Статуетки

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Пред Уол стрийт за първи път е поставена статуя на бик. От тогава насам пред все повече финансови институции се издигат подобни скулптури и това не е случайно. Бикът е символ на плодородие, пари, борбеност и сила. Той е древен символ на материалните ..
49.99лв.
Слонът е символ на щастие и благополучие. Той носи късмет както в дома, така и на работното място. Според вярнавията е добре да има нечетен брой слонове – един, три, пет или седем. Важно е всички да бъдат с хобот насочен нагоре. Това носи късме..
49.99лв.
Производител: Veronese
Според християнската религия Архангел Михаил е главният пазител на Царството Божие. Той превежда душите на покойниците между Рая и Ада и пази тялото на Мойсей. Ангелите са божиите воини, които защитават Небесното Царство и техен предводител е именно ..
89.00лв.
Производител: Veronese
Тази статуетка е подходяща за всички почитатели на скандинавската култура и история. Викингите са били известни мореплаватели, земеделци, търговци и занаятчии. Те са символ на смелост, храброст, борбеност и сила. Пресъздавани са в скандинавското наро..
19.00лв.
Производител: Veronese
Свещникът е подарък, с който да създадете уют и да внесете топлина в ежедневнието на обичаните хора. Той е символ на спокойствие и създава приятна атмосфера. Смело може да го внесете и в интериора на вашия дом. Добре пасва като в дневна, така и в спа..
89.00лв.
Този часовник е не само практичен, но и изключително красив, поднесен във формата на интересен сувенир. Циферблатът е в ретро стил. Стрелките са с богати орнаменти със старинна визия. Статуетката лъв придава усещане за сила и моъщество. Лъвът е в дви..
35.99лв.
Декоративният часовник под формата на пластика мотор е забавен подарък за почитателите на адреналина, високите скорости и бързите отсечки. Това е отлично предложение както за голяма част от господата, така и за дамите, които нямат спирачки. Този суве..
19.90лв.
Орелът е един от най-ярките символи на свобода, сила и мощ. Още в Древността хората са го използвали като израз на кралско величие. Орелът се смята за кралят на небето. Неговите бързина, остър поглед, силни нокти и клюн, го правят едновременно възхит..
42.99лв.
Изработен в златистата гама, символ на кралско благородие и богатство, декоративният часовник орел, ще разнообрази дома или офиса. Той е практичен и красив подарък, съчетаващ в себе си стил, лукс и функционалност. Часовникът сякаш е изсечен в скалата..
13.90лв. 19.90лв.
Времето сякаш е понесено от мощната сила на орела. Той е впил нокти в горната част на цифеблата, разперил криле, устремен напред към бъдещето. Погледът му е строг и изпълнен с решителност. Време е за промяна, време е за действие, време е за всичко, к..
13.90лв. 19.90лв.
Силата и мощта на слона се признават от много религии и са заложени в голяма част от митологиите. В индийската култура също му се отдава дълбока почит. Според тяхната митология Земята е поставена на гърба на слон, който я носи, а богът на мъдростта и..
19.99лв.
Темида е добре познат символ на справедливостта, закона, правото и правдата. Древните гърци не са изобразявали богинята с превръзка на очите, меч или везна. Тези символи са характерни за древноримската богиня Юстиция, но с времето визиите на двата об..
39.99лв.
С пожелание за много щасти и късмет всеки ден и всеки час, това е елегантен и стилен подарък, с който да изненадате любимите си хора. Декоратовният часовник Фортуна е интересна статуетка, с която ще създадете допълнителен уют в дома или офиса. Латинс..
39.99лв.
Декоративната пластика Жребец е много енергична и реалистична. Поглеждайки я имате усещането, че буйният кон всеки миг ще се раздвижи. Изработена е от полимерна смола в тъмно кафеви цветове и имитира дървена статуетка. Конят препуска стремглаво, вдиг..
39.90лв. 54.90лв.
Тази декоративна пластика е имитация на бронзова статуя. Изработена е от полирезин или полимерна смола с размери 21х20 см. Цветът ѝ е кафеникав бронз. Конят е изобразен в движение. Това е символ на власт, успех и развитие в работата и бизнеса. Смята ..
17.90лв.
Бикът е митичен символ на мъжество, плодородие, сила и могъща енергия. Той ще донесе в дома на притежателя си дълголетие, стабилност и постоянни доходи. Според вярванията бикът е пазител на богатства. По тази причина и често ще видите статуи на мощни..
79.99лв.
Котката е почитано животно още от древен Египет. Смята се, че котките имат връзка с отвъдното и усещат негативната енергия. Те са способни да прогонят злите духове и лошите емоции като ги заменят с чиста позитивна енергия. Според Фън Шуй е добре в до..
34.90лв.
Совата е символ на мъдростта, знанието и учението. Ето защо тя е подходящ подарък едновременно за младежи, които все още се изучават или им предстои влизане в гимназия, колеж или университет, както и за улегнали възрастни по повод пенсиониране или юб..
29.90лв.
Титанът Атлас е символ на голяма сила и мощ. Той въстанал срещу Боговете и затова Зевс го наказал да крепи небето на запад. Ето защо и океанът западно от Европа се нарича Атлантически океан. Декоративната статуетка представя Атлас като мъж, носещ неб..
29.99лв.
Декоративната статуетка на римската богиня Диана е подходящ подарък за почитателите на лова. Тя е закрилница на изворите, реките и дивите животни. Статуетката е висока 27 см с ширина 17 см. Богинята е изобразена като жена, която върви напред. Погледъ..
