Меню
Твоята количка

Подаръци за Свекърва

Да изберем подарък за свекърва си, не е никак лесно. Не защото няма да открием предложения за оригинални подаръци, а най-вече заради старанието да я впечатлим и подаръкът да й хареса много.

По правило за свекърва трябва да изберем такъв подарък, който да не е просто за „отбиване на номера”, а да е внимателно подбран и да изразява уважение. Освен това трябва да се съобразим и с възрастта й, с предпочитанията й към едни или други занимания, но ако подаръкът е стилен и емоционален, ще я зарадваме за който и да е празник или дори и без повод.

Стилни подаръци

Няма как свекърва ви да не оцени подарък като златна роза – заради блясъка, съвършената красота на фините листенца и цялостния символен смисъл, който носи. За рожден ден или за 8 март разкошното златно цвете е елегантен аксесоар и чудесен избор за подарък.

Бъдете сигурни, че ще спечелите уважението и благодарността на свекърва си, ако по определен повод й подарите дизайнерска кутия за бижута – например за рожден ден. Кожената кутия ще бъде полезен аксесоар за свекърва ви, за да подреди любимите си бижута и да се огледа при поставянето им на вграденото огледало. Може да изберете кутия в бяло, пепел от рози или кафява, малка или голяма, според преценката ви кой модел би предизвикал по-голямо одобрение.

Много стилни и с нотка на артистичност са подаръци като картини и арт пластики. Свекърва ви ще може да постигне модерна визия на интериора с арт картина, изобразяваща дама с капела, жена с пеперуда или перо. Също толкова артистично и същевременно уютно излъчване се постига и с арт статуетките „Семейство” в различни варианти, пластика на грациозна балерина или на горска фея.

Едновременно красива декорация на кухнята или трапезарията и полезна вещ е поставката за лъжички с формата на лебед и сребърната захарница също като лебед със сребърна лъжичка. Те ще бъдат хубав спомен за свекърва ви – малки, но много красиви и създаващи празничност предмети.

Практични подаръци

Не всички жени обичат практични подаръци, но няма такава, която не би искала на 8 март или за Коледа да получи подарък, по-различен от козметика или шал например, макар че и те са полезни. Жените прекарват повече време в кухнята, а свекърва ви вероятно обича да приготвя вкусотии за семейството си.

Лично за нейното кафе или чай сутрин и по друго време на деня може да изберете някоя луксозна порцеланова чаша. Много елегантна с бяло-сивия си мраморен цвят е чашата за чай „Фламинго” с капаче и златна лъжичка. Ако предпочита кафе, чаша с принт на бели рози или полски цветя би й допаднала с настроението, което внася с визията си.

За времето, отделяно за кафе или чай със семейството или с приятелки, за някой повод като например юбилей може да се спрете и на луксозен порцеланов сервиз, като изберете едноцветни чаши или украсени с нежни цветя и детайли.

Изненадайте на 8 март свекърва си с чудесен сервиз за торта с ефектна щампа на цветя, с цветни чаши за сладолед или със сет за сирена. Ако смятате, че има нужда от нов оливерник, може да й подарите оливерник мрамор, който с дървената си поставка и цялостната си визия ще създаде уют на трапезата.

За практичните домакини винаги е нужно и плато за сервиране с капак или с порцеланови купички върху бамбукова поставка.

Ако сметнете, че ще се хареса, подарете за Коледа например сервиз за хранене, а за 8 март – форма за кекс с мраморно покритие.

Каквито и да са идеите ви за подарък, не забравяйте и тези с емоционална стойност.

Сантиментални подаръци

Има подаръци, за които трябва да сте сигурни, че ще радват свекърва ви всеки ден през годината, а това са снимки на внуците. Обикновена рамка за снимки или албум са подаряват на празник като Коледа, но можете да го направите винаги, дори и без повод. Изберете фотоалбум в кутия, албум с декорация или с корици от метал. Във всеки един свекърва ви ще може да постави снимки на любимите си внуци и да ги разглежда, когато пожелае, а това действително ще бъде особено ценен за нея подарък със сантиментална стойност.

Сред подаръците, които би оценила особено много свекърва ви, е и икона на Света Богородица с младенеца. Ако преди да подарите иконата например на имен ден, я осветите в манастир, това ще придаде на подаръка ви особено голямо значение заради насищането му с духовна енергия.

Neostyle.bg ви предлага още десетки възможности за избор на подарък на свекърва. Независимо от големината и цената им, те могат да направят деня на майката на  съпруга ви по-вълнуващ и радостен. Със своята уникална изработка, модерен дизайн и елегантно излъчване по най-добрия начин ще дадат израз на цялото ви уважение, признателност и топли чувства към вашата свекърва.

Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
14.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Производител: KingHoff
Готвенето ви е омръзнало и се чудите как..
119.99 лв
Производител: Zephyr
Стилен и луксозен комплектът прибори за ..
239.99 лв
Производител: Zephyr
Стилен и луксозен комплектът прибори за ..
269.99 лв
Сет за кафе  от висококачествен бял..
84.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийки е и..
84.99 лв
Луксозен сервиз за кафе от серията Flowe..
84.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Наблюдавай как светът се събужда заедно ..
84.99 лв
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Сервизът за хранене е дизайнерско и моде..
149.99 лв
Когато очаквате наистина важни гости и т..
149.99 лв
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Сервиз за хранене на електронен магазин ..
149.99 лв
Ако обзавеждате кухнята и трапезарията с..
89.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Производител: F. Bartholdi
Стилен бележник-органайзер, формат A5 съ..
19.99 лв
Производител: F. Bartholdi
Стилен бележник-органайзер, формат A5 съ..
19.99 лв
Производител: Zephyr
Характеристики:Тиган от висококачест..
39.99 лв
Фотоалбум за стандартни размери на снимк..
19.99 лв
Фотоалбум в кутия /кожа - релеф/. С мяс..
29.99 лв
Фотоалбум за снимки с рамер 10 х 15..
59.99 лв
Картина с рамка, Материал: промазка. Р..
49.99 лв
Производител: Veronese
Феите са приказно красиви и добри свръхе..
99.00 лв
Арт статуетка на Семество. Изящна и дета..
89.99 лв
Практичен календар, който може да се изп..
15.99 лв
Практичен календар, който може да се изп..
28.99 лв
Показва 1 до 40 от 267 (7 страници)