Меню
Твоята количка

Арт статуетка на Семество

Арт статуетка на Семество на супер цена от Neostyle.bg
Арт статуетка на Семество
65.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 10807

Разглеждайки тази изумителна арт статуетка "Връзка през поколенията", вие не само добавяте изискан декоративен елемент към вашия дом, но и подчертавате значението на семейните връзки. Сътворена с майсторство от блестящ алуминий, статуетката представлява четиричленно семейство, обединено в кръг. Тази форма символизира вечната привързаност и обич, която свързва различните поколения.

Съчетанието на метал и масивно мангово дърво внася чувство за топлина и уют във вашето пространство, като едновременно с това подчертава стабилността и издръжливостта на семейните отношения. Всяка детайлна изработка на статуетката е напомняне за важността да споделяме моментите си заедно и да предаваме жизнени ценности от едно поколение на друго.

Тази арт статуетка е идеалният подарък за всеки повод - било то за нов дом, рожден ден, сватба или просто като израз на благодарност и обич към близките ви - баща, майка, брат, сестра, съпруг или съпруга. Тя е уникален начин да покажете своята грижа и уважение към тях.

Заобиколете себе си и своите близки с красотата и символиката на тази изключителна статуетка. Подарете си възможността да съхраните и чествате вашите семейни традиции и спомени. Не пропускайте шанса да добавите този изящен и значим елемент към вашия дом. Поръчайте сега и подчертайте вечната връзка на вашето семейство с този незабравим подарък!

Размер: височина 25 см; ширина: 25 см; дълбочина 4 см;

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър