Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Луксозни статуетки

Статуетките са универсален подарък за всеки дом и за всеки човек. Ние от магазин Neostyle  се гордеем с богатия избор от статуетки, които предлагаме на своите клиенти. Когато се чудите какъв подарък да изберете, обикновено подхождате към решението по много различни начини. Но един от най-функционалните подаръци остават статуетките.Статуетките са малки скулптури, които могат да изобразяват множество различни неща. Затова и статуетките са един от най-предпочитаните подаръци.  

Когато се колебаете какво точно да изберете като подарък на ваш близък, заложете на статуетките. Те са многофункционални, тъй като съчетават в себе си изкуство, интерес и красота. Как статуетките постигат това?

Изкуството е в основата на появата на статуетките. Те са умалени модели на нещо голямо или пък обратното. За да може да изобрети нещо подобно като статуетките, човешкият ум преминава през всички етапи на създаването на изкуство. Първо, той успява да разбере изобразявания обект и да му придаде форма. Второ, той запомня и най-малките детайли, необходими при изработката на статуетките. И трето, работата по статуетките е прецизна, внимателна и с огромно отношение към всяка малка част. Изработката на статуетки е фина процедура и трябва да сте сигурни, че никак не е лесно да промениш мащаба на дадено нещо, без да нарушиш нито формата му, нито характерните му белези. Неслучайно напоследък интернет е залян с клипове и статии как изобщо се произвеждат статуетките. Процесът на работата по статуетките е изключително впечатляващ. То е като да наблюдаваш един майстор художник как извайва своя шедьовър. Статуетките несъмнено са изкуство и то изкуство, което остава във времето. Но за материална за изработката им – малко по-късно.

Както вече споменахме, статуетките са и интерес. Това е така, защото, за да може да бъде обхванат в цялост даден обект, поначало към него е проявен интерес. И второ, но никак по-маловажно, статуетките са интерес, защото можете да подберете за подарък такива статуетки, които да съвпаднат с интересите на човека, на когото подарявате. Когато избирате статуетки, изобщо не е нужно да правите предварителен план или да си набавяте материали за изработката на нещо, което някой изключително прецизно е направил специално за вас. А ние от Neostyle сме подбрали статуетки от различни типове, които биха съвпаднали с всеки вкус и биха се харесали дори на най-капризния ви приятел. Статуетките са много вариативни, защото те са малките скулптури, които изобразяват нещо, което обичаш и харесваш, а тези неща могат да бъдат ужасно много. Много е лесно да изберете статуетки, които да допаднат на някого, само като знаете на какво се възхищава, какви са неговите предпочитания, от какво се вълнува. След това изборът на статуетки е песен. Просто разглеждате и си казвате: „Това е.“ Богатството от статуетки в нашия магазин е съобразено със съвременните интереси, както и с вечните интереси на хората. Има статуетки, които са важни и интересни според модата, която се налага, според новостите в медийно и пазарно отношение, но има и такива, които са винаги актуални. Такива статуетки не губят стойността си във времето, тъй като са утвърдени като впечатляващи и важни за всеки човек. Затова, когато избирате статуетки, помислете дали искате вашият избор да съвпадне с настоящите интереси или с непреходните такива. И в двата случая няма да сгрешите с избора на статуетки за подарък например, а ние от Neostyle ще ви съдействаме максимално.

Третата особеност на статуетките, която споменахме по-горе, е че те непременно са красиви. Те се характеризират с впечатляващата изработка и с отговарящите на модните тенденции и на непреходните във времето интереси, но също така впечатляват и със своята красота. Статуетките са сувенири, които с радост можете да сложите на видно място. Статуетките могат да служат като украса, декорация или просто за да изложите вкъщи своите любими неща. Те имат едно предимство пред красивите картини. Тяхната красота е многоизмерна. Статуетките не са плоски изображения на някакъв обект, животно или човек, а са цели великолепни макети, които понякога създават усещането, че всеки миг ще оживеят. Те са красиви по много начини. От една страна, красотата на статуетките се състои в тяхната структура. От друга страна, красотата им се дължи на малките детайли, уловени в нещо, което е създадено в такъв размер. Достоверността на статуетките е от изключителна важност. Не всички сме виждали мечка на живо, но на кадри – със сигурност. Статуетките могат да ви предложат възможността не само да си представите цялото тяло на мечката в неговите идеални пропорции, но и да го подържите в ръка. Те са като малки играчки, но със специално предназначение. Статуетките са сувенирите, които ще сложите на рафтовете си, на секцията или на нощното си шкафче и ще се наслаждавате на вида им. И за това важно значение има имено красотата на статуетките. Тя ги прави вълшебни и ги превръща не просто в предмети, а в малки паметници, които сте издигнали в дома си, с които отбелязвате онова, което харесвате. Като споменахме паметници, статуетките са именно това, но в по-съвършен вариант. Паметниците и статуите се издигат в чест на нещо, достойно за възхищение. Статуетките са малките възхищения във вашия дом, фигурите, които точно толкова лесно поставяте, колкото и лесно премествате.

Удобството на статуетките е от особено значение. По всяко време можете да решите, че мястото им не е подходящо и с лекота да ги преместите на друго място. Статуетките са красиви, интересни и прецизни фигури, които сами по себе си са си цяло изкуство, но в същото време са и удобни и лесни за пренасяне. А това добавя към плюсовете на статуетките още повече смисъл да вложите в тях. Изобщо не е задължително да ги купувате за подарък. Можете даги предпочетете и за декорация на вашия собствен дом. Като мебелите, нужните вещи и уреди в дома, статуетките са неизменна част от декорацията. Присъствието им в стаята в превръща в по-уютно и по-красиво място, където изкуството е намерило своето малко проявление. Знаейки това, ние от Neostyle сме подбрали най-добрите статуетки за вас и за вашия дом, които са впечатляващи със своя вид, размер, цветове, и не на последно място – с цена.

Цената на различните статуетки в магазините и в интернет варира, но често можете да се подведете, че много скъпите са много по-качествени. Това в някои случаи е вярно, но често продавачите се възползват от факта, че търсите някакви определени форми или структури, за да повишат цената им и да успеят да припечелят от вас. В Neostyle всички статуетки са съобразени както с вашите интереси, така и с пазарните цени и възможностите на клиентите ни. Цените на статуетките в Neostyle не отговарят на качеството, защото качеството на им многократно надскача цената, която сме им определили. Затова доверете се на Neostyle при избора на подарък изненада и внесете във вашия дом или в дома на ваш приятел багрите, спецификите и интересите, от които имате нужда само с една малка фигурка.

Направата на статуетки е много специфичен процес. Създаването на малки неща е значително по-трудоемко от реалното им пресъздаване или предаването в по-голям мащаб. Неслучайно детските дрехи на пазара например са значително по-скъпи от дрехите за възрастни. Статуетките са малки фигури и затова те изискват повече внимание, повече прецизност, по-голяма детайлност в изобразяването и повече идеализъм. Идеализмът във всяко изкуство е необходим, за да бъде произведението съвършено. Така е и при статуетките. Много хора се отказват от купуването на малките статуетки, защото смятат, че те единствено събират прах, трудно се почистват и от тях полза няма. Често хората, които не харесват тези формина изкуството, са по-прагматичните хора, които предпочитат подаръци и вещи, които непременно влизат в употреба. Но не забравяйте, когато избирате подаръци, че статуетки могат да бъдат дори рамките за снимки, а една красива снимка никога не е излишна в дома ви. Поглеждайки към тях, със сигурност много добре ще знаете защо сте ги купили и те ще ви карат да се усмихвате. Статуетките, подобно сувенирите, запазват във времето духа на празниците и на моментите. Почти всички хора помнят точно кой и точно кога им е подарил статуетките, които красят дома му. Те са носители на енергия, те запазват миговете и напомнят за тях всеки път, в който ги погледнете. Затова, купувайки статуетки, вие избирате реално подарък с друга практическа стойност – да напомня на някой хубав купон, за прекрасно изживяване, което не искате да забравите, да запечати емоциите и преживяванията и да ги съхранява. Неслучайно наградите са във формата на статуетки – за да бъдат символ на нещо, което да остане. А символите просто не могат да съберат прах. Те събират единствено погледи.

Както обещахме, ще поговорим и за материала за направа на статуетки. В днешно време те се изработват от почти всякакъв материал – камък, дърво, стъкло, метал, керамика и всякакви производни. Това разширява многообразието от статуетки и вие можете да предпочетете изработки от различни материали, които по-добре се вписват във вашия интериор и отговарят на вашите нужди. Статуетките са незаменими и едни единствени по рода си, тъй като са едни от малките подаръци, които разполагат с такъв богат асортимент от форми, цветове, материали за изработка и съчетание на интереси и предназначения.

Когато избирате статуетки, не е нужно да избирате умно. Избирайте статуетки със сърцето си. Харесайте това, което отговаря на вкуса ви, на представата ви за стил, красота, изисканост или пък за забава. Когато избирате статуетки, помислете за онова, което искате тя да запази след време. Било то важен интерес, смешен момент или пък просто желаете да допълните декорацията на дома си с нещо красиво, статуетките са правилният избор. Ние от Neostyle сме се погрижили да осигурим за вас продукти с различни приложения във всякакви форми и съвпадащи с различни предпочитания, статуетки със символно значение като например птици символи на мъдростта или пък такива, които са пригодени за съхраняване на бутилка алкохол, която искате да запазите за специален повод.  Изберете Neostyle като ваш партньор в избора на статуетки. Нашата селекция е специално подбрана, така че да има допълнения, подходящи за различни стилове на обзавеждане. Всеки един от аксесоарите може да се превърне в прекрасен допълващ акцент в уютния ви дом. В това сме най-добри – да предлагаме най-доброто.

Виж колекцията от пластики и статуетки на Neostyle

Времето сякаш е понесено от мощната сила..
64.99 лв
Производител: Veronese
Лъвът е символ на висшата божествена сил..
189.00 лв
Магическият левитиращ глобус: Завладей с..
79.99 лв
Представяме Ви една изключителна декорац..
99.99 лв
Запознайте се с изящната стилност и астр..
157.99 лв
Тази статуетка на танцьорка е чудесен на..
63.99 лв
Изящество във вашия дом: африканска есен..
28.99 лв
Ако търсите интересно декоративно решени..
74.99 лв
Ако търсите интересно декоративно решени..
74.99 лв
Олицетворение на любовтаИзискаността..
29.99 лв
Производител: KareHome
Статуетката "Дама – Грация и ..
99.99 лв
Производител: KareHome
Тази статуетка на танцьорка е чудесен на..
63.99 лв
Търсите ли уникален и емоционален начин ..
45.99 лв
Производител: Veronese
Омагьосваща КрасотаОткрийте чара на ..
116.00 лв
Декоративка статуетка на лице.Размер..
69.99 лв
Разглеждайки тази изумителна арт статует..
65.99 лв
Ако търсите интересно декоративно решени..
38.99 лв
Декоративната статуетка на семейство е ч..
63.99 лв
Материал: Полирезин (полимерна смола) ..
29.99 лв
Производител: Veronese
Атлас е титан от второто поколение на др..
197.00 лв
Производител: Veronese
По цял свят връчването на дипломите след..
75.00 лв
Викингите са етнически различни варварск..
57.00 лв
Показва 1 до 40 от 262 (7 страници)