Тигани

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
24x24см грил тиган от висококачествен лят алуминий от електронен магазин Neostyle.bg Специално 2-слойно незалепващо покритие. Топлоустойчива сгъваема дръжка от дърво за защита на ръцете. Задържа топлината дори и след готвене. Подходящ за готвене ..
24.90лв.
Производител: Zephyr
Мраморно покритие против залепване и загаряне на храната. Без никакви PFOA химикали за здравословно готвене. Мека, ненагряваща се дръжка за защита на ръцете. Подходящ за широка гама котлони: газови, халогенни, електрически, стъкло-керамични и инду..
34.99лв.
28x28см грил тиган от висококачествен лят алуминий от електронен магазин Neostyle.bg Специално 2-слойно незалепващо покритие. Топлоустойчива сгъваема дръжка от дърво за защита на ръцете. Задържа топлината дори и след готвене. Подходящ за готвене ..
27.90лв.
Производител: Zephyr
Дълбок тиган от висококачествен лят чугун от електронен магазин Neostyle.bg Характеристики: Тиган от висококачествен лят чугун. Специално незалепващо покритие (метод “Preseason”) за най-добра защита против залепване и загаряне на х..
24.90лв.
Тиган Luigi Ferrero Atlanta от електронен магазин Neostyle.bg Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Дръжка с меко покритие за защит..
35.90лв.
Производител: PETERHOF
Тиган за палачинки с керамично мраморно покритие черен 28 см от електронен магазин Neostyle.bg Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно ..
24.90лв.
Тиган за палачинки от висококачествен алуминий от електронен магазин Neostyle.bg Керамично незалепващо покритие против залепване и прегаряне на храната. Без PTFE и PFOA химикали за здравословно готвене. Ненагряваща се бакелитена дръжка за защита н..
12.90лв.
Тиган за палачинки с тефлоново покритие черен 23 см от електронен магазин Neostyle.bg Тефлоново незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Дръжка с меко покритие за защита на ръцете. Подходящ з..
13.99лв.
Производител: PETERHOF
Тиган за плачинки с керамично мраморно покритие Чернен 24 см от електронен магазин Neostyle.bg Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно ..
19.99лв.
Производител: Zephyr
  През последните няколко години у нас неимоверна популярност придобиха т.нар. тигани с незалепващо покритие, които обещават значително по-лесно почистване. Характеристики: Мраморно незалепващо покритие за най-добра защита против залепв..
39.99лв.
Тиган от висококачествена емайлирана стомана с незалепващо покритие от електронен магазин Neosyle.bg Тиган от висококачествена емайлирана стомана с незалепващо покритие. Капак от закалено стъкло и отвор за пара. Топлоустойчива, бакелитена дръжка..
29.90лв.
Тиган с керамично мраморно покритие Кафяв 24 см от електронен магазин Neostyle.bg Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Капак ..
23.80лв. 28.90лв.
Тиган с керамично мраморно покритие Кафяв 26 см от електронен магазин Neostyle.bg Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Д..
26.80лв. 32.50лв.
Тиган с керамично мраморно покритие КЕРЕМИДА 24 см от електронен магазин Neostyle.bg Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Капак от..
23.80лв. 28.90лв.
Тиган с керамично мраморно покритие КЕРЕМИДА 26 см от електронен магазин Neostyle.bg Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Кап..
26.80лв. 32.50лв.
Тиган от висококачествен, щампован алуминий от електронен магазин Neostyle.bg Керамично покритие от вътрешната страна против загаряне и залепване на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Мека дръжка за защита на ръцете...
18.99лв.
Тиган с керамично незалепващо покритие 28 см от електронен магазин Neostyle.bg Тиган от висококачествен, щампован алуминий. Керамично покритие от вътрешната страна против загаряне и залепване на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здраво..
19.99лв.
Производител: Hascefher
Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Дръжка с меко покритие за защита на ръцете. Подходящ за широка гама котлони: газови, халогенн..
27.99лв.
Производител: Hascefher
Тиган с керамично покритие GRANITE от електронен магазин Neostyle.bg Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Дръжка с меко покритие з..
21.90лв.
Тиган с незалепващо керамично покритие Grammy от електронен магазин Neostyle.bg   Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Дръ..
22.90лв.
Тиган с незалепващо керамично покритие Grammy от електронен магазин Neostyle.bg   Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Дръ..
26.90лв.
Производител: Zephyr
Тиган скара с мраморно керамично покритие от електронен магазин Neostyle.bg Грил тиган от лят алуминий 24x24см. Мраморно керамично незалепващо покритие с повишена твърдост и здравина. Подходящ за готвене без мазнина и лесен за почистване. Дръжк..
28.99лв.
Производител: Zephyr
Тиган скара с мраморно керамично покритие от електронен магазин Neostyle.bg Характеристики:   Грил тиган от лят алуминий 28x28см. Мраморно керамично незалепващо покритие с повишена твърдост и здравина. Подходящ за готвене без мазнина и ле..
33.99лв.
Производител: Hascefher
Тиган уок с керамично покритие GRANITE от електронен магазин Neostyle.bg   Керамично незалепващо покритие за най-добра защита против залепване и загаряне на храната. Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Дръжка с м..
39.99лв.
Производител: Zephyr
Тигани с керамично покритие 22 см Тиган от висококачествен алуминий. Керамично покритие за най-добра защита от залепване и загаряне на храната. Без PFOA химикали за здравословно готвене. Дръжка с меко покритие за защита на ръцете. Подх..
14.90лв.
Тигани с керамично покритие ACAR 24 см   Тиган от висококачествен алуминий. Керамично незалепващо покритие против залепване и прегаряне на храната. Без PTFE и PFOA химикали за здравословно готвене. Нена..
19.90лв.
Тигани на хит цени

