Меню
Твоята количка

Идеи за подаръци

Традицията да се подаряват различни предмети трябва да се търси назад във вековете, когато е имала най-вече социална стойност. Даването на подарък и днес се счита за знак на уважение, внимание и емоционална привързаност. Подаръци избираме за значими поводи в живота на хора, които са важни за нас, а много често и без повод.

На подаръците се радват не само децата. Хората на всяка възраст обичат да получават подаръци на своите лични празници и по други поводи. Добре избраният подарък е част от празника и никой рожден ден или 8 март, Коледа, юбилей или друг повод няма да бъде толкова вълнуващ без подарък, а дори празнуващият може да бъде силно огорчен и натъжен.

Днес не е толкова трудно да изберем подарък за наш любим човек, за приятел, колега, учител или шеф, стига да се съобразим с критерии като степен на близост, възраст, пол или хоби.

Интересни и оригинални подаръци

Интересният и по възможност по-оригинален подарък е желан от всеки, защото остава  като скъп спомен. Ако трябва да избирате по-различни от традиционно подаряваните неща, може да съчетаете практичната функция със стилния дизайн. Това може да бъде оригинална, албум за снимки, красив аксесоар за кухня и др., стига да носят вашето лично послание.

Забавни подаръци

Ако подарите забавен предмет на някого, ще предизвикате още повече усмивки и радост. Това може да бъде не само чаша с шеговит надпис или интересна визия например с формата на череп, но и еротичен комплект белезници, алкохолна рулетка, статуетка на учител и др. Важното е да допринесете за доброто настроение на специалния ден на вашия близък приятел или роднина.

Романтични подаръци

Смята се, че романтичните подаръци са предпочитани от жените. Но и на вашия любим мъж ще му бъде приятно да пие кафето си от чаша с надпис LOVE, която сте му подарили вие, или да постави в офиса си фигура на влюбена двойка мъж и жена. Жените, особено младите момичета, ще се зарадват на фигурка с коледни мечета или влюбени птички на люлка, на чаша с червено сърце или дървен вечен календар също със сърце и надпис LOVE.

Вариантите са много и с всеки един може да изразите достатъчно ясно силната си привързаност и обич.

Бизнес подаръци

Много често в ежедневието трябва да избираме подарък за колега, бизнес партньор, шеф или близък, занимаващ се със сериозен бизнес. За случаи, когато имате нужда от подарък за юбилей, Коледа или рожден ден, отбелязвани с парти в офиса, за шефа ви е подходящ бизнес подарък. Освен класическите подаръци като бизнес аксесоари, подаръчни сетове, аксесоари за вино или статуетка с подходяща насоченост, може да изберете и интересни предмети за офиса като антично оръжие, икона с послание и др. Същите варианти може да приложите и към други ваши познати или роднини, които харесват подобни подаръци и биха им били полезни в ежедневието.

Разглеждайте голямото разнообразие от сувенири в Neostyle и ще откриете най-подходящият за подарък. С изключителното си качество, модерен дизайн и добри цени предложенията са привлекателна възможност за идеален подарък, който със сигурност ще бъде забелязан и оценен.

Изборът на подходящ подарък за мъжката п..
29.99 лв
Изборът на подходящ подарък за мъжката п..
29.99 лв
Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Подарете магия с Розата в Стъкленица! ..
29.99 лв
Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Поглезете се с елегантност - Гарафа за в..
54.99 лв
Производител: Lancaster
Сутрешен ритуал със стилЗнаете ..
39.00 лв
Планината на вкуса: Гарафата Mountain ..
64.99 лв
Времето сякаш е понесено от мощната сила..
64.99 лв
Открийте чудото на изтънчеността и красо..
29.99 лв
Производител: Lancaster
Подаръчен Комплект за Кафе от серия..
44.99 лв
Търсите елегантен и стилен подарък за же..
59.99 лв
Черната кутия за бижута Amore - твоят та..
34.99 лв
Представете си разхвърляна тоалетка, отр..
39.99 лв
Кутия за бижута Rossi: Не просто кутия, ..
39.99 лв
Магическият левитиращ глобус: Завладей с..
79.99 лв
Истинска перла в мида, запечатанав конте..
11.99 лв
Тази вечна роза в стъкленица е идеалният..
29.99 лв
Сет за кафе  от висококачествен бял..
84.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Мечтаете ли да се събудите с чаша аромат..
84.99 лв
Комплект за кафе/чай от 2 чаши с 2 чиний..
49.99 лв
Производител: Lancaster
Представяме ви Комплект чаши за чай от с..
52.99 лв
Показва 1 до 40 от 1100 (28 страници)