Меню
Твоята количка

Подаръци за жена на 30 години

Жената на 30 вече е зряла, следва пътя си и сбъдва мечтите си. Взела е живота си в ръце и е самостоятелна. Гради кариера, а много 30-годишни жени вече са семейни.

За да изберете интересен подарък за жена на 30г., трябва да се съобразите с индивидуалния й вкус за тематика, големина, стил, цвят, а не в редки случаи и със стандарта й на живот.

Но преди всичко подаръкът ви трябва да накара жената да се почувства специална. За млада жена на 30г. това означава да й покажете колко е обичана и ценена, за да се усети като забелязвана, зряла и независима.

Подаръци, свързани с професията и достиженията

Жените на 30 са в началото на професионалния си път и са амбицирани да постигнат целите си. Повече от всичко се нуждаят от подтик, от някой, който да им вярва и да им пожелава успех по всякакъв начин.

Ако младата жена е на някаква ръководна позиция, подходящи подаръци са органайзер с твърди корици и спирала в кутия, визитник, дамски комплект химикалка и запалка, комплект ролер и химикалка или дървен вечен календар, който ще бъде стилен аксесоар на бюрото й.

За отдадени на професията си дами е подходящ и подарък като бележник „Гениален учител”, луксозна писалка с естествено перо, чаша с шеговит надпис „Чашата на успешната жена”, статуетка „Учителка” или „Фортуна”, декоративна арка „Слончета” за късмет и щастие и др.

И макар че всички тези подаръци са израз на вашите пожелания за успех и просперитет,  помислете  и за други варианти, които да бъдат по-ярък символ на вашата обич и привързаност към особено близки жени.

Подаръци с ярко послание

Има такива подаръци за жени, от които веднага се разбира каква мисъл и чувство са вложени към получателката За рожден ден, за 8 март и по всякакъв друг повод нежна роза, изработена от фино златно фолио, ще бъде прекрасен символ на вашите топли чувства към любимата жена.

Символите на любовта присъстват и в дизайна на подаръци като кутия за бижута в нежно розово, комплект за кафе „Целувката”, статуетка „Влюбени” или чаша с червено сърце и надпис Love. С недвусмислено послание са и 4-те кубчета със свещници, образуващи надписа LOVE, които могат да се превърнат в отличаващ се акцент в интериора.

И понеже жената на 30 е по-вероятно вече да има свой дом, може да изберете по различни поводи подаръци, които биха й помогнали в оформлението на интериора.

Подаръци за декорация

Ако имате някаква представа за предпочитанията на жената относно предмети за декорация, може по-лесно да направите избора си. Но има такива, които ще допаднат на 30-годишните жени заради тяхната оригиналност и модерно излъчване.

Насочете се например към кутия за ключове във винтидж стил или с рамка за снимки, която е модерно решение за всеки дом.

Арт картина „Жена с пеперуда” е чудесен избор за почитателките на арт изкуството. В същия арт стил са и статуетките, като особено подходящи за всеки интериор са тези на лице, а от декоративните – на балерина, на слон, на сътворението и др.

Колаж за снимки, декоративен глобус или поставка за бутилка „Горска нимфа” също могат да послужат като ефектна декорация и са оригинален подарък.

Подаръци за домашен уют

Въпреки че предметите за декорация ще създават известен уют, има такива, които младата жена би приела с особена радост, защото ще има възможност да допълни с нещо ново и стилно например посудата си.

На първо място помислете за красив модерен сервиз за кафе или чай от фин порцелан с нежни цветове. В ежедневието всяка домакиня, особено ако вече е семейна, има нужда и от изискан сервиз за хранене. Добра идея е и плато за сервиране, поднос на 2 нива, сет за подправки лукс или сребърна захарница като лебед със сребърна лъжичка. С тези и други малки или по-големи аксесоари ща създадете празничност и добро настроение в дома.

В Neostyle.bg ще откриете още много интересни и оригинални подаръци за жена на 30г., които да бъдат вашата приятна изненада за всеки повод и да останат като скъп спомен.

Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
14.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Производител: Zephyr
Стилен и луксозен комплектът прибори за ..
239.99 лв
Търсите елегантен и стилен подарък за же..
64.99 лв 96.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийки е и..
84.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Луксозен сервиз за кафе от серията Flowe..
84.99 лв
Наблюдавай как светът се събужда заедно ..
84.99 лв
Сет за кафе  от висококачествен бял..
84.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Мечтаете ли да се събудите с чаша аромат..
22.99 лв
Производител: F. Bartholdi
Стилен бележник-органайзер, формат A5 съ..
19.99 лв
Производител: F. Bartholdi
Стилен бележник-органайзер, формат A5 съ..
19.99 лв
Производител: F. Bartholdi
Стилен бележник-органайзер, формат A5 съ..
19.99 лв
Запалката обичайно е избиран сувенир кат..
19.99 лв
Запалката обичайно е избиран сувенир кат..
19.99 лв
Фотоалбум за стандартни размери на снимк..
19.99 лв
Фотоалбум в кутия /кожа - релеф/. С мяс..
29.99 лв
Фотоалбум за снимки с рамер 10 х 15..
59.99 лв
Картина с рамка, Материал: промазка. Р..
49.99 лв
Производител: KareHome
Материал: полирезин(полимерна смола)..
39.99 лв
Производител: Veronese
Феите са приказно красиви и добри свръхе..
99.00 лв
Декоративка статуетка на лице.Размер..
69.99 лв
Показва 1 до 40 от 432 (11 страници)