Меню
Твоята количка

Подаръци за жена на 40 години

Да изберете подарък за 40-годишна жена, няма да е лесно, защото на тази възраст една жена сигурно има всичко, което иска. Повечето жени на 40 са натрупали професионален опит, имат изградени принципи и са успели да създадат семейство. Грижите им са повече, но може би поради голямата си натовареност през деня ще харесат подарък, който им носи уют и показва колко са ценени усилията им било в професионален, било в личен план.

Подаръкът ви, разбира се, трябва да е съобразен с интересите и предпочитанията й, но понякога нещо твърде нестандартно и по-различно може да се хареса повече. При всички случаи се постарайте да бъде не само впечатляващ, но и донякъде полезен.

Подаръци за 40-годишния юбилей на жена

Понеже не всички хора празнуват 40-ия си рожден ден поради суеверни съображения, може би и жената, на която бихте искали да подарите нещо на този така важен юбилей, също няма да празнува. Но това не пречи да изберете запомнящ се подарък за вашата съпруга, любима жена, сестра, дъщеря или приятелка.

Ако жената все пак се въздържа от шумно празнуване на тази така достойна възраст, изберете й по-скромен и символичен подарък, за да я поздравите. Един комплект от дървена кутия с бутилка вино и весел надпис е чудесен начин да я поздравите, а тя да изпие чаша вино за 40-годишнината си.

Сет за подправки също е страхотен начин да й покажете своето внимание. Повечето жени на тази възраст се справят чудесно в кухнята, а сетът ще организира удобно пространството.

Посребрена рамка за снимки с ваша обща снимка също е добра идея и имате възможност да покажете колко много цените дамата и времето, прекарано с нея. Ако решите, вместо една рамка, може да изберете рамка с колаж за повече снимки, а жената ще съхрани на нея любими моменти със скъпи хора.

Като ваш символичен подарък може да бъде просто красива чаша за кафе, ветроустойчива запалка или декоративен свещник.

Ако жената е с модерно мислене и не я спират народни вярвания, тя може да реши да отбележи с шумен купон юбилея си. Тогава трябва да изберете по-голям подарък.

Навършвайки 40г., жената си е събрала достатъчно бижута. Подарете й стилна кутия за бижута, за да има къде да ги организира.

Комплект чинии за торта, плато на столче с капак, луксозен сервиз за хранене или комплект от кафе със стъклени чаши върху бамбукови чинийки на бамбуков поднос – все уникални и практични подаръци, създаващи домашен уют.

Полезни и красиви подаръци за всеки повод

Освен отбелязването на 40-годишния юбилей на жената, в живота й има още поводи, които изискват да я изненадате с подарък. Няма как да пропуснете имения й ден, 8 март или Коледа, както и различни други събития от по-личен характер.

Ако жената е ваша съпруга или любима, изненадайте я на 8 март с поставка за бижута рокля, декоративно огледало с чекмедже или комплект от 2 чаши за кафе от порцелан с ефектна щампа със сърце.

За имен ден на 40-годишна жена подаръкът може да бъде по-семпъл – ключодържател, запалка или албум за снимки, но ако носи името на светец, икона с негово изображение е много добър избор.

За дъщеря, сестра, приятелка или колежка на тази възраст, изборът ви на подарък е добре да бъде свързан с интересите и любимите й занимания. Но всяка жена с удоволствие би приела и запазила като спомен арт картина или арт пластика, комплект лебед с вилички SILVER HEART или подаръчен комплект от 2 порцеланови чаши “Емитикон” за весело настроение.

Като подходящи за бизнес дама обикновено се приемат такива подаръци като комплект ролер и химикалка, луксозна писалка с естествено перо или визитник. Но не по-малко стилни и изискани са статуетките на сова – поставка за бутилка, на Фортуна или на фигура на лица, които са невероятна декорация за дома и офиса.

Намирането на най-подходящия подарък както за всички, така и за 40-годишните жени, изискват време и подготовка. И тъй като става въпрос за жена, жените винаги искат да имат неща, които да пазят, да използват и да им навяват спомени. А понеже 40г. – това е средата на живота, всеки подарък оттук нататък ще създава спомени за тях.

Neostyle.bg ще се погрижи да откриете най-уникалния предмет, който да бъде едновременно красив, модерен и полезен за притежателката си.  Може да радва очите й, като изящна статуетка, а  може от него да отпива сутрин кафето си, като порцеланова чаша. Важното е да носи радост и приятно чувство, защото подаръците са за това – дар в знак на обич и внимание.

Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
14.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Производител: KingHoff
Готвенето ви е омръзнало и се чудите как..
119.99 лв
Производител: KingHoff
Комплектът прибори за готвене в контейне..
79.99 лв
Производител: Zephyr
Стилен и луксозен комплектът прибори за ..
239.99 лв
Търсите елегантен и стилен подарък за же..
64.99 лв 96.99 лв
Наблюдавай как светът се събужда заедно ..
84.99 лв
Сет за кафе  от висококачествен бял..
84.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийки е и..
84.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Сервиз за хранене на електронен магазин ..
149.99 лв
Ако обзавеждате кухнята и трапезарията с..
89.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Производител: F. Bartholdi
Стилен бележник-органайзер, формат A5 съ..
22.99 лв
Производител: F. Bartholdi
Стилен бележник-органайзер, формат A5 съ..
22.99 лв
Производител: F. Bartholdi
Стилен бележник-органайзер, формат A5 съ..
22.99 лв
Фотоалбум в кутия /кожа - релеф/. С мяс..
29.99 лв
Фотоалбум за стандартни размери на снимк..
19.99 лв
Картина с рамка, Материал: промазка. Р..
49.99 лв
Производител: KareHome
Материал: полирезин(полимерна смола)..
39.99 лв
Производител: Veronese
Феите са приказно красиви и добри свръхе..
99.00 лв
Показва 1 до 40 от 472 (12 страници)