Изборът на съд за готвене винаги е от голямо значение, особено ако сте запален кулинар. Нека не си кривим душата - именно с този артикул се приготвят някои от най-големите вкусотии, за които можем да се сетим. За съжаление, цените често са високи, а ние самите не знаем какво точно да търсим. Дали се нуждаем от грил тиган, такъв за палачинки, уок тиган или нещо друго, често не можем да определим дори и самите ние.

На какво трябва да се обърне внимание при покупка на тиган

При покупка има няколко неща, на които задължително трябва да се обърне внимание, поне доколкото искаме да останем доволни от своя собствен избор. Ето за какво иде реч:

  • Добра цена

Цената е първото, което повечето хора гледат. Обърнете внимание на изработката, както и на материалите, като се фокусирате по-малко върху самата марка. Имайте предвид, че точно тя понякога сериозно оскъпява покупките, и то без да има основание за това;

  • От какво е направен

Материалът на изработка е от значение и не всичко ще бъде подходящо за вас. Така например, ако имате у дома магнитен котлон с керамичен плот, много често той има основното изискване да поставяте върху него единствено съдове от метал. Ако поставеният на котлона тиган е от друг материал, твърде е вероятно този “смарт” уред изобщо да не проработи. Междувременно, добрият стар чугунен тиган е нещо, което винаги трябва да имаме на ум като идея;

  • За какво ще го ползваме

От значение, заедно с куп други неща, е това, за какво ще използвате своето готварско приспособление. Той може да има различна форма, в зависимост от това какво ще готвите в него. Така например, онези приспособления, в които се приготвят гозби от китайската кухня, съответно имат по-заоблена форма;

  • Как да изглежда

Това може и да не е от значение в първия момент, но е добре да заложите на нещо, което да изглежда добре, когато се закачи на стената над кухненския плот например;

  • Колко да е голям

Размерите са от значение при покупка на подобна придобивка. Съобразете се с това колко е голямо вашето домакинство - сами ли сте или живеете и с други хора. Не е необходимо да харчите много за по-голям и скъп артикул, в случай, че ще готвите само за себе си;

Онлайн или от магазина

Добре е да помислите от къде искате да направите покупката. Интернет дава доста големи възможности. Така например, ние от NeoStyle.bg сме един от най-добрите сайтове в тази сфера, като при нас можете да се натъкнете на много голям избор, на отлични цени и на много добри гаранционни условия. Оказва се, че за много хора Интернет дава повече възможности, тъй като условията там са по-добри във всяко отношение.

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×