приготвят гозби от китайската кухня, съответно имат по-заоблена форма;

  • Как да изглежда

Това може и да не е от значение в първия момент, но е добре да заложите на нещо, което да изглежда добре, когато се закачи на стената над кухненския плот например;

  • Колко да е голям

Размерите са от значение при покупка на подобна придобивка. Съобразете се с това колко е голямо вашето домакинство - сами ли сте или живеете и с други хора. Не е необходимо да харчите много за по-голям и скъп артикул, в случай, че ще готвите само за себе си;

Онлайн или от магазина

Добре е да помислите от къде искате да направите покупката. Интернет дава доста големи възможности. Така например, ние от NeoStyle.bg сме един от най-добрите сайтове в тази сфера, като при нас можете да се натъкнете на много голям избор, на отлични цени и на много добри гаранционни условия. Оказва се, че за много хора Интернет дава повече възможности, тъй като условията там са по-добри във всяко отношение.

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт или Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди или Еконт при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×