Меню
Твоята количка

Подаръци за жена на 70 години

Въпросът какъв подарък е подходящ за жена на 70г. рано или късно започва да си  задава всеки, който има 70-годишна майка, баба, леля или приятелка. Дори да не става дума само за 70-ия юбилей, а за всеки друг празничен повод, трябва да сме сигурни, че подаръкът ни приятно ще изненада и зарадва жената.

Когато обмисляте различни идеи за подарък, вземете предвид на първо място характера и хобитата й. Ако един подарък се харесва на една жена, няма да допадне на друга, а  пък ако е обвързан с хобитата й, той ще стане най-желаният.

Сантименталните жени ще харесат подаръци, напомнящи за скъпи до сърцето им събития, а ако жената има чувство за хумор, подходящ оригинален сувенир ще бъде оценен.

Традиционни подаръци

Към популярните и често подарявани предмети на жена на тази възраст са продуктите от висококачествен порцелан. За 8 март, имен ден, Коледа или просто ако искате да зарадвате майка си или баба си с нещо стойностно, което ще използва в ежедневието, може да се спрете например на комплект чаша с чайник, изработен от порцелан с високо качество. Ефектните щампи с рози, с ягоди и др. ще внесат много уют и ще направят пиенето на чай още по-приятно.

Ако възрастната дама обича да прави сладки и често ги приготвя, за да гощава семейството си, ще й създадете голяма радост с подарък като порцеланово плато за сладки на две нива, кръгла форма за кекс с мраморно покритие или форма за мъфини.

За следобедите, когато пие кафе с приятелки, една кафеварка от висококачествен алуминий и с вместимост 6 чаши, ще бъде чудесна възможност да приготви бързо топлата напитка.

Има жени на тази възраст, които обичат да стоят часове в кухнята и да готвят за семейството си. Ако ви предстои да избирате подарък за такъв тип жена, комплект тенджери от стомана или с мраморно покритие ще бъде хубава изненада за нейния 70-годишен  юбилей.

Всеки друг елемент от кухненската посуда би освежил с нещо ново кухнята или трапезарията като красива поставка с формата на лебед за съхранение на лъжички за кафе, сребърна захарница, буркани за подправки на дървена стойка и много други.

Оригинални и интересни подаръци

Когато жената е вече на 70, се предполага, че има голямо семейство. На всеки свой празник тя ще бъде обградена с внимание и обич и всеки ще иска да я зарадва с нещо по-оригинално, което да й хареса веднага и да й остане като скъп спомен.

Възрастните хора обичат да разглеждат стари снимки и да събират нови. Много подходящ за това занимание ще бъде колаж от рамки за снимки или албум за снимки.

Може би дамата има колекция от статуетки – подарявани или събирани от различни пътувания през годините. Прибавете още една към колекцията, като изберете статуетка на архангел Михаил, арт пластика на танцуваща балерина или декоративна фигура на слон с място за бутилка.

С много вълнение жената на 70г., ако е ваша баба, ще приеме подарък като купа „Най-добрата баба на света”. Дори и без да има повод, това ще бъде затрогващ и специален начин да покажете колко много обичате своята баба. Със сигурност ще я зарадвате и тя ще постави купата до останалите си сантиментални подаръци, за да й напомня колко ценени са грижите й.

Ако сте забелязали увлечението на жената да организира пространството в дома си и да подобрява интериора, това може да улесни избора ви. С арт картина, декоративен висок свещник, стенен часовник и др., ще й помогнете да създаде повече уют.

Подаръците за 70-годишна жена, които ви предлага онлайн магазин Neostyle.bg, са изработени с внимание към детайла и имат уникален дизайн, който няма да остави равнодушна нито една жена. Традиционни или по-нестандартни, артистични или по-семпли, всички те са заредени с любов, която ще усети всяка жена на 70г., която ще ги получи.

Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
14.99 лв
Луксозен сервиз за кафе и чай от серията..
84.99 лв
Производител: KingHoff
Готвенето ви е омръзнало и се чудите как..
119.99 лв
Производител: KingHoff
Комплектът прибори за готвене в контейне..
79.99 лв
Истинска перла в мида, запечатанав конте..
10.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийки е и..
84.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Луксозен сервиз за кафе от серията Flowe..
84.99 лв
Наблюдавай как светът се събужда заедно ..
84.99 лв
Сет за кафе  от висококачествен бял..
84.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Производител: auto set
Ключодържател от естествена кожа. Размер..
8.99 лв
Тази красива и изключително компакт..
54.99 лв 79.99 лв
Производител: Zephyr
Характеристики: Тиган от висококачест..
39.99 лв
Фотоалбум в кутия /кожа - релеф/. С мяс..
29.99 лв
Фотоалбум за стандартни размери на снимк..
19.99 лв
Картина с рамка, Материал: промазка. Р..
49.99 лв
Производител: KareHome
Материал: полирезин(полимерна смола) ..
39.99 лв
Производител: Veronese
Феите са приказно красиви и добри свръхе..
99.00 лв
Декоративка статуетка на лице. Размер..
69.99 лв
Показва 1 до 40 от 441 (12 страници)