30.99лв.
Котката е най-често асоциирана с уюта и дома. Тя е фина и нежна. Статуетката Котка е изработена от полимерна смола. Тя внася артистично настроение и творчески дух. Съчетава в себе си известна доза реалистичност и експресивността на стилизираните деко..
29.99лв.
Декоративната статуетка Орел е изработена от полимерна смола, полирезин. Тя пресъздава един от най-обичаните сред американците в САЩ символ, а именно белоглавия орел. Той е величествен, здрав, мощен и силен. Белоглавият орел е красива и хищна граблив..
39.99лв.
Совата най-общо е символ на мъдрост. Тя носи късмет, знания и благополучие в учението. Подходящ подарък е за ученици, студенти, както разбира се и за преподаватели. В по-абстрактен смисъл може и да се подари на близък, когото възприемате като духовен..
39.99лв.
Смело можем да заявим, че декоративната статуетка Глава на глиган е по-соро подходящ подарък за мъж. Тя излъчва енергия, сила и пресъздава усещането за власт и безгранина мощ по интересен и експресивен начин. Размери на пластиката 20 х 17,5 х 34 см. ..
46.99лв.
Изправеният на задните си крака кон е класически символ на свободата в най-висшата ѝ форма. Гривата е понесена от вятъра, главата и шията са извити и дръзки. Това е прекрасен подарък за млади и по-възрастни хора, за почитателите на ездата, конния спо..
35.90лв. 59.90лв.
Конят е символ на благородство, свобода, грация. Според Фън Шуй също така той е талисман привличащ богатството, който носи късмет и успехи в бизнеса. Декоративната статуетка Глави на коне съчетава всичко това с дълбоката символика на взаимоотношеният..
29.90лв. 49.90лв.
Дивото прасе е символ на плодородие, пари, късмет и щастие. Тази декоративна статуетка може да послужи като сувенир тип талисман както за дома, така и за офиса. Самата декоративна фигура изобразява стоящ изправен глиган върху каменна плоча. Той е изв..
31.99лв. 49.90лв.
Конят съчетава в себе си благородство, силна издръжливост, свобода, независимост и финансови успехи. Статуетката ще донесе всичко това и много стил и изисканост на притежателя си. Размерите ѝ са 28 х 25 см. Изработена е от полирезин или полимерна смо..
39.90лв. 69.90лв.
Производител: Veronese
Декоративната статуетка Слон е изработена от полимерна смола, полирезин. Това позволява детайлно изобразяване и постигане на изключително реалистичен вид. Слончето е с размери 12 см. Според Фън Шуй то е символ на късмет, щастие и успехи в дома. За да..
39.00лв.
​Декоративна фигура изобразяваща елен, изработена от полимерна смола.Еленът е символ на грация и красота, символ на борбата със злото, емблема на благородния воин. Характеристика: Материал: полирезин(полимерна смола) Размер: 21х17 см. ..
24.99лв.
Декоративна фигура изобразяваща мечка, изработена от полимерна смола. Мечката е символ на добродушие и ситост, ярост, здраве и сила. Символ е и на нежни майчински чувства. Материал: полирезин Размер:8.5x10.5x21  см. ..
19.99лв.
Декоративна фигура - Мечка от електронен магазин Neostyle.bg Декоративна фигура изобразяваща мечка, изработена от полимерна смола. Мечката е символ на добродушие и ситост, ярост, здраве и сила. Символ е и на нежни майчински чувства. Материал: п..
31.99лв.
Декоративна фигура - Орел от електронен магазин Neostyle.bg Декоративна фигура изработена от полимерна смола. Орелът в символиката на Фън Шуй е най-добрият талисман от сектора на славата, подходящ и действащ на амбициозни хора, които поставят пред..
59.99лв. 79.90лв.
Декоративна фигура - Сребрист Паун 25.5 см. от електронен магазин Neostyle.bg Декоративна фигура изработена от висококачествена полимерна смола, изобразяваща паун. Паунът е символ на изобилие, плодородие, мъдрост, безсмъртие и богатство. Материал: п..
39.90лв.
Декоративна статуетка Бухали от електронен магазин Neostyle.bg Бухалът е символ на дълголетието, мъдростта, знанието и ерудицията, разсейващи мрака на невежеството. Използва се за активация на учебния процес, работоспособността и умствения труд. Счи..
19.99лв.
Бухалът е символ на благополучие, успехи и разбира се мъдрост. Смята се че бухалът може да вижда в бъдещето, откъдето идва и поверието, че който има бухал в дома си, той ще му донесе богатство и финансови успехи. Статуетката е изработена от полимелна..
17.99лв.
В древността благородният елен е бил смятан за помощник на шаманите. Според преданията на празника на Констаин и Елена той идвал при хората за да бъде пренесен в жертва.От там идва и името му. Ако обичате природата и искате величествената му осанка д..
29.99лв. 39.90лв.
Декоративна фигура за визитки Сова, изработена от полирезин.Тази невероятно красива пластика изобразява кацнала сова до отворена книга.Пластиката на сова е много подходяща идея, когато трябва да направите подарък за специален повод като пенсиониране,..
19.99лв.
Декоративна статуетка Кон от електронен магазин Neostyle.bg Декоративна статуетка Кон полимерна смола(полирезин).  Размер 39*24 см. Материал: полимерна смола (полирезин).  Според Фън Шуи конят в интериора носи воля и мотивация за успех и ..
69.99лв.
Декоративна статуетка Кон полимерна смола(полирезин). Статуетката изобразява изправен кон на задните си крака с развята грива, върху основа. Размер 23*34 см. Цвят: кафявСпоред Фън Шуи конят в интериора носи воля и мотивация за успех и е мощен бизнес ..
34.99лв.
Статуетки-на-топ-цени

Статуетки

Статуетките са универсален подарък за всеки дом и за всеки човек. Ние от магазин Neostyle  се гордеем с богатия избор от статуетки, които предлагаме на своите клиенти. Когато се чудите какъв подарък да изберете, обикновено подхождате към решението по много различни начини. Но един от най-функционалните подаръци остават статуетките.Статуетките са малки скулптури, които могат да изобразяват множество различни неща. Затова и статуетките са един от най-предпочитаните подаръци.  

Когато се колебаете какво точно да изберете като подарък на ваш близък, заложете на статуетките. Те са многофункционални, тъй като съчетават в себе си изкуство, интерес и красота. Как статуетките постигат това?

Изкуството е в основата на появата на статуетките. Те са умалени модели на нещо голямо или пък обратното. За да може да изобрети нещо подобно като статуетките, човешкият ум преминава през всички етапи на създаването на изкуство. Първо, той успява да разбере изобразявания обект и да му придаде форма. Второ, той запомня и най-малките детайли, необходими при изработката на статуетките. И трето, работата по статуетките е прецизна, внимателна и с огромно отношение към всяка малка част. Изработката на статуетки е фина процедура и трябва да сте сигурни, че никак не е лесно да промениш мащаба на дадено нещо, без да нарушиш нито формата му, нито характерните му белези. Неслучайно напоследък интернет е залян с клипове и статии как изобщо се произвеждат статуетките. Процесът на работата по статуетките е изключително впечатляващ. То е като да наблюдаваш един майстор художник как извайва своя шедьовър. Статуетките несъмнено са изкуство и то изкуство, което остава във времето. Но за материална за изработката им – малко по-късно.

