Меню
Твоята количка

Луксозни Кутии за Вино

Когато гостувате някъде по специален повод, вероятно доста често залагате на виното като подарък. Действително, бутилка от тази толкова богата на цветове, вкусове и аромати напитка може да направи чудеса от гледна точка на впечатлението, което създава.

Кутията за вино - за един луксозен подарък

Ако желаете да добавите допълнителна стойност на своя подарък и да подарък и да подчертаете, че не сте взели първата попаднала ви бутилка в супермаркета, от голямо значение е начинът, по който ще я поднесете.

Едната възможност е да я поставите в лъскава и красива опаковка, с което ще покажете, че сте заделили малко повече време за да поднесете този жест на домакините. Другата възможност е да я поставите в специална кутия за вино.

Този вариант е за предпочитане, когато действително е от изключително голямо значение какво точно впечатление ще оставите. Кутията ще направи вашия жест много оригинален и запомнящ се, а доброто усещане в домакините е гарантирано.

Какво представлява

Предлагат се няколко различни стила в кутиите за вино, като се обхваща един доста широк спектър от вкусове сред хората. От една страна, има изчистени модели, които могат да са в бяло, в черни, в комбинация от двата цвята или от дърво.

От друга страна, ако ви се иска да закупите нещо от този сорт, но да бъде все пак малко по-нетипично, тогава можете да заложите на варианта за по-модерни и нетрадиционни модели кутии. Предлагат се решения в най-различни цветове, като много от тях имат дори и прозрачен капак, през който се вижда вътре в бутилката.

Някои от по-луксозните модели вървят в комплект с цял куп аксесоари, включително и с елегантен тирбушон, с който домакинът да отвори тази бутилка, както и следващите които купува или получава.

Залага се на дървото

Изработката при повечето модели е основно от дърво. Този материал не се избира случайно. Той е много подходящо решение когато се цели по-голям ефект. Макар да изглежда съвсем обикновено като материал, дървото доказано кара хората да го възприемат много добре. Избирайки този артикул, вие:

  • Получавате възможност да бъдете изключително елегантни;
  • Придавате допълнителна стойност;
  • Избирате вариант, който е много подходящ за специални поводи;
  • Спирате се на нещо, което отговаря на нуждите на всеки вкус.
Подаръчна кутия за бутилка с аксесоари. ..
55.99 лв
Подаръчна кутия за бутилка с аксесоари. ..
49.99 лв
Подаръчна кутия за бутилка с аксесоари. ..
49.99 лв
Подаръчна кутия за бутилка с аксесоари. ..
55.99 лв
Комплект от оригинална дървена кутия за ..
25.99 лв
Комплект от оригинална дървена кутия за ..
26.99 лв
Съхранявайте бутилките вино в дома си с ..
54.99 лв
Съхранявайте бутилките вино в дома си с ..
39.99 лв
Стойка с вино и чаши „Колело на късмета“
Продадено
Показва 1 до 27 от 27 (1 страници)