Меню
Твоята количка

Подаръци за жена на 70 години

Въпросът какъв подарък е подходящ за жена на 70г. рано или късно започва да си  задава всеки, който има 70-годишна майка, баба, леля или приятелка. Дори да не става дума само за 70-ия юбилей, а за всеки друг празничен повод, трябва да сме сигурни, че подаръкът ни приятно ще изненада и зарадва жената.

Когато обмисляте различни идеи за подарък, вземете предвид на първо място характера и хобитата й. Ако един подарък се харесва на една жена, няма да допадне на друга, а  пък ако е обвързан с хобитата й, той ще стане най-желаният.

Сантименталните жени ще харесат подаръци, напомнящи за скъпи до сърцето им събития, а ако жената има чувство за хумор, подходящ оригинален сувенир ще бъде оценен.

Традиционни подаръци

Към популярните и често подарявани предмети на жена на тази възраст са продуктите от висококачествен порцелан. За 8 март, имен ден, Коледа или просто ако искате да зарадвате майка си или баба си с нещо стойностно, което ще използва в ежедневието, може да се спрете например на комплект чаша с чайник, изработен от порцелан с високо качество. Ефектните щампи с рози, с ягоди и др. ще внесат много уют и ще направят пиенето на чай още по-приятно.

Ако възрастната дама обича да прави сладки и често ги приготвя, за да гощава семейството си, ще й създадете голяма радост с подарък като порцеланово плато за сладки на две нива, кръгла форма за кекс с мраморно покритие или форма за мъфини.

За следобедите, когато пие кафе с приятелки, една кафеварка от висококачествен алуминий и с вместимост 6 чаши, ще бъде чудесна възможност да приготви бързо топлата напитка.

Има жени на тази възраст, които обичат да стоят часове в кухнята и да готвят за семейството си. Ако ви предстои да избирате подарък за такъв тип жена, комплект тенджери от стомана или с мраморно покритие ще бъде хубава изненада за нейния 70-годишен  юбилей.

Всеки друг елемент от кухненската посуда би освежил с нещо ново кухнята или трапезарията като красива поставка с формата на лебед за съхранение на лъжички за кафе, сребърна захарница, буркани за подправки на дървена стойка и много други.

Оригинални и интересни подаръци

Когато жената е вече на 70, се предполага, че има голямо семейство. На всеки свой празник тя ще бъде обградена с внимание и обич и всеки ще иска да я зарадва с нещо по-оригинално, което да й хареса веднага и да й остане като скъп спомен.

Възрастните хора обичат да разглеждат стари снимки и да събират нови. Много подходящ за това занимание ще бъде колаж от рамки за снимки или албум за снимки.

Може би дамата има колекция от статуетки – подарявани или събирани от различни пътувания през годините. Прибавете още една към колекцията, като изберете статуетка на архангел Михаил, арт пластика на танцуваща балерина или декоративна фигура на слон с място за бутилка.

С много вълнение жената на 70г., ако е ваша баба, ще приеме подарък като купа „Най-добрата баба на света”. Дори и без да има повод, това ще бъде затрогващ и специален начин да покажете колко много обичате своята баба. Със сигурност ще я зарадвате и тя ще постави купата до останалите си сантиментални подаръци, за да й напомня колко ценени са грижите й.

Ако сте забелязали увлечението на жената да организира пространството в дома си и да подобрява интериора, това може да улесни избора ви. С арт картина, декоративен висок свещник, стенен часовник и др., ще й помогнете да създаде повече уют.

Подаръците за 70-годишна жена, които ви предлага онлайн магазин Neostyle.bg, са изработени с внимание към детайла и имат уникален дизайн, който няма да остави равнодушна нито една жена. Традиционни или по-нестандартни, артистични или по-семпли, всички те са заредени с любов, която ще усети всяка жена на 70г., която ще ги получи.

Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
14.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Производител: KingHoff
Готвенето ви е омръзнало и се чудите как..
119.99 лв
Производител: KingHoff
Комплектът прибори за готвене в контейне..
79.99 лв
Направете уникално и красиво впечатление..
29.99 лв
Покажете любовта и признателността си къ..
29.99 лв
Истинска перла в мида, запечатанав конте..
11.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Тази вечна роза в стъкленица е идеалният..
29.99 лв
Наблюдавай как светът се събужда заедно ..
84.99 лв
Луксозен сервиз за кафе от серията Flowe..
84.99 лв
Сет за кафе  от висококачествен бял..
84.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Сервиз за хранене 24 части Green Rhombus
Продадено
Интересна, модерна визия и дръзко изпълн..
129.99 лв
Комплект за кафе/чай от 2 чаши с 2 чиний..
49.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Тази уникална и красива вечна роза в стъ..
29.99 лв
Tea for one Парфюм
Продадено
Вместимост на чайника- 500мл.Вместим..
33.99 лв
Производител: Zephyr
Характеристики:Тиган от висококачест..
39.99 лв
Фотоалбум в кутия /кожа - релеф/. С мяс..
29.99 лв
Фотоалбум за стандартни размери на снимк..
19.99 лв
Производител: KareHome
Материал: полирезин(полимерна смола)..
39.99 лв
Производител: Veronese
Феите са приказно красиви и добри свръхе..
99.00 лв
Декоративка статуетка на лице.Размер..
69.99 лв
Показва 1 до 40 от 484 (13 страници)