Както вече споменахме, статуетките са и интерес. Това е така, защото, за да може да бъде обхванат в цялост даден обект, поначало към него е проявен интерес. И второ, но никак по-маловажно, статуетките са интерес, защото можете да подберете за подарък такива статуетки, които да съвпаднат с интересите на човека, на когото подарявате. Когато избирате статуетки, изобщо не е нужно да правите предварителен план или да си набавяте материали за изработката на нещо, което някой изключително прецизно е направил специално за вас. А ние от Neostyle сме подбрали статуетки от различни типове, които биха съвпаднали с всеки вкус и биха се харесали дори на най-капризния ви приятел. Статуетките са много вариативни, защото те са малките скулптури, които изобразяват нещо, което обичаш и харесваш, а тези неща могат да бъдат ужасно много. Много е лесно да изберете статуетки, които да допаднат на някого, само като знаете на какво се възхищава, какви са неговите предпочитания, от какво се вълнува. След това изборът на статуетки е песен. Просто разглеждате и си казвате: „Това е.“ Богатството от статуетки в нашия магазин е съобразено със съвременните интереси, както и с вечните интереси на хората. Има статуетки, които са важни и интересни според модата, която се налага, според новостите в медийно и пазарно отношение, но има и такива, които са винаги актуални. Такива статуетки не губят стойността си във времето, тъй като са утвърдени като впечатляващи и важни за всеки човек. Затова, когато избирате статуетки, помислете дали искате вашият избор да съвпадне с настоящите интереси или с непреходните такива. И в двата случая няма да сгрешите с избора на статуетки за подарък например, а ние от Neostyle ще ви съдействаме максимално.

Третата особеност на статуетките, която споменахме по-горе, е че те непременно са красиви. Те се характеризират с впечатляващата изработка и с отговарящите на модните тенденции и на непреходните във времето интереси, но също така впечатляват и със своята красота. Статуетките са сувенири, които с радост можете да сложите на видно място. Статуетките могат да служат като украса, декорация или просто за да изложите вкъщи своите любими неща. Те имат едно предимство пред красивите картини. Тяхната красота е многоизмерна. Статуетките не са плоски изображения на някакъв обект, животно или човек, а са цели великолепни макети, които понякога създават усещането, че всеки миг ще оживеят. Те са красиви по много начини. От една страна, красотата на статуетките се състои в тяхната структура. От друга страна, красотата им се дължи на малките детайли, уловени в нещо, което е създадено в такъв размер. Достоверността на статуетките е от изключителна важност. Не всички сме виждали мечка на живо, но на кадри – със сигурност. Статуетките могат да ви предложат възможността не само да си представите цялото тяло на мечката в неговите идеални пропорции, но и да го подържите в ръка. Те са като малки играчки, но със специално предназначение. Статуетките са сувенирите, които ще сложите на рафтовете си, на секцията или на нощното си шкафче и ще се наслаждавате на вида им. И за това важно значение има имено красотата на статуетките. Тя ги прави вълшебни и ги превръща не просто в предмети, а в малки паметници, които сте издигнали в дома си, с които отбелязвате онова, което харесвате. Като споменахме паметници, статуетките са именно това, но в по-съвършен вариант. Паметниците и статуите се издигат в чест на нещо, достойно за възхищение. Статуетките са малките възхищения във вашия дом, фигурите, които точно толкова лесно поставяте, колкото и лесно премествате.

Удобството на статуетките е от особено значение. По всяко време можете да решите, че мястото им не е подходящо и с лекота да ги преместите на друго място. Статуетките са красиви, интересни и прецизни фигури, които сами по себе си са си цяло изкуство, но в същото време са и удобни и лесни за пренасяне. А това добавя към плюсовете на статуетките още повече смисъл да вложите в тях. Изобщо не е задължително да ги купувате за подарък. Можете даги предпочетете и за декорация на вашия собствен дом. Като мебелите, нужните вещи и уреди в дома, статуетките са неизменна част от декорацията. Присъствието им в стаята в превръща в по-уютно и по-красиво място, където изкуството е намерило своето малко проявление. Знаейки това, ние от Neostyle сме подбрали най-добрите статуетки за вас и за вашия дом, които са впечатляващи със своя вид, размер, цветове, и не на последно място – с цена.

Цената на различните статуетки в магазините и в интернет варира, но често можете да се подведете, че много скъпите са много по-качествени. Това в някои случаи е вярно, но често продавачите се възползват от факта, че търсите някакви определени форми или структури, за да повишат цената им и да успеят да припечелят от вас. В Neostyle всички статуетки са съобразени както с вашите интереси, така и с пазарните цени и възможностите на клиентите ни. Цените на статуетките в Neostyle не отговарят на качеството, защото качеството на им многократно надскача цената, която сме им определили. Затова доверете се на Neostyle при избора на подарък изненада и внесете във вашия дом или в дома на ваш приятел багрите, спецификите и интересите, от които имате нужда само с една малка фигурка.

Направата на статуетки е много специфичен процес. Създаването на малки неща е значително по-трудоемко от реалното им пресъздаване или предаването в по-голям мащаб. Неслучайно детските дрехи на пазара например са значително по-скъпи от дрехите за възрастни. Статуетките са малки фигури и затова те изискват повече внимание, повече прецизност, по-голяма детайлност в изобразяването и повече идеализъм. Идеализмът във всяко изкуство е необходим, за да бъде произведението съвършено. Така е и при статуетките. Много хора се отказват от купуването на малките статуетки, защото смятат, че те единствено събират прах, трудно се почистват и от тях полза няма. Често хората, които не харесват тези формина изкуството, са по-прагматичните хора, които предпочитат подаръци и вещи, които непременно влизат в употреба. Но не забравяйте, когато избирате подаръци, че статуетки могат да бъдат дори рамките за снимки, а една красива снимка никога не е излишна в дома ви. Поглеждайки към тях, със сигурност много добре ще знаете защо сте ги купили и те ще ви карат да се усмихвате. Статуетките, подобно сувенирите, запазват във времето духа на празниците и на моментите. Почти всички хора помнят точно кой и точно кога им е подарил статуетките, които красят дома му. Те са носители на енергия, те запазват миговете и напомнят за тях всеки път, в който ги погледнете. Затова, купувайки статуетки, вие избирате реално подарък с друга практическа стойност – да напомня на някой хубав купон, за прекрасно изживяване, което не искате да забравите, да запечати емоциите и преживяванията и да ги съхранява. Неслучайно наградите са във формата на статуетки – за да бъдат символ на нещо, което да остане. А символите просто не могат да съберат прах. Те събират единствено погледи.

Както обещахме, ще поговорим и за материала за направа на статуетки. В днешно време те се изработват от почти всякакъв материал – камък, дърво, стъкло, метал, керамика и всякакви производни. Това разширява многообразието от статуетки и вие можете да предпочетете изработки от различни материали, които по-добре се вписват във вашия интериор и отговарят на вашите нужди. Статуетките са незаменими и едни единствени по рода си, тъй като са едни от малките подаръци, които разполагат с такъв богат асортимент от форми, цветове, материали за изработка и съчетание на интереси и предназначения.

Когато избирате статуетки, не е нужно да избирате умно. Избирайте статуетки със сърцето си. Харесайте това, което отговаря на вкуса ви, на представата ви за стил, красота, изисканост или пък за забава. Когато избирате статуетки, помислете за онова, което искате тя да запази след време. Било то важен интерес, смешен момент или пък просто желаете да допълните декорацията на дома си с нещо красиво, статуетките са правилният избор. Ние от Neostyle сме се погрижили да осигурим за вас продукти с различни приложения във всякакви форми и съвпадащи с различни предпочитания, статуетки със символно значение като например птици символи на мъдростта или пък такива, които са пригодени за съхраняване на бутилка алкохол, която искате да запазите за специален повод.  Изберете Neostyle като ваш партньор в избора на статуетки. Нашата селекция е специално подбрана, така че да има допълнения, подходящи за различни стилове на обзавеждане. Всеки един от аксесоарите може да се превърне в прекрасен допълващ акцент в уютния ви дом. В това сме най-добри – да предлагаме най-доброто.

Виж колекцията от пластики и статуетки на Neostyle

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди или Еконт при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×