Меню
Твоята количка

За нас

В Neostyle.bg ценим високото качество, доброто обслужване и обратната връзка. Стремим се да откликваме на Вашите нужди с индивидуален подход и внимание към всеки детайл. Ето защо вече повече от 15 години помагаме най-актуалните тенденции и продукти да достигат до Вас. Ние предлагаме разнообразна и широка гама от сувенири, съдове, прибори, пособия и декорация за дома. С помощта на сайта ни за директна он-лайн търговия на дребно, ще можете бързо и лесно да се сдобиете с разнообразни и красиви изделия от порцелан, керамика, стъкло, полирезин, сувенири и сезонна украса.  

Ние от Neostyle.bg вярваме, че всяка домакиня заслужава да разкрие своята индивидуалност, превръщайки жилището в дом. Ето защо асортиментът ни включва над 2000 продукта за готвене и сервиране. Окрийте своя уникален почерк и очаровайте семейството и гостите си с вкусна храна и уютна атмосера на трапезата! С помощта на марките Berlinger Haus, Korkmaz, Zephyr, Hascefher ние ще Ви помогнем да откриете най-удобните за Вас и Вашия стил на готвене – тенджери, тигани, тави, форми за печене с керамично или незалепващо покритие. Продуктите от всяка серия са с доказано качество, устойчиви на всекидневна употреба. С тяхна помощ ще разгърнете пълния си потенциал в кухнята, превръщайки готвенето в удоволствие и любимо занимание. Те са разнообразни по вид, цвят, форма, размери и функционалност. Изберете най-практичното решение за своя дом!

Изненадайте гостите си с широка гама от дизайнерски чаши, кани, гарафи, купи, плата и вази. Вижте любимия си материал – кристал, кристалин, стъкло, аркопал. Водещите производители в Европа като Bohemia, Rona, Freitas & Dores, ARTINA ще събудят артиста във всеки от Вас с интересни дизайни, форми и цветове. Французите от LUMINARC ще пренесат вдъхновението от най-новото от червения килим директно на празничната трапеза. Ежедневието ще бъде по-интересно, цветно и слънчево.

В Neostyle.bg знаем, че е важно да предлагаме доказано високо качество на приемливи цени. Компетентното обслужване е наш основен приоритет. Ние работим коректно, с отношение и индивидуалност към всеки клиент. Всяка направена поръчка е взаимоотношение, което се гради на оснвата на почтеност и доверие. Затова за нас е важно да отговорим по възможно най-добрия начин на високите Ви изисквания. Ние сме безкомпромисни по отношение на голямото разнообразие и качеството на предлаганите от нас продукти.

Почтеност

Ние от Neostyle.bg вярваме в добрите взаимоотношения. Почтеността и лоялността към клиентите ни са ценности заложени в политиката ни на работа, защото знаем, че прозрачността и сигурността са основата на дълготрайното партньорство. Повече от 13 години градим име, с което се гордеем. Нашата откритост, прозрачност и ясни правила за работа, са ни помогнали не просто да оцелеем на пазара, а да бъдем един от лидерите в онлайн търговията с подаръци, сувенири и стоки за дома.

Доверие

В Neostyle.bg работят екип от специалисти, които могат да Ви помогнат във всеки момент на нужда. Вижте препоръките ни за пазаруване от блога на сайта или се свържете с нас. Ние ще Ви консултираме, ще Ви окажем съдействие при избора на подарък, използването, поръчването на продукти през онлайн платформата, ще Ви отговорим на всяко запитване, защото знаем, че доверието не е даденост. То се гради с постоянство, отговорност и съзнание. Доверието е резултатът от добрата екипна работа и е показател за високата оценка на всеки клиент. Затова подхождаме с внимание към всеки детайл както при качването и описанието на един артикул, така и при всяка направена поръчка.

Обратна връзка

Вашето мнение има значение. Обратната връзка е един от най-ценните ни ресурси. Благодарение на нея ние подобряваме работата си, повишаваме качеството на предлаганите от нас продукти, увеличаваме асортимента, съобразявайки се с Вашите потребности и желания. Обратната връзка е ценен помощник в оптимизацията на сайта така, че пазаруването да бъде още по-лесно, по-удобно, по-приятно и забавно. В Neostyle.bg съзнаваме ясно, че докато избирате подарък за любимите си хора, Вие влагате енергия и страст. Ето защо работим за създаването на една приятна и позитивна атмосфера не само при поднасянето, но още при генерирането на идеята и избора на самия подарък. Всеки отзив е от значение.

Защо сме по-добри от всички останали?

За да бъдеш един от най-добрите, без значение от областта, трябва да се развиваш, да учиш и да се обогатяваш постоянно. Ние в Neostyle.bg знаем това. Ето защо винаги търсим как да подобрим работата си. Ние се стремим да разнообразим и обогатим продуктовата гама, следвайки най-актуалните тенденции. Инвестираме в екипа си, за да сме сигурни, че всяка поръчка ще бъде приета, обработена и доставена от нашите специалисти. Ние не се страхуваме да признаем, че винаги можем да подобрим работата си още. Ние приемаме новите предизвикателства смело и уверено. За нас е важна не само ниската цена, но и нейното отношение към качеството на предлагания продукт. Ето защо балансираме внимателно така, че да покрием изискванията на своите клиенти.

Доставка

За един онлайн бизнес, доставката е първият момент, в който клиентът се среща със своята поръчка на живо. Знаем колко е важно доброто първо впечатление. По тази причина работим само и единствено с утвърдени куриерски фирми, доказали своите лоялност, компетенции и професионализъм. За нас е от първостепенна важност всеки продукт да пристигне до дома Ви цял, здрав, в съответното време и час.

Социални мрежи

За да постигнем по-добра връзка със своите клиенти, в Neostyle.bg поддържаме близък контакт в социалните мрежи. Там имаме възможност да проследим всичко, което Ви вълнува. Благодарение на това, ние събираме, обработваме и анализираме индивидуалните предпочитания, модни нагласи и тенденции. Това ни помага да бъдем актуални, интересни и винаги да Ви запознаваме с най-интересните предложения от световните лидери. Социалните мрежи предлагат възможността за по-бързо и лесно общуване между онлайн платформата на Neostyle.bg и всеки един клиент. Ето защо актуализираме страниците си, обогатяваме постоянно информацията и Ви информираме за всичко ново и интересно на един клик разстояние.