Условия за поръчка

Поръчка
Вие правите своята поръчка, като добавяте в кошницата желаните от вас продукти. За да бъде вашата поръчка валидна, въведете вашите персонални данни: име, адрес, телефон, е-mail. 
При изрично посочено искане в поръчката, ние можем да осигурим пълна анонимност на поръчителя.
 

Информация от регистриралите се 
Ние не изискваме да получаваме конфиденциална или защитена информация от вас чрез този сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права.

Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до този сайт с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни.

Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. Ние използваме личната информация, с цел да установим по-добре вашите нужди и интереси и така да можем да ви предоставим услуги с по-добро качество.

В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с вас, да ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти. Ние не продаваме и не отдаваме под наем, на лизинг или по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на трети лица.
 
Промяна на цени на стоки 
Имаме правото да променяме цените по свое усмотрение по всяко време без да дължим предварително уведомяване на ползващите го. Поръчителят е длъжен да заплати цената която е била актуална по време на поръчката си. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, си запазваме правото да откажем изпълнението на поръчката и не дължим обезщетение по никакъв начин на поръчителя, освен да възстанови сумите платени от поръчителя, ако има такива. 

 
Рекламация и връщане на продукти

Рекламации и връщане на продукт са позволени в един от следните случаи:
- Следи от предишно отваряне/използване на продукта (освен ако изрично не е споменато в описанието му, че притежава такива)
- Несъответствие между показания в сайта и получения от Вас продукт
В случай, че установите някой от посочените проблеми, трябва да се свържете с нас, не по късно от 3 дни, от получаването на стоката. Всички разходи по връщането на стоката и/или доставянето на нова са за Ваша сметка.
Връщане на стоката е възможно единствено и само, ако стоката се върне в подходящ за повторна продажба вид.
 
Рекламации не се приемат в следните случаи:
- Несъответствие между очакванията Ви за продукта и самия него

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди при покупка над 49.99 лв.

Тест и Преглед

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×