Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Подаръци за жени

Има много подаръци, с които може да изненадате жена по някакъв повод – рожден ден или имен ден, 8 март, Коледа, юбилей и др. Понякога изборът им е по-труден, но ако познавате донякъде вкусовете и интересите на дамата, ще може да я зарадвате с красив и оригинален подарък.

Подаръци за всяка възраст

Независимо на каква възраст е дамата, на която ще избирате подарък, има подаръци, които биха впечатлили както младо момиче, така и по-възрастна жена.

Една дизайнерска кутия за бижута, стилна посуда като комплект за кафе лебед с лъжички с красива поставка или подаръчен комплект за кафе/чай от висококачествен бял порцелан и невероятно нежна украса биха доставили радост не само заради естетичната, но и заради практичната си стойност.

Подаръци за артистични дами

Макар че всяка жена по природа е ценителка на красивото, има такива, които особено много държат на стилните декорации. За интериора в техния дом ще бъде отличен избор арт картина или арт статуетка, сребърен свещник или посребрена захарница с лъжичка, фруктиера с дизайнерска изработка или албум за снимки с декорации. С всеки от тези или други подаръци в артистичен стил дамата ще може да внесе повече уют в дома си.

Красиви и практични подаръци

Когато става дума за подарък, посветен на любима жена, всеки от нас би се раздвоил между красиво и практично. Има обаче подаръци, които са едновременно и двете, а жените, макар да не си го признават открито, винаги ще оценят подарък, който ще им върши работа в домакинството.

В този случай не е необходимо непременно да купувате тенджера, макар че много жени ще са доволни, ако получат например комплект тенджери с мраморно покритие, особено ако им предстои обзавеждане на нов дом. Ако имате идея за такъв тип подарък, чудесно решение са луксозен сервиз за кафе или чай, комплект буркани за подправки, фруктиера за сладки на две нива, сервиз за торта и др. Когато използва в кухнята или за сервиране подаръка, вашата майка, съпруга или друга любима жена ще го прави с приятно чувство и с благодарност.

Подаръци с послание

Принципно погледнато, всеки един подарък е израз на внимание, уважение и привързаност към човека, на когото се поднася. Но има и такива, при които символичният смисъл е изразен по-силно и ще остане скъп спомен през годините.

Подобни подаръци например са статуетките, които и без думи може да подчертаят вашето отношение. Ясно и недвусмислено е посланието на статуетка с фигурки на влюбени или майка с дете, на лъв, на учителка или на сова. Може да избирате сред десетки предложения и да се спрете на онова, което в най-голяма степен изразява интересите на жената или това, което искате да й пожелаете чрез това малко произведение на изкуството – сила, вяра, успех, любов.

Като подарък с неизказано, но силно послание за душевен мир и вяра може да бъде икона – на Богородица, на Исус Христос или на някой светец.

Колаж от рамки на снимки пък би съхранил най-хубавите спомени на жената от моменти с любими хора.

Подаръци според повода

Поводите, за които трябва да потърсите по-специален подарък за жена, са освен рожден ден и имен ден, 8 март, Деня на влюбените, юбилей. Няма как да не се повлияете от степента на близост с жената, от възрастта, а понякога и от социалния й статус, ако става въпрос например за шефка.

Сред подаръците, които би оценила всяка жена, е златна роза, изработена от 24-каратово чисто златно фолио. Тя, както и една изящна декоративна статуетка, са подходящи като подарък за много поводи.

Ако търсите подарък за юбилей, купата с надпис може да замести успешно всяка картичка. За шефка юбиляр може да изберете комплект от ролер и химикалка.

За рожден ден и за друг празник часовниците също са желан подарък, особено моделите с дизайн на антики, фигури на животни и хора и могат да се превърнат в стилен аксесоар в дома и в офиса.

За имен ден винаги може да изберете по-семпъл подарък като стилна чаша за кафе, албум за снимки или даже USB запалка.

Денят на влюбените и 8 март са дните, когато жените очакват по-романтични подаръци. Със статуетка на влюбени или комплект чаши „Целувката” ще успеете да покажете колко силни са чувствата ви.

С избора си на уникален подарък сред изключителното разнообразие от предложения в Neostyle ще допринесете празникът на всяка жена да бъде още по-радостен и вълнуващ.

Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Подарете магия с Розата в Стъкленица! ..
29.99 лв
Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Поглезете се с елегантност - Гарафа за в..
54.99 лв
Производител: Lancaster
Сутрешен ритуал със стилЗнаете ..
39.00 лв
Планината на вкуса: Гарафата Mountain ..
64.99 лв
Луксозен Декантер с 2 чаши за вино ..
129.99 лв
Производител: Veronese
Лъвът е символ на висшата божествена сил..
189.00 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
14.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
99.99 лв
Търсите елегантен и стилен подарък за же..
59.99 лв
Черната кутия за бижута Amore - твоят та..
34.99 лв
Представете си разхвърляна тоалетка, отр..
39.99 лв
Магическият левитиращ глобус: Завладей с..
79.99 лв
Истинска перла в мида, запечатанав конте..
11.99 лв
Поставка за бижута: Подарък, който ще ра..
54.99 лв
Тази вечна роза в стъкленица е идеалният..
29.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Сет за кафе  от висококачествен бял..
84.99 лв
Мечтаете ли да се събудите с чаша аромат..
84.99 лв
Комплект за кафе/чай от 2 чаши с 2 чиний..
49.99 лв
Производител: Lancaster
Представяме ви Комплект чаши за чай от с..
52.99 лв
Тази уникална и красива вечна роза в стъ..
29.99 лв
Производител: Lancaster
Комплект за чай раета е израбо..
39.00 лв
Производител: Lancaster
Подаръчен Комплект за Кафе Lancaster от ..
56.00 лв
Тази красива и изключително компакт..
24.99 лв
Търсите красив и нежен подарък за жената..
39.99 лв
Показва 1 до 40 от 773 (20 страници)