Меню
Твоята количка

Подаръци за жени

Има много подаръци, с които може да изненадате жена по някакъв повод – рожден ден или имен ден, 8 март, Коледа, юбилей и др. Понякога изборът им е по-труден, но ако познавате донякъде вкусовете и интересите на дамата, ще може да я зарадвате с красив и оригинален подарък.

Подаръци за всяка възраст

Независимо на каква възраст е дамата, на която ще избирате подарък, има подаръци, които биха впечатлили както младо момиче, така и по-възрастна жена.

Една дизайнерска кутия за бижута, стилна посуда като комплект за кафе лебед с лъжички с красива поставка или подаръчен комплект за кафе/чай от висококачествен бял порцелан и невероятно нежна украса биха доставили радост не само заради естетичната, но и заради практичната си стойност.

Подаръци за артистични дами

Макар че всяка жена по природа е ценителка на красивото, има такива, които особено много държат на стилните декорации. За интериора в техния дом ще бъде отличен избор арт картина или арт статуетка, сребърен свещник или посребрена захарница с лъжичка, фруктиера с дизайнерска изработка или албум за снимки с декорации. С всеки от тези или други подаръци в артистичен стил дамата ще може да внесе повече уют в дома си.

Красиви и практични подаръци

Когато става дума за подарък, посветен на любима жена, всеки от нас би се раздвоил между красиво и практично. Има обаче подаръци, които са едновременно и двете, а жените, макар да не си го признават открито, винаги ще оценят подарък, който ще им върши работа в домакинството.

В този случай не е необходимо непременно да купувате тенджера, макар че много жени ще са доволни, ако получат например комплект тенджери с мраморно покритие, особено ако им предстои обзавеждане на нов дом. Ако имате идея за такъв тип подарък, чудесно решение са луксозен сервиз за кафе или чай, комплект буркани за подправки, фруктиера за сладки на две нива, сервиз за торта и др. Когато използва в кухнята или за сервиране подаръка, вашата майка, съпруга или друга любима жена ще го прави с приятно чувство и с благодарност.

Подаръци с послание

Принципно погледнато, всеки един подарък е израз на внимание, уважение и привързаност към човека, на когото се поднася. Но има и такива, при които символичният смисъл е изразен по-силно и ще остане скъп спомен през годините.

Подобни подаръци например са статуетките, които и без думи може да подчертаят вашето отношение. Ясно и недвусмислено е посланието на статуетка с фигурки на влюбени или майка с дете, на лъв, на учителка или на сова. Може да избирате сред десетки предложения и да се спрете на онова, което в най-голяма степен изразява интересите на жената или това, което искате да й пожелаете чрез това малко произведение на изкуството – сила, вяра, успех, любов.

Като подарък с неизказано, но силно послание за душевен мир и вяра може да бъде икона – на Богородица, на Исус Христос или на някой светец.

Колаж от рамки на снимки пък би съхранил най-хубавите спомени на жената от моменти с любими хора.

Подаръци според повода

Поводите, за които трябва да потърсите по-специален подарък за жена, са освен рожден ден и имен ден, 8 март, Деня на влюбените, юбилей. Няма как да не се повлияете от степента на близост с жената, от възрастта, а понякога и от социалния й статус, ако става въпрос например за шефка.

Сред подаръците, които би оценила всяка жена, е златна роза, изработена от 24-каратово чисто златно фолио. Тя, както и една изящна декоративна статуетка, са подходящи като подарък за много поводи.

Ако търсите подарък за юбилей, купата с надпис може да замести успешно всяка картичка. За шефка юбиляр може да изберете комплект от ролер и химикалка.

За рожден ден и за друг празник часовниците също са желан подарък, особено моделите с дизайн на антики, фигури на животни и хора и могат да се превърнат в стилен аксесоар в дома и в офиса.

За имен ден винаги може да изберете по-семпъл подарък като стилна чаша за кафе, албум за снимки или даже USB запалка.

Денят на влюбените и 8 март са дните, когато жените очакват по-романтични подаръци. Със статуетка на влюбени или комплект чаши „Целувката” ще успеете да покажете колко силни са чувствата ви.

С избора си на уникален подарък сред изключителното разнообразие от предложения в Neostyle ще допринесете празникът на всяка жена да бъде още по-радостен и вълнуващ.

Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Производител: Lancaster
Сутрешен ритуал със стилЗнаете ..
39.00 лв
Този часовник на слонове определено ще в..
29.99 лв
Златна роза Златна роза
Продадено
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
14.99 лв
Открийте чудото на изтънчеността и красо..
29.99 лв
Производител: Lancaster
Подаръчен Комплект за Кафе от серия..
44.99 лв
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Цветни Порцеланови Чаши от серията &bdqu..
49.99 лв
Търсите елегантен и стилен подарък за же..
59.99 лв
Оригинална писалка с естествено перо Оригинална писалка с естествено перо
Продадено
Открийте очарованието на писането с ориг..
29.99 лв
Истинска перла в мида, запечатанав конте..
11.99 лв
Тази вечна роза в стъкленица е идеалният..
29.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Сет за кафе  от висококачествен бял..
84.99 лв
Мечтаете ли да се събудите с чаша аромат..
84.99 лв
Комплект за кафе/чай от 2 чаши с 2 чиний..
49.99 лв
Производител: Lancaster
Представяме ви Комплект чаши за чай от с..
52.99 лв
Ако сте от хората, които не могат без св..
49.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Тази уникална и красива вечна роза в стъ..
29.99 лв
Производител: Lancaster
Комплект за чай раета е израбо..
39.00 лв
Производител: Lancaster
Подаръчен Комплект за Кафе Lancaster от ..
56.00 лв
Тази красива и изключително компакт..
24.99 лв
Представяме Ви една изключителна декорац..
99.99 лв
Окрилете вашите ценни моменти и пренесет..
16.99 лв
Запознайте се с изящната стилност и астр..
157.99 лв
Армиларната сфера е прекрасен акцент за ..
179.99 лв
Показва 1 до 40 от 735 (19 страници)