Меню
Твоята количка

Голям избор на кани и гарафи

По стар навик, повечето от нас най-често съхраняват различните сокове, сосове и течни подправки в кухнята в шишета, каквито имат под ръка. Примери могат да се дадат много - нектар от сливи в бутилка от бира (кой не е виждал това), соев сос в шише от оцет, прясно изцеден доматен сос в шише от вино и още много други.

Модерна кана или гарафа за по-стилна кухня

Докато няма никаква пречка да продължим по старо му и да държим кухненските сосове, сокове и подправки в каквото ни попадне под ръка, това неизменно прави кухнята не чак толкова естетична, колкото би ни се искало.

Това помещение никога няма да изглежда като по филмите ако тъпчем долапите със стари пластмасови кутии и не добре изглеждащи стари бутилки. Проблемът е в това, че много често не ни се харчат допълнително пари, а и рядко намираме това, което ни трябва. 

Подобно е положението и когато поканим гости у дома. Искаме да поднесем уиски или вино по елегантен начин, но накрая просто поставяме бутилката на масата, като всички виждат какво сервираме и могат да си направят точна сметка колко ни е струвало.

Покупка сега, решение на проблема за постоянно

Покупката на елегантна кана или гарафа може да ни струва известна сума първоначално, но това е перманентно решение на всички изброени по-рано проблеми, за които можем да се сетим.

Зехтинът ще стои в специално предназначен за него съд, уискито ще се поднася в елегантна кана, а виното ще се сервира на масата както преди векове - в изискана кана с метален или сребърен обков.

Идеален избор за дома, но и за подарък

Покупката на елегантна кана или гарафа е подходящ избор не само за дома, но и когато искате да направите подарък с вкус на свои близки. Подобна покупка винаги ще намери приложение и ще сте сигурни, че подаръкът, който сте направили няма да събира прах на някой рафт.

Предвид огромното разнообразие на Neostyle.bg, обаче, трябва внимателно да познавате вкуса на хората, за които го купувате или ако е за вас - да го съобразите с дизайна на своя дом.

 

Поглезете се с елегантност - Гарафа за в..
54.99 лв
Планината на вкуса: Гарафата Mountain ..
64.99 лв
Луксозен Декантер с 2 чаши за вино ..
129.99 лв
Производител: Freitas & Dores
Елегантна бутилка за алкохолни напитки, ..
59.00 лв
Луксозният Декантер е уникален подарък з..
57.99 лв
Луксозният Декантер е уникален пода..
57.99 лв
Луксозен Декантер с огледално дъно ..
57.99 лв
Производител: Freitas & Dores
Луксозен Декантер за Вино Freitas & ..
88.99 лв
Бутилка венец грозде
Продадено
Производител: Freitas & Dores
Neostyle.bg представя луксозна бутилка з..
116.00 лв
Гарафа за уиски Quadro Bohemia
Продадено
Производител: Bohemia
Прeдстaвямe ви eдин зaбeлeжитeлeн дeкaнт..
74.99 лв
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)