Меню
Твоята количка

Подаръци за жена на 30 години

Жената на 30 вече е зряла, следва пътя си и сбъдва мечтите си. Взела е живота си в ръце и е самостоятелна. Гради кариера, а много 30-годишни жени вече са семейни.

За да изберете интересен подарък за жена на 30г., трябва да се съобразите с индивидуалния й вкус за тематика, големина, стил, цвят, а не в редки случаи и със стандарта й на живот.

Но преди всичко подаръкът ви трябва да накара жената да се почувства специална. За млада жена на 30г. това означава да й покажете колко е обичана и ценена, за да се усети като забелязвана, зряла и независима.

Подаръци, свързани с професията и достиженията

Жените на 30 са в началото на професионалния си път и са амбицирани да постигнат целите си. Повече от всичко се нуждаят от подтик, от някой, който да им вярва и да им пожелава успех по всякакъв начин.

Ако младата жена е на някаква ръководна позиция, подходящи подаръци са органайзер с твърди корици и спирала в кутия, визитник, дамски комплект химикалка и запалка, комплект ролер и химикалка или дървен вечен календар, който ще бъде стилен аксесоар на бюрото й.

За отдадени на професията си дами е подходящ и подарък като бележник „Гениален учител”, луксозна писалка с естествено перо, чаша с шеговит надпис „Чашата на успешната жена”, статуетка „Учителка” или „Фортуна”, декоративна арка „Слончета” за късмет и щастие и др.

И макар че всички тези подаръци са израз на вашите пожелания за успех и просперитет,  помислете  и за други варианти, които да бъдат по-ярък символ на вашата обич и привързаност към особено близки жени.

Подаръци с ярко послание

Има такива подаръци за жени, от които веднага се разбира каква мисъл и чувство са вложени към получателката За рожден ден, за 8 март и по всякакъв друг повод нежна роза, изработена от фино златно фолио, ще бъде прекрасен символ на вашите топли чувства към любимата жена.

Символите на любовта присъстват и в дизайна на подаръци като кутия за бижута в нежно розово, комплект за кафе „Целувката”, статуетка „Влюбени” или чаша с червено сърце и надпис Love. С недвусмислено послание са и 4-те кубчета със свещници, образуващи надписа LOVE, които могат да се превърнат в отличаващ се акцент в интериора.

И понеже жената на 30 е по-вероятно вече да има свой дом, може да изберете по различни поводи подаръци, които биха й помогнали в оформлението на интериора.

Подаръци за декорация

Ако имате някаква представа за предпочитанията на жената относно предмети за декорация, може по-лесно да направите избора си. Но има такива, които ще допаднат на 30-годишните жени заради тяхната оригиналност и модерно излъчване.

Насочете се например към кутия за ключове във винтидж стил или с рамка за снимки, която е модерно решение за всеки дом.

Арт картина „Жена с пеперуда” е чудесен избор за почитателките на арт изкуството. В същия арт стил са и статуетките, като особено подходящи за всеки интериор са тези на лице, а от декоративните – на балерина, на слон, на сътворението и др.

Колаж за снимки, декоративен глобус или поставка за бутилка „Горска нимфа” също могат да послужат като ефектна декорация и са оригинален подарък.

Подаръци за домашен уют

Въпреки че предметите за декорация ще създават известен уют, има такива, които младата жена би приела с особена радост, защото ще има възможност да допълни с нещо ново и стилно например посудата си.

На първо място помислете за красив модерен сервиз за кафе или чай от фин порцелан с нежни цветове. В ежедневието всяка домакиня, особено ако вече е семейна, има нужда и от изискан сервиз за хранене. Добра идея е и плато за сервиране, поднос на 2 нива, сет за подправки лукс или сребърна захарница като лебед със сребърна лъжичка. С тези и други малки или по-големи аксесоари ща създадете празничност и добро настроение в дома.

В Neostyle.bg ще откриете още много интересни и оригинални подаръци за жена на 30г., които да бъдат вашата приятна изненада за всеки повод и да останат като скъп спомен.

Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
79.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
14.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Производител: Zephyr
Стилен и луксозен комплектът прибори за ..
269.99 лв
Търсите елегантен и стилен подарък за же..
59.99 лв
Направете уникално и красиво впечатление..
29.99 лв
Покажете любовта и признателността си къ..
29.99 лв
Истинска перла в мида, запечатанав конте..
11.99 лв
Порцеланов сервиз за чай
Продадено
Комплект за чай от 6 чаши с чинийки..
99.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Тази вечна роза в стъкленица е идеалният..
29.99 лв
Наблюдавай как светът се събужда заедно ..
84.99 лв
Сет за кафе  от висококачествен бял..
84.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Мечтаете ли да се събудите с чаша аромат..
84.99 лв
Комплект за кафе/чай от 2 чаши с 2 чиний..
49.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Тази уникална и красива вечна роза в стъ..
29.99 лв
Производител: Lancaster
Подаръчен Комплект за Кафе Lancaster от ..
56.00 лв
Тази красива и изключително компакт..
24.99 лв
Фотоалбум за снимки с рамер 10 х 15..
59.99 лв
Показва 1 до 40 от 606 (16 страници)