Меню
Твоята количка

Подаръци

Да направим подарък на някого е също толкова приятно, колкото и да получим. Виждайки радостта и усмивката на получателя на подаръка, всеки от нас ще се почувства щастлив, че е допринесъл за доброто настроение на свой любим човек, близък приятел или шеф.

Въпреки че поднасянето на подарък е приятно, той не трябва да е нещо, с което просто да отбием номера. Нужно е да обмислим предварително много добре какъв да бъде съобразно конкретния човек В повечето случаи стойността му не е от голямо значение, защото може да е много скъп и все пак да не направи никакво впечатление.

За да сте сигурни, че подаръкът ви ще се хареса, ще бъде използван и ще доставя радост дори и само с декоративната си функция, е добре да го съобразите с професията или хобито на човека, за когото е предназначен.

Друго, което може да ви ръководи при избора, е вложеното послание, взаимоотношенията с получателя, а много често и характера му, тъй като например не всички хора обичат забавни подаръци.

Сред стотиците възможности, които имате за избор на подарък в Neostyle, като по-лесен ориентир може да ви послужат предложенията:

За хоби и професия

Обикновено първото, с което всеки от нас се съобразява при избора на подарък, особено за мъж, е хобито или професията. Макар че индивидуалните интереси могат да бъдат много специфични, има много варианти за подходящ подарък на ловец, адвокат, готвач, учител и др., както и универсални, които всеки би приел с удоволствие като например запалка, ключодържател, оригинална чаша и др.

За имен ден

Особено интересни могат да бъдат подаръците за имен ден, на който според българските традиции се отдава голямо значение. За Гергьовден, Димитровден, Никулден, Цветници и др. дни, на които ваш роднина или близък празнува, трябва да покажете вашето внимание с предмет, който може да е семпъл, но натоварен със символен смисъл. Освен икона, подходящи са поставка с бутилка вино, статуетка и др.

За Коледа

Празник като Коледа е немислим без размяна на подаръци и обикновено те са свързани с нещо, създаващо уют в дома. Може да е коледна чаша или подходящ сувенир, фруктиера, комплект за торта, красиви коледни свещи и др., с които може да изразите топлите си пожелания за празника.

За офиса

Когато ви се налага да избирате подарък за колега от офиса, за бизнес партньор или шеф, понякога е много трудно да прецените най-подходящия вариант. Удачно решение са бизнес комплектите с различни аксесоари, статуетка с бизнес насоченост, глобус, комплект за бюро и др. Те са елегантни и универсални за случаи, когато не познавате добре вкусовете на човека.

Ако искате да сте сигурни, че избраният от вас подарък ще бъде запомнящ се, Neostyle ви предлага не само богата гама от качествени и стилни продукти, но и идеи, съобразени с различни предпочитания. Допълнете вашите представи за подходящ подарък с идеите на Neostyle за интересни, нестандартни, забавни или романтични подаръци, за да изборът ви максимално успешен.

Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Консумирането на бира никога няма да е с..
64.99 лв
Производител: Lancaster
Сутрешен ритуал със стилЗнаете ..
39.00 лв
Времето сякаш е понесено от мощната сила..
64.99 лв
Този часовник на слонове определено ще в..
29.99 лв
Златна роза Златна роза
Продадено
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
14.99 лв
Открийте чудото на изтънчеността и красо..
29.99 лв
Поднесете сутрешното кафе с любов и усми..
16.90 лв
Производител: Lancaster
Подаръчен Комплект за Кафе от серия..
44.99 лв
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Цветни Порцеланови Чаши от серията &bdqu..
49.99 лв
Търсите елегантен и стилен подарък за же..
59.99 лв
Оригинална писалка с естествено перо Оригинална писалка с естествено перо
Продадено
Открийте очарованието на писането с ориг..
29.99 лв
Истинска перла в мида, запечатанав конте..
11.99 лв
Тази вечна роза в стъкленица е идеалният..
29.99 лв
Сет за кафе  от висококачествен бял..
84.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Мечтаете ли да се събудите с чаша аромат..
84.99 лв
Комплект за кафе/чай от 2 чаши с 2 чиний..
49.99 лв
Производител: Lancaster
Представяме ви Комплект чаши за чай от с..
52.99 лв
Ако сте от хората, които не могат без св..
49.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Тази уникална и красива вечна роза в стъ..
29.99 лв
Стъклено буре с чаши
Продадено
Ето го и новото ни неустоимо предложение..
79.99 лв
Производител: Lancaster
Комплект за чай раета е израбо..
39.00 лв
Показва 1 до 40 от 1269 (32 страници)