Меню
Твоята количка

Подаръци за жена на 40 години

Да изберете подарък за 40-годишна жена, няма да е лесно, защото на тази възраст една жена сигурно има всичко, което иска. Повечето жени на 40 са натрупали професионален опит, имат изградени принципи и са успели да създадат семейство. Грижите им са повече, но може би поради голямата си натовареност през деня ще харесат подарък, който им носи уют и показва колко са ценени усилията им било в професионален, било в личен план.

Подаръкът ви, разбира се, трябва да е съобразен с интересите и предпочитанията й, но понякога нещо твърде нестандартно и по-различно може да се хареса повече. При всички случаи се постарайте да бъде не само впечатляващ, но и донякъде полезен.

Подаръци за 40-годишния юбилей на жена

Понеже не всички хора празнуват 40-ия си рожден ден поради суеверни съображения, може би и жената, на която бихте искали да подарите нещо на този така важен юбилей, също няма да празнува. Но това не пречи да изберете запомнящ се подарък за вашата съпруга, любима жена, сестра, дъщеря или приятелка.

Ако жената все пак се въздържа от шумно празнуване на тази така достойна възраст, изберете й по-скромен и символичен подарък, за да я поздравите. Един комплект от дървена кутия с бутилка вино и весел надпис е чудесен начин да я поздравите, а тя да изпие чаша вино за 40-годишнината си.

Сет за подправки също е страхотен начин да й покажете своето внимание. Повечето жени на тази възраст се справят чудесно в кухнята, а сетът ще организира удобно пространството.

Посребрена рамка за снимки с ваша обща снимка също е добра идея и имате възможност да покажете колко много цените дамата и времето, прекарано с нея. Ако решите, вместо една рамка, може да изберете рамка с колаж за повече снимки, а жената ще съхрани на нея любими моменти със скъпи хора.

Като ваш символичен подарък може да бъде просто красива чаша за кафе, ветроустойчива запалка или декоративен свещник.

Ако жената е с модерно мислене и не я спират народни вярвания, тя може да реши да отбележи с шумен купон юбилея си. Тогава трябва да изберете по-голям подарък.

Навършвайки 40г., жената си е събрала достатъчно бижута. Подарете й стилна кутия за бижута, за да има къде да ги организира.

Комплект чинии за торта, плато на столче с капак, луксозен сервиз за хранене или комплект от кафе със стъклени чаши върху бамбукови чинийки на бамбуков поднос – все уникални и практични подаръци, създаващи домашен уют.

Полезни и красиви подаръци за всеки повод

Освен отбелязването на 40-годишния юбилей на жената, в живота й има още поводи, които изискват да я изненадате с подарък. Няма как да пропуснете имения й ден, 8 март или Коледа, както и различни други събития от по-личен характер.

Ако жената е ваша съпруга или любима, изненадайте я на 8 март с поставка за бижута рокля, декоративно огледало с чекмедже или комплект от 2 чаши за кафе от порцелан с ефектна щампа със сърце.

За имен ден на 40-годишна жена подаръкът може да бъде по-семпъл – ключодържател, запалка или албум за снимки, но ако носи името на светец, икона с негово изображение е много добър избор.

За дъщеря, сестра, приятелка или колежка на тази възраст, изборът ви на подарък е добре да бъде свързан с интересите и любимите й занимания. Но всяка жена с удоволствие би приела и запазила като спомен арт картина или арт пластика, комплект лебед с вилички SILVER HEART или подаръчен комплект от 2 порцеланови чаши “Емитикон” за весело настроение.

Като подходящи за бизнес дама обикновено се приемат такива подаръци като комплект ролер и химикалка, луксозна писалка с естествено перо или визитник. Но не по-малко стилни и изискани са статуетките на сова – поставка за бутилка, на Фортуна или на фигура на лица, които са невероятна декорация за дома и офиса.

Намирането на най-подходящия подарък както за всички, така и за 40-годишните жени, изискват време и подготовка. И тъй като става въпрос за жена, жените винаги искат да имат неща, които да пазят, да използват и да им навяват спомени. А понеже 40г. – това е средата на живота, всеки подарък оттук нататък ще създава спомени за тях.

Neostyle.bg ще се погрижи да откриете най-уникалния предмет, който да бъде едновременно красив, модерен и полезен за притежателката си.  Може да радва очите й, като изящна статуетка, а  може от него да отпива сутрин кафето си, като порцеланова чаша. Важното е да носи радост и приятно чувство, защото подаръците са за това – дар в знак на обич и внимание.

Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Производител: Lancaster
Сутрешен ритуал със стилЗнаете ..
39.00 лв
Открийте чудото на изтънчеността и красо..
29.99 лв
Производител: Lancaster
Подаръчен Комплект за Кафе от серия..
44.99 лв
Производител: KingHoff
Комплектът прибори за готвене в контейне..
79.99 лв
Производител: Zephyr
Стилен и луксозен комплектът прибори за ..
269.99 лв
Търсите елегантен и стилен подарък за же..
59.99 лв
Истинска перла в мида, запечатанав конте..
11.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Сет за кафе  от висококачествен бял..
84.99 лв
Мечтаете ли да се събудите с чаша аромат..
84.99 лв
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Сервиз за хранене на електронен магазин ..
159.99 лв
Интересна, модерна визия и дръзко изпълн..
199.99 лв
Комплект за кафе/чай от 2 чаши с 2 чиний..
49.99 лв
Производител: Lancaster
Представяме ви Комплект чаши за чай от с..
52.99 лв
Сервиз за чай/кафе Love Сервиз за чай/кафе Love
Продадено
Ако сте от хората, които не могат без св..
49.99 лв
Тази уникална и красива вечна роза в стъ..
29.99 лв
Производител: Lancaster
Подаръчен Комплект за Кафе Lancaster от ..
56.00 лв
Тази красива и изключително компакт..
24.99 лв
Окрилете вашите ценни моменти и пренесет..
16.99 лв
Тази статуетка на танцьорка е чудесен на..
63.99 лв
Изящество във вашия дом: африканска есен..
28.99 лв
Показва 1 до 40 от 681 (18 страници)