Меню
Твоята количка

Сувенири - Декорация за дома

Един дом никога няма да добие завършен вид и не може да създаде усещане за уют на своите обитатели, ако домакините не обърнат специално внимание на декорацията и украсата. Тя трябва да бъде внимателно и прецизно подбрана, а също така да се използва и с мярка, така че да се получи желаната обстановка, без при това жилището да изглежда претрупано.

За да ви улесним при избора на най-различни аксесоари и украсителни елементи, ние от Neostyle.bg сме се постарали да включим сред нашите предложения най-различни предмети, които можете да включите в интериора на вашето жилище с декоративна цел.

Вложили сме максимално много усилия за да отговорим на всеки вкус, независимо колко различен и нестандартен е той, както и да направим възможно откриването на необходимата украса, без при това да трябва да търсите твърде дълго.

Какво предлагаме

Сред нашите предложения можете да откриете широк спектър от аксесоари, с които да направите своето жилище по-примамливо място за живеене. Тук ще намерите стъклени фруктиери със сребърна или друга декорация, изискани сребърни свещници, стилни рамки за картини и какво ли още не.

Сред аксесоарите, с които можете да направите жилището си по-шик има също така захарница с истинско сребърно покритие, както и сребърна поставка за лъжици с формата на лебед.

Всичко се предлага с оригинален и уникален дизайн

Едно от безспорните предимства да изберете Neostyle.bg за пазаруване е, че на практика, всичко при нас е с оригинален дизайн, като със сигурност ще ви бъде много трудно, а да не кажем и невъзможно, да намерите еквивалентни предложения в мрежата.

Всичко при нас се предлага с много голямо внимание към детайла, ето защо ще се превърне в един изискан и неповторим акцент във всеки дом. Разбира се, отново повтаряме, че с всичко трябва да се спазва мярка, защото иначе рискуваме да направим обстановката претрупана.

Защо да изберете нас

Пазаруването от Neostyle.bg е истинско удоволствие, с което можете да прекарате приятно част от своето свободно време. Не е необходимо да се подчертава, че всички ние ценим времето си и искаме да го прекарваме качествено. Ето защо ние сме напълно отдадени на това да ви заобиколим с предложения, които си струват. При нас намирате:

  • Качество;
  • Добра цена;
  • Разнообразие;
  • Идеи.
Фотоалбум за стандартни размери на снимк..
19.99 лв
Фотоалбум в кутия /кожа - релеф/. С мяс..
29.99 лв
Фотоалбум за снимки с рамер 10 х 15..
59.99 лв
Арт Картина Перо
Продадено
Картина с рамка, Материал: промазка. Р..
49.99 лв
Декоративен свещник с нестандартна форма..
75.99 лв
Картина с два пистолета
Продадено
Дървена картина с два антични пистолета...
59.99 лв
Стилна и оригинална, нашата рамка за сни..
39.99 лв
Уникален дизайн с фигура на лебед + 6 лъ..
27.99 лв
Дървена рамка за снимкаРазмер: 18 х ..
5.99 лв
Рамка за снимка Най-добър Рибар
Продадено
Производител: ARTINA
За да бъде уютен ви уютен, той се нуждае..
9.99 лв
Дървена рамка за една снимка с гравирана..
17.99 лв
Характеристики: Цвят: Кафяв 5 броя с р..
54.99 лв
Този мeтaлeн свeщник би пaснaл идeaлно н..
109.99 лв
Този мeтaлeн свeщник с лeглa зa 3 свeщи,..
58.99 лв
Този мeтaлeн свeщник с лeглa зa 3 свeщи,..
84.99 лв
Арт картина Жена
Продадено
Картина с рамка, Материал: промазка. Р..
49.99 лв
Направете подарък на себе си или на свой..
17.99 лв
Показва 1 до 40 от 49 (2 страници)