Меню
Твоята количка

Кухненски Комплекти Ножове

Кухненски  Комплекти Ножове

Проблемът с кухненските ножове е, че във всяко едно домакинство има цял куп различни прибори, но при нужда от нещо по-специфично, винаги се оказва, че някой важен елемент липсва.

За да си спестите подобни моменти и за да не се налага да харчите твърде много средства, купувайки прибори един по един, най-доброто решение е просто да заложите на цял един комплект кухненски ножове, който да включва всичко.

Стиловете на изработка са изключително различни, дори и когато се състоят от едни и също видове прибори за рязане. Причината е в това, че се цели предлаганите артикули да се превърнат в допълващ аксесоар към всяка кухня.

Важно е те да допълват дизайна, завършвайки го напълно, така че да не се налага да бъдат прибирани в някой шкаф и да могат да се съхраняват дори на открития плот.

Всички модели са изработени от висококачествени материали, които не допускат издраскване, корозия или повреда. Те са наострени и подготвени за използване, а поддръжката е повече от елементарна.

С удобна поставка за съхранение

Тъй като всички модели, които предлагаме вървят в комплект, те се предоставят заедно с елегантна поставка. Тя не е просто аксесоар към тях, а по-скоро важна част от комплекта, която ще улесни неговото ползване и съхранение.

Тя на първо място ви спестява изключително много пространство, което при свиващата се големина на съвременните жилища се търси във всеки един аспект и при всяка една покупка, която правим.

Прибрани на своята поставка, те могат да бъдат съхранени дори в някое тясно ъгълче, където иначе не бихте могли да поставите нищо друго. Достатъчни са ви само няколко квадратни сантиметра.

Освен това, поставката позволява при необходимост бързо и лесно да откриете точно този нож, който в момента ви трябва, без да се налага да ровите сред цял куп прибори в някое мрачно чекмедже.

Един комплект - решение за всичко

Не на последно място трябва да се отбележи и това, че когато се купува цял комплект ножове, тогава средната цена на артикул винаги е много по-ниска от тази, която бихте заплатили ако купувате всеки един прибор по отделно.

Още един допълнителен бонус е, че няма нужда да мислите какви точно видове ножове трябва да закупите. Причината е, че всичко, от което можете да се нуждаете по един или друг повод е включено в комплекта. Ние ви предлагаме следните видове в комплект:

  • За риба;
  • За пиле;
  • За месо;
  • За хляб;
  • За сирене и кашкавал;
  • За белене на картофи;
  • Много други.
Комплект кухненски ножове Комплект кухненски ножове
няма в наличност
Производител: Bergner
Сложете край на дългото и изморително пр..
139.99лв.
Производител: Zephyr
Запознайте се с универсалния комплект но..
39.99лв.
Производител: BACHMAYER
Обичате кулинарията, но наличния ресурс ..
29.99лв.
Комплект ножове Forest Line Berlinger Haus Комплект ножове Forest Line Berlinger Haus
Предстоящо зареждане
Комплект ножове на стойка Комплект ножове на стойка
Предстоящо зареждане
Производител: KingHoff
Запознайте се с качествените продукти на..
109.99лв.
Комплект от 5 ножа и ножица с незалепващо покритие KYOTO Комплект от 5 ножа и ножица с незалепващо покритие KYOTO
нов няма в наличност
Производител: Bergner
Стилни и практични с много предназначени..
49.99лв.
Производител: PETERHOF
Все по-трудно намирате решение при подго..
29.90лв. 19.90лв.
Кухненски ножове Berlinger Haus BH/2392 Кухненски ножове Berlinger Haus BH/2392
Предстоящо зареждане
Производител: Berlinger Haus
Подарете си невъобразимо удобство с най-..
34.99лв.
Кухненски ножове комплект Berlinger Haus BH/2391 Кухненски ножове комплект Berlinger Haus BH/2391
Предстоящо зареждане
Показани 1 от 21 | 21 (1 Страници)