Меню
Твоята количка

Подаръци за Свекърва

Да изберем подарък за свекърва си, не е никак лесно. Не защото няма да открием предложения за оригинални подаръци, а най-вече заради старанието да я впечатлим и подаръкът да й хареса много.

По правило за свекърва трябва да изберем такъв подарък, който да не е просто за „отбиване на номера”, а да е внимателно подбран и да изразява уважение. Освен това трябва да се съобразим и с възрастта й, с предпочитанията й към едни или други занимания, но ако подаръкът е стилен и емоционален, ще я зарадваме за който и да е празник или дори и без повод.

Стилни подаръци

Няма как свекърва ви да не оцени подарък като златна роза – заради блясъка, съвършената красота на фините листенца и цялостния символен смисъл, който носи. За рожден ден или за 8 март разкошното златно цвете е елегантен аксесоар и чудесен избор за подарък.

Бъдете сигурни, че ще спечелите уважението и благодарността на свекърва си, ако по определен повод й подарите дизайнерска кутия за бижута – например за рожден ден. Кожената кутия ще бъде полезен аксесоар за свекърва ви, за да подреди любимите си бижута и да се огледа при поставянето им на вграденото огледало. Може да изберете кутия в бяло, пепел от рози или кафява, малка или голяма, според преценката ви кой модел би предизвикал по-голямо одобрение.

Много стилни и с нотка на артистичност са подаръци като картини и арт пластики. Свекърва ви ще може да постигне модерна визия на интериора с арт картина, изобразяваща дама с капела, жена с пеперуда или перо. Също толкова артистично и същевременно уютно излъчване се постига и с арт статуетките „Семейство” в различни варианти, пластика на грациозна балерина или на горска фея.

Едновременно красива декорация на кухнята или трапезарията и полезна вещ е поставката за лъжички с формата на лебед и сребърната захарница също като лебед със сребърна лъжичка. Те ще бъдат хубав спомен за свекърва ви – малки, но много красиви и създаващи празничност предмети.

Практични подаръци

Не всички жени обичат практични подаръци, но няма такава, която не би искала на 8 март или за Коледа да получи подарък, по-различен от козметика или шал например, макар че и те са полезни. Жените прекарват повече време в кухнята, а свекърва ви вероятно обича да приготвя вкусотии за семейството си.

Лично за нейното кафе или чай сутрин и по друго време на деня може да изберете някоя луксозна порцеланова чаша. Много елегантна с бяло-сивия си мраморен цвят е чашата за чай „Фламинго” с капаче и златна лъжичка. Ако предпочита кафе, чаша с принт на бели рози или полски цветя би й допаднала с настроението, което внася с визията си.

За времето, отделяно за кафе или чай със семейството или с приятелки, за някой повод като например юбилей може да се спрете и на луксозен порцеланов сервиз, като изберете едноцветни чаши или украсени с нежни цветя и детайли.

Изненадайте на 8 март свекърва си с чудесен сервиз за торта с ефектна щампа на цветя, с цветни чаши за сладолед или със сет за сирена. Ако смятате, че има нужда от нов оливерник, може да й подарите оливерник мрамор, който с дървената си поставка и цялостната си визия ще създаде уют на трапезата.

За практичните домакини винаги е нужно и плато за сервиране с капак или с порцеланови купички върху бамбукова поставка.

Ако сметнете, че ще се хареса, подарете за Коледа например сервиз за хранене, а за 8 март – форма за кекс с мраморно покритие.

Каквито и да са идеите ви за подарък, не забравяйте и тези с емоционална стойност.

Сантиментални подаръци

Има подаръци, за които трябва да сте сигурни, че ще радват свекърва ви всеки ден през годината, а това са снимки на внуците. Обикновена рамка за снимки или албум са подаряват на празник като Коледа, но можете да го направите винаги, дори и без повод. Изберете фотоалбум в кутия, албум с декорация или с корици от метал. Във всеки един свекърва ви ще може да постави снимки на любимите си внуци и да ги разглежда, когато пожелае, а това действително ще бъде особено ценен за нея подарък със сантиментална стойност.

Сред подаръците, които би оценила особено много свекърва ви, е и икона на Света Богородица с младенеца. Ако преди да подарите иконата например на имен ден, я осветите в манастир, това ще придаде на подаръка ви особено голямо значение заради насищането му с духовна енергия.

Neostyle.bg ви предлага още десетки възможности за избор на подарък на свекърва. Независимо от големината и цената им, те могат да направят деня на майката на  съпруга ви по-вълнуващ и радостен. Със своята уникална изработка, модерен дизайн и елегантно излъчване по най-добрия начин ще дадат израз на цялото ви уважение, признателност и топли чувства към вашата свекърва.

Голямо мече от рози Голямо мече от рози
Продадено
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
79.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
14.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Производител: Zephyr
Стилен и луксозен комплектът прибори за ..
269.99 лв
Търсите елегантен и стилен подарък за же..
59.99 лв
Производител: Zephyr
Стилен и луксозен комплектът прибори за ..
299.99 лв
Направете уникално и красиво впечатление..
29.99 лв
Оригинална писалка с естествено перо Оригинална писалка с естествено перо
Продадено
Това е писалка, изработена от естествено..
29.99 лв
Покажете любовта и признателността си къ..
29.99 лв
Истинска перла в мида, запечатанав конте..
11.99 лв
Порцеланов сервиз за чай
Продадено
Комплект за чай от 6 чаши с чинийки..
99.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Тази вечна роза в стъкленица е идеалният..
29.99 лв
Сет за кафе  от висококачествен бял..
84.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Наблюдавай как светът се събужда заедно ..
84.99 лв
Мечтаете ли да се събудите с чаша аромат..
84.99 лв
Когато очаквате наистина важни гости и т..
149.99 лв
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Сервизът за хранене е дизайнерско и моде..
149.99 лв
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Сервиз за хранене на електронен магазин ..
149.99 лв
Комплект за кафе/чай от 2 чаши с 2 чиний..
49.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Тази уникална и красива вечна роза в стъ..
29.99 лв
Производител: Lancaster
Подаръчен Комплект за Кафе Lancaster от ..
56.00 лв
Тази красива и изключително компакт..
24.99 лв
Производител: Zephyr
Характеристики:Тиган от висококачест..
39.99 лв
Фотоалбум за снимки с рамер 10 х 15..
59.99 лв
Показва 1 до 40 от 511 (13 